Hej, proszę spróbuj wylogować się ze wszystkich sesji, może osiągnęłaś już limit. Instrukcja:
Edytuj profil > Ustawienia konta

Zaznacz wszystkie sesje i kliknij przycisk "Usuń zaznaczone". Daj proszę znać czy zadziałało.
Usunęłam większość i problem ten samdamascenka pisze: ↑śr mar 19, 2025 1:32 pm Hej, proszę spróbuj wylogować się ze wszystkich sesji, może osiągnęłaś już limit. Instrukcja:
Edytuj profil > Ustawienia konta
Zaznacz wszystkie sesje i kliknij przycisk "Usuń zaznaczone". Daj proszę znać czy zadziałało.![]()
Niedługo będzie widać powód usunięcia posta, ale tylko przez jego autora - nie wyobrażamy sobie zostawiać widocznych wszystkich usuniętych postów, bo wtedy nie będzie dało się czytać wątków.malyslonik pisze: ↑śr cze 18, 2025 7:37 pm Mam propozycję, żeby moderatorzy przy usuwaniu jakiś postów nie usuwali ich całkiem, a usuwali treść z uwagami dlaczego został usunięty i podpisem przez kogo został usunięty.
Widzę, że w niektórych wątkach też tak jest, że nie można pisać posta pod postem. Trochę to uciążliwe, bo ja wpadam na forum np raz dziennie czy nie am dwa, albo w ogóle raz na trzy dni i później odpowiadam np na trzy posty, ale stron jest w wątku do nadrobienia mam np 5, więc nie mogę później odpowiedzieć ma np post na następnej stronie, bo jeszcze nikt nie napisał po mnie xD. Mam nadzieję, że wiadomo o co chodziomnibuska453 pisze: ↑sob sie 23, 2025 10:01 am Prostuje moją wypowiedź - mam tak tylko na wątku mamy ginekolog, na innych jest po staremu![]()
Dziękuję Ci za odpowiedź
Może inni wolnej czytająomnibuska453 pisze: ↑pn sie 25, 2025 6:15 pm Dziękuję Ci za odpowiedź, przestaje się martwić, że tylko ja tak mam i że to z powodu jakiegoś nałożonego ograniczenia
. Ale też w ogóle dziwi mnie, że tylko Ty się odezwałas tzn.ze nie ma więcej osób, które to zauważyły i że im to przeszkadza..
Aaaa no to wszystko jasne. Po prostu za szybko czytamy i piszemydamascenka pisze: ↑pn sie 25, 2025 6:31 pm Hej, to po prostu defaultowe zabezpieczenie przed spamem.![]()
Jasne, świetny pomysł, zgłaszam dalej.omnibuska453 pisze: ↑czw wrz 25, 2025 12:17 pm Czy można by dodać nową opcje "offtop" (albo inny, ale sugerujący, że post jest właśnie offtopem) w wybieraczce powodów przy zgłaszaniu posta?
Offtopow jest często dosyć sporo i obecnie nie dość, że trzeba najpierw wybrać powód "inny, którego nie ma na liście" to potem jeszcze w komentarzu trzeba wpisać o co chodzi. A przy dosyć wartkiej kloti na wątku odechciewa się po zgłoszeniu kilku wpisów zgłaszać kolejne.
Bardzo dziękuję za dodanie tej opcji
mysle, że ludzie będą tego nadużywać np.beda pisać obelgi i usuwać - teraz chociaż moderacja na możliwość ostrzeżenia no i banowania takiej osoby, bo widzi, że osoba się zachowuje niezgodnie z regulaminem.PEONIA pisze: ↑czw paź 23, 2025 12:03 am Powiem, Wam, ze ja się ostatnio zastanawiam nad opcją usuwania swoich postów - kiedyś byłam mega przeciwna ale teraz jak tak myśle o tym to często zdarza mi się offtop czy wdanie się w niepotrzebne zaśmiecanie wątku i jakby była opcja usunięcia to nie trzeba by było zawracać głowy moderatorom i dokładać im roboty. Co o tym myślicie?