Start
Mój profil

Zaginięcie Karoliny Wróbel

Moderator: verysweetcherry
dejwor
Srebrna Kropeczka

Re: Zaginięcie Karoliny Wróbel

Post autor: dejwor »

dobra czyli jak osoba zatrzymana i oskarżona byłaby pod wariografem i byłoby widać że coś jest nie tak, to nadal jest żaden dowód? to po co te urządzenie jest skoro każdy je olewa?
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

dejwor pisze: pt wrz 12, 2025 4:19 pm dobra czyli jak osoba zatrzymana i oskarżona byłaby pod wariografem i byłoby widać że coś jest nie tak, to nadal jest żaden dowód? to po co te urządzenie jest skoro każdy je olewa?
Nikt go nie olewa, ono może dać wskazówki. Przykładowo jeśli podejrzewają kogoś to mogą zadawać pytania o lokalizację ciała - czy jest w wodzie, w lesie, Zakopane. I zgodnie z reakcjami mogą prowadzić poszukiwania. To nie jest tak że ktoś to olewa ale to nie jest dowód w sądzie. To może pomóc naprowadzić śledztwo i poszukiwania ciała. Plus wiele osób pod wpływem badania pęka psychicznie i zaczyna mówić.
Nataleysnap
Koczkodan

Post autor: Nataleysnap »

Podejrzany o zabójstwo dziś wyszedł na wolność
szpileczka
Willa z basenem

Post autor: szpileczka »

Nataleysnap pisze: pn paź 06, 2025 3:34 pm Podejrzany o zabójstwo dziś wyszedł na wolność
Nie rozumiem tego, podobno się przyznał..
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

szpileczka pisze: pn paź 06, 2025 3:53 pm Nie rozumiem tego, podobno się przyznał..
Odwołał zeznania a dowodów brak . A Karolina gdzie ? Zaraz minie rok :(
szpileczka
Willa z basenem

Post autor: szpileczka »

KasiaBasia56 pisze: pn paź 06, 2025 3:56 pm Odwołał zeznania a dowodów brak . A Karolina gdzie ? Zaraz minie rok :(
Ciekawe czy będzie pod obserwacją, może by naprowadził na jakiś trop?
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

https://www.fakt.pl/wydarzenia/poszukiw ... no/vk4hbq0

Prawie rok po zaginięciu służby planują DOKŁADNIE sprawdzić zbiornik, gdzie podejrzany zeznał że jest ciało.
Awatar użytkownika
xclauu
Channelka

Post autor: xclauu »

berry blast pisze: pt paź 10, 2025 3:42 pm https://www.fakt.pl/wydarzenia/poszukiw ... no/vk4hbq0

Prawie rok po zaginięciu służby planują DOKŁADNIE sprawdzić zbiornik, gdzie podejrzany zeznał że jest ciało.
Podobno to jest staw hodowlany i właściciel na zimę robi odłów, więc bardziej wygląda to na skorzystanie z okazji, niż celowe działania
Buka@
MiamiBicz

Post autor: Buka@ »

berry blast pisze: pt paź 10, 2025 3:42 pm https://www.fakt.pl/wydarzenia/poszukiw ... no/vk4hbq0

Mój znajomy był tam nurkiem w trakcie poszukiwań. Twierdzi, że tam jest wody po pas i nie jest to jaki ogromny obszar. Dwa razy go sprawdzali bardzo dokładnie i on uważa, że tam nic nie ma.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Buka@ pisze: pt paź 10, 2025 5:12 pm Mój znajomy był tam nurkiem w trakcie poszukiwań. Twierdzi, że tam jest wody po pas i nie jest to jaki ogromny obszar. Dwa razy go sprawdzali bardzo dokładnie i on uważa, że tam nic nie ma.
Może coś przeoczyli bo dno jest podobno bardzo muliste. Skoro staw jest hodowlany i właściciel na zimę robi odłów, to chyba można było spuścić wodę na początku stycznia gdy Karolina zaginęła. Tak sobie głośno myślę.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Zakończono przeszukiwanie zbiornika, ciała Karoliny nie znaleziono.
Awatar użytkownika
manifestacja
Samarka

Post autor: manifestacja »

Od dawna myślałam, że jej tam nie będzie. W takim razie ciekawe co z nią zrobił. Naprawdę myślicie że to ten współlokator ? ja sama nie wiem…
Mauwi
RóżowePolo

Post autor: Mauwi »

Jeśli do końca roku nic nowego się nie pojawi - sprawa ma zostać umorzona. A Patryk.B na wolności, mimo że jako jedyny nie przeszedł wariografu :)
Awatar użytkownika
Sledziona
Tritonotti

Post autor: Sledziona »

skąd to info?