Ale czy my też mamy pewność, że nasze zawody przetrwają w dobie rozwoju AI? Ile już różnych zawodów rzemieślniczych wymarło i myślisz, że np. taki człowiek co kiedyś uczył się na zecera myślał, że np. w ciągu 20 lat jego zawód wymrze.Herbatkaznalato pisze: ↑ndz cze 25, 2023 3:07 pmTo że już jest na youtubie 10 lat wcale nie znaczy, że będzie kolejne 10 lat. Czy za 10 lat będą influencerzy? Tego nie wiemy. Zależy w która stronę pójdzie młodsze pokolenie i co będzie na topie. 10 lat temu pojawiały się social media i rosły w sile. Teraz powoli następuje trend odchodzenia od social mediów.xxxsearcher pisze: ↑ndz cze 25, 2023 2:55 pmWanda juz jest chyba na yt okolo 10 lat i jak widac swietnie sobie radzi, dodatkowo na firme ze świeczkami, gdzie ten produkt jest po prostu sam w sobie dobry. Ponadto kto wie czy mama jej gdzies środków nie ulokowała. Imo Wanda sobie da rade i za 10 lat i za 20, martwmy sie lepiej o siebie i nasze emerytury, ktorych nie zobaczymy i z czego my wtedy bedziemy zyc xdHerbatkaznalato pisze: ↑ndz cze 25, 2023 1:40 pm
Bez złośliwości. Na prawdę jestem ciekawa czy za 10 lat ktoś będzie ich jeszcze oglądał. Co będzie pokazywać Wanda przed 40. I jeżeli nie influencersywo to z czego będą żyć za te 10 lat.
Czy firma ze świeczkami to taka innowacja że utrzyma się na rynku przez tyle lat? Tego tez nie wiemy. Jak Wandy nie będzie w social mediach to i migocząca świeczka nie będzie działać.
Czy jej matka gdzieś środki ulokowała? Mogła na przykład w mieszkaniu ale widać że sama pani mama nie ma gdzie mieszkać wiec chyba mało prawdopodobne.
Po prostu ciekawi mnie czy będzie trend na influ czy nie za 10 lat. Jak byłam nastolatka to oglądałam na przykład taka Blair( chyba została milionerka z siostra dzięki nagrywaniu filmów na youtubie) z USA i teraz słuch o niej zaginął wiec kto wie jak i tu będzie.
No i znowu, co będzie pokazywać Wanda przed 40stka i czy dalej będziemy na forum i dalej ja oglądać
No i z jednej strony trend na odchodzenie z SM, a jednak wśród badanych dziewczynek najczęściej wybieranym preferowanym zawodem w przyszłości było influencerstwo