Start
Mój profil

Tragedia spod Konina

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Re: Tragedia spod Konina

Post autor: florella »

EwaKasia pisze: pn wrz 22, 2025 10:58 am Jeszcze Garski do kompletu.
Weronika Karwatka, Mogiła Lisowska, Dominik K z Lechitowa - ten załatwił od razu i żonę i kochankę ..
Jest ich od ciorta.
Niezapominajka22
Koczkodan

Post autor: Niezapominajka22 »

dejwor pisze: pn wrz 22, 2025 12:09 pm jezeli to mialby byc jedyny powód, czyli zdrada to ja nie rozumiem po co dzieci ze sobą brała, czego one są winne?
Winne pewnie niczego, ale podejrzewam,że nie chciała,by inna kobieta u boku jej faceta była nową ,, mamusią " dla dziewczynek i by stworzyli szczęśliwą rodzinkę.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

dejwor pisze: pn wrz 22, 2025 12:09 pm jezeli to mialby byc jedyny powód, czyli zdrada to ja nie rozumiem po co dzieci ze sobą brała, czego one są winne?
Nie wiesz co się w tym domu działo i co taka kobieta mogła słyszeć.
Katoshi
Tritonotti

Post autor: Katoshi »

Śmierć w szambie jest bardzo że tak powiem upokarzająca, kto chciałby tak stracić życie? :puke: Być może czuła się na tyle upokorzona, że wybrała taką "karę" dla siebie, dzieci i przede wszystkim małżonka. Jasne, można powiedzieć że trzeźwo nie myślała bo chora psychicznie bla bla, raz że nikt nie wie na co chorowała, depresja a schizofrenia paranoidalna to dwa różna kalibry, minęły już 3 tygodnie a wiadomo dokładnie tyle samo co w dniu tej tragedii. I tak można powiedzieć że wściubiamy nosa w nie swoje sprawy, ale ile zbrodni przeszłoby pod samym nosem gdyby nie czyjaś dociekliwość i chyba oczywiste że bez jasnych odpowiedzi będą snute różne teorie.
dejwor
Srebrna Kropeczka

Post autor: dejwor »

PrzemoKondratowicz pisze: pn wrz 22, 2025 10:11 pm Nie wiesz co się w tym domu działo i co taka kobieta mogła słyszeć.
wiadomo ze mogły się dzić rzeczy o których nie wiemy ale patrząc na to co wiemy co jest pewne no to nagle kobieta "sama" się zabija biorąc ze sobą dzieci
Claudia76
MoetGlass

Post autor: Claudia76 »

W liście pożegnalnym pewnie ujawniona jest cała tajemnica ale jaka raczej nigdy się nie dowiemy. Myślę że miała depresję a niewyobrażala sobie życia dzieci bez matki więc zabrała je ze soba… choć nie wiem jak można zabić swoje dzieci, jedna patrzyła na śmierć drugiej..
Kotek_99
SushiRoll

Post autor: Kotek_99 »

florella pisze: pn wrz 22, 2025 4:27 pm Weronika Karwatka, Mogiła Lisowska, Dominik K z Lechitowa - ten załatwił od razu i żonę i kochankę ..
Jest ich od ciorta.
I jeszcze ratownik medyczny Jacek Ch. w Rzeszowie.
I "samob*' Małgorzaty Śnieguły.
ToJa12345
GreckieWakacje

Post autor: ToJa12345 »

W dalekiej rodzinie miałam taki przypadek. On odszedł do kochanki, ona zabiła 3 dzieci i siebie. Nie mogła żyć bez niego, i nie chciała,aby dzieci żyły bez matki.plus chciała go ukarać w ten sposób
Alipad45
Skarpeta Rakieta

Post autor: Alipad45 »

ToJa12345 pisze: pt wrz 26, 2025 9:37 pm W dalekiej rodzinie miałam taki przypadek. On odszedł do kochanki, ona zabiła 3 dzieci i siebie. Nie mogła żyć bez niego, i nie chciała,aby dzieci żyły bez matki.plus chciała go ukarać w ten sposób
Jakiś artykuł na ten temat? Taka tragedia pewnie było głośno na całą Polskę
ToJa12345
GreckieWakacje

Alipad45 pisze: sob wrz 27, 2025 11:58 am Jakiś artykuł na ten temat? Taka tragedia pewnie było głośno na całą Polskę
To było z 35 lat temu,jak nie więcej
Alipad45
Skarpeta Rakieta

Post autor: Alipad45 »

ToJa12345 pisze: sob wrz 27, 2025 2:27 pm To było z 35 lat temu,jak nie więcej
Chociaż jaka miejscowość?
ToJa12345
GreckieWakacje

Alipad45 pisze: sob wrz 27, 2025 10:21 pm Chociaż jaka miejscowość?
Na bank podlubelska wieś. Jak nie zapomnę to zapytam mamę i dam znać dokładniej
honciaw
RóżowePolo

