Dyson czy zamiennik?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
blablamarchewka
- Koczkodan
Dyson czy zamiennik?
Hej, stoję przed decyzją o zakupie stylizatora do włosów. Rozważam 3 produkty - Dreame, Dysona i.d. i najnowszego Dysona co-anda 2x aczkolwiek cena mnie przeraża. Czy ktoś was ma Dreame? Bardzo odbiega od Dysona?
Mam Dreame. Miałam Airwrapa. Różnicy jako takiej nie widzę, włosy kręci tak samo, szczotka wygładzająca działa tak samo. Jestem zadowolona - Airwrapa sprzedałam, bo mnie zaczął denerwować, potem zatęskniłam za szczotką zleceniodawcy mi było wydać tyle kasy i w oko wpadł mi Dreame (mam tę wersjach skórze) i to był bardzo dobry wybór.blablamarchewka pisze: ↑czw sie 14, 2025 10:17 pm Hej, stoję przed decyzją o zakupie stylizatora do włosów. Rozważam 3 produkty - Dreame, Dysona i.d. i najnowszego Dysona co-anda 2x aczkolwiek cena mnie przeraża. Czy ktoś was ma Dreame? Bardzo odbiega od Dysona?
-
blablamarchewka
- Koczkodan
Super, cieszę się, bo nie ukrywam, że cena Dysona to dla mnie przesada. Dreame w porównaniu z najnowszym dysonem to przepaść 1900zlfelututa pisze: ↑czw sie 14, 2025 10:33 pm Mam Dreame. Miałam Airwrapa. Różnicy jako takiej nie widzę, włosy kręci tak samo, szczotka wygładzająca działa tak samo. Jestem zadowolona - Airwrapa sprzedałam, bo mnie zaczął denerwować, potem zatęskniłam za szczotką zleceniodawcy mi było wydać tyle kasy i w oko wpadł mi Dreame (mam tę wersjach skórze) i to był bardzo dobry wybór.
- kontrolling
- Koczkodan
ja mam dysona, czekalam z zakupem 3 miesiace, bardzo dlugo myslalam nad nim wlasnie ze wzgledu na cene. o zamienniku sie nie wypowiem, samo urzadzenie dysona mega polecam mam air wrapa ten najnowszy co sam reguluje podczas skretu temperature( zamienniki chyba tego nie maja). spore ulatwienie bo nie musisz odliczac tego czasu samemu tylko urzadzenie robi to za ciebie. mi na tym najbardziej zalezalo bo kupilam ze wzgledu na loki ktore chcialam zrobic.blablamarchewka pisze: ↑czw sie 14, 2025 10:17 pm Hej, stoję przed decyzją o zakupie stylizatora do włosów. Rozważam 3 produkty - Dreame, Dysona i.d. i najnowszego Dysona co-anda 2x aczkolwiek cena mnie przeraża. Czy ktoś was ma Dreame? Bardzo odbiega od Dysona?
ps. w dyson mozesz przez 30 min rpzetestowac cale urzadzenie, panie zrobia Ci fryzure i mozesz zobaczyc czy Ci sie beda utrzymywac loki. dla mnie na plus( nie wiem jak z zamiennikami).
-
ShellyCooper
- Skarpeta Rakieta
Mam dreame. Kiedyś testowałam Dysona. Ale cena trochę jednak przerażała. Dreame(ta wersja perłowa,bez etui) kupiłam w sklepie internetowym jednego z dyskontow za 700 zł. Normalnie cena coś ok 900-1000 w innych jak patrzyłam. Nie widzę wielkiej różnicy między dyson a dreame. Suszy rewelacyjnie,kręci, modeluje. No sprawdza sie. Ta końcówka wygładzająca też super.
A jakis model konkretny z tego Dreame bys polecila? Bo jest kilka a nie znam sie totalnie. Wlosy do ramion, raczej cienkie.
Ja mam Sharka już od roku i polecam