Start
Mój profil

Konrad Kulczyński

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Konrad Kulczyński

Post autor: berry blast »

Już trzy tygodnie minęły od zaginięcia Konrada, 40-letniego szefa kuchni z Zakopanego. Pracował w restauracji Gościniec Kuźnice.
Rano 11 sierpnia wyszedł z mieszkania i miał jechać do matki ale nigdy tam nie dotarł. Następnie jego telefon logował się we Frankfurcie nad Odrą. Wysyłał partnerce smsy o niepokojącej treści, ale połączenia były odrzucane. Aktualizacja z 22 sierpnia głosi, że miał być widziany w Berlin Doner Kebab w Szczecinie. Miał przy sobie dwa telefony - tak jak zaginiony.

https://www.horecabc.pl/zaginal-konrad- ... zakopanem/
https://wiadomosci.wp.pl/zaginal-szef-k ... 927770368a
Kulka1234
PsychoFanka

Post autor: Kulka1234 »

Już potwierdzili, że to nie on był widziany w Szczecinie. Czytalam komentarze, że miał długi i że to nie pierwsza ucieczka, ale wiadomo - ludzie lubią pisać różne rzeczy.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Kulka1234 pisze: sob sie 30, 2025 8:22 am Już potwierdzili, że to nie on był widziany w Szczecinie. Czytalam komentarze, że miał długi i że to nie pierwsza ucieczka, ale wiadomo - ludzie lubią pisać różne rzeczy.
dzięki za tę aktualizację.
Jego partnerka twierdzi, że ich miesięczny syn reaguje na słowa "tata" lub "Konrad" - bardzo się uśmiecha. Czy tak małe dziecko uśmiecha się świadomie?
Kulka1234
PsychoFanka

berry blast pisze: sob sie 30, 2025 11:25 am dzięki za tę aktualizację.
Jego partnerka twierdzi, że ich miesięczny syn reaguje na słowa "tata" lub "Konrad" - bardzo się uśmiecha. Czy tak małe dziecko uśmiecha się świadomie?
Nie znam się na tym - nie mam dzieci, więc ciężko ocenić.

Bardzo dziwne, że zabrał ze sobą paszport. Ostatnie logowanie na terenie Niemiec - we frankurcie. Może gdzieś wyleciał?
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Kurczę nic nie słyszałem. Oby odnalazl się cały i zdrowy.
Zoja83
GreckieWakacje

Post autor: Zoja83 »

berry blast pisze: sob sie 30, 2025 11:25 am dzięki za tę aktualizację.
W tym wieku dziecko nie uśmiecha się świadomie. Równie dobrze mama mogłaby powiedzieć "brokuły" i też może się uśmiechnąć.

W komentarzach pod artykułami ludzie piszą, że gościu miał długi, a ta jego kobieta miala tego świadomość.
Hunde
SushiRoll

Post autor: Hunde »

Sporo komentarzy rzekomych znajomych albo ludzi z miasta pisze o długach i inne niepochlebne rzeczy o zaginionym. Widziałam też komentarze, że to nie pierwsze zniknięcie p. Konrada. Rzadko ludzie tak jawnie piszą złe rzeczy o zaginionym. Oby odnalazł się cały i zdrowy