Post autor: honciaw »

I sprawa ucichła, i prawdy nie dowiemy się nigdy.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

honciaw pisze: wt wrz 30, 2025 6:15 pm I sprawa ucichła, i prawdy nie dowiemy się nigdy.
Taki był zamysł rodziny od początku .. aby wszystko wyciszyć, ludzi odsunąć.
Www88
MoetGlass

Post autor: Www88 »

ale jeśli matka zabiła dwie córki i samą siebie, to co Waszym zdaniem ma robić rodzina?
Obwiesić sie plakatami na płocie? informować o wszystkim ?
chyba normalne, że chcą i potrzebją spokoju
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

wynajmować policję i ochronę przed ludźmi żeby nie przyszli na pogrzeb? ;)
Ile było awantur na stronie parafii Licheń, koleżanki chciały przyjść ją pożegnać ale nie ..
To chora akcja.
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

florella pisze: śr paź 01, 2025 2:06 pm wynajmować policję i ochronę przed ludźmi żeby nie przyszli na pogrzeb? ;)
Ile było awantur na stronie parafii Licheń, koleżanki chciały przyjść ją pożegnać ale nie ..
To chora akcja.
Masakra… nawet koleżanki nie mogły przyjść na pogrzeb? Jak znaleźć tę stronę parafii ?
Www88
MoetGlass

Post autor: Www88 »

florella pisze: śr paź 01, 2025 2:06 pm wynajmować policję i ochronę przed ludźmi żeby nie przyszli na pogrzeb? ;)
To chora akcja.
dla mnie nic dziwnego, że była ochrona na pogrzebie, skoro sprawa zrobiła się głośna na całą Polskę
i internetowi detektywi oskarżali tego faceta o zabójstwo itd.

Koleżanki pożegnałyby ją po pogrzebie, choćby godzinę później albo z oddali.
A gdyby nie ochrona to ile gapiów by było?
którzy przyszliby tylko po to, żeby obczaić, czy płakał, czy dużo płakał, może za mało, a może się uśmiechnął...

więc mnie to nie dziwi wcale.

to już któraś "medialna" sprawa, gdzie na pogrzebie była ochrona.

rodzina chce i potrzebuje spokoju, a nie jeszcze syf na pogrzebie
Awatar użytkownika
hanak2
Mokra Włoszka

Post autor: hanak2 »

To chora akcja.
To sobie mogły pójść po pogrzebie, jeny, nie one są najważniejsze. Sprawa się zrobiła medialna, rodzina jest w żałobie i nie chcą medialnego cyrku. "Chorą akcją" jest krytykowanie ich z jakiejś pozycji roszczeniowej, którą prezentujesz takim komentarzem.
Agatyszcze
SushiRoll

Post autor: Agatyszcze »

To chora akcja.
Taa, juz widze te kolezanki ;) za życia odezwaly sie raz na rok, a po smierci wielkie przyjaciolki
AndrzejBobak
SushiRoll

Post autor: AndrzejBobak »

Pewnie takie same koleżanki, jak ten kolega z liceum, co pierwszy do Faktu poleciał, żeby opowiadać, ze laska żadnych problemów psychicznych nie miała
Narry
Gacie z oceanu

Post autor: Narry »

Czytałam, że chorowała na schizofrenię.
Claudia76
MoetGlass

Post autor: Claudia76 »

Ludzie teraz różne rzeczy piszą, jeden komentarz czytałam, że długo już miała depresję, mąż pojechał po leki na depresję a ona w liście napisała w co mają być ubrane i wszystko było naszykowane w szafie…
Pif Paf
MiamiBicz

Post autor: Pif Paf »

Claudia76 pisze: pt paź 03, 2025 10:48 am Ludzie teraz różne rzeczy piszą, jeden komentarz czytałam, że długo już miała depresję, mąż pojechał po leki na depresję a ona w liście napisała w co mają być ubrane i wszystko było naszykowane w szafie…
O tak późnej porze? O takie rzeczy dba sie wczesniej a nie czeka do wieczora. Predzej mogl pojechac po jakies leki na przeziebienie czy coś
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Pif Paf pisze: pt paź 03, 2025 10:55 am O tak późnej porze? O takie rzeczy dba sie wczesniej a nie czeka do wieczora. Predzej mogl pojechac po jakies leki na przeziebienie czy coś
Bez przesady w chorobach i zaburzeniach psychicznych bardzo łatwo zaniedbać kupienie leków na czas ze względu na twój stan. To nie leczenie onkologiczne czy kardiologiczne gdzie czystość umysłu jest w pełni zachowana. Też miałem w życiu sytuacje że w panice szukałem lekarza żeby mi wypisał receptę na dzisiaj bo zapomniałem się zapisać na przedłużenie do stałego lekarA