Zaginięcie Karoliny Wróbel
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginięcie Karoliny Wróbel
dobra czyli jak osoba zatrzymana i oskarżona byłaby pod wariografem i byłoby widać że coś jest nie tak, to nadal jest żaden dowód? to po co te urządzenie jest skoro każdy je olewa?
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Nikt go nie olewa, ono może dać wskazówki. Przykładowo jeśli podejrzewają kogoś to mogą zadawać pytania o lokalizację ciała - czy jest w wodzie, w lesie, Zakopane. I zgodnie z reakcjami mogą prowadzić poszukiwania. To nie jest tak że ktoś to olewa ale to nie jest dowód w sądzie. To może pomóc naprowadzić śledztwo i poszukiwania ciała. Plus wiele osób pod wpływem badania pęka psychicznie i zaczyna mówić.
-
Nataleysnap
- Koczkodan
Podejrzany o zabójstwo dziś wyszedł na wolność
-
szpileczka
- Willa z basenem
Nie rozumiem tego, podobno się przyznał..
-
KasiaBasia56
- Modna
Odwołał zeznania a dowodów brak . A Karolina gdzie ? Zaraz minie rok
-
szpileczka
- Willa z basenem
Ciekawe czy będzie pod obserwacją, może by naprowadził na jakiś trop?KasiaBasia56 pisze: ↑pn paź 06, 2025 3:56 pm Odwołał zeznania a dowodów brak . A Karolina gdzie ? Zaraz minie rok![]()
- berry blast
- Kciuk
https://www.fakt.pl/wydarzenia/poszukiw ... no/vk4hbq0
Prawie rok po zaginięciu służby planują DOKŁADNIE sprawdzić zbiornik, gdzie podejrzany zeznał że jest ciało.
Prawie rok po zaginięciu służby planują DOKŁADNIE sprawdzić zbiornik, gdzie podejrzany zeznał że jest ciało.
Podobno to jest staw hodowlany i właściciel na zimę robi odłów, więc bardziej wygląda to na skorzystanie z okazji, niż celowe działaniaberry blast pisze: ↑pt paź 10, 2025 3:42 pm https://www.fakt.pl/wydarzenia/poszukiw ... no/vk4hbq0
Mój znajomy był tam nurkiem w trakcie poszukiwań. Twierdzi, że tam jest wody po pas i nie jest to jaki ogromny obszar. Dwa razy go sprawdzali bardzo dokładnie i on uważa, że tam nic nie ma.berry blast pisze: ↑pt paź 10, 2025 3:42 pm https://www.fakt.pl/wydarzenia/poszukiw ... no/vk4hbq0
- berry blast
- Kciuk
Może coś przeoczyli bo dno jest podobno bardzo muliste. Skoro staw jest hodowlany i właściciel na zimę robi odłów, to chyba można było spuścić wodę na początku stycznia gdy Karolina zaginęła. Tak sobie głośno myślę.
- berry blast
- Kciuk
Zakończono przeszukiwanie zbiornika, ciała Karoliny nie znaleziono.
- manifestacja
- Samarka
Od dawna myślałam, że jej tam nie będzie. W takim razie ciekawe co z nią zrobił. Naprawdę myślicie że to ten współlokator ? ja sama nie wiem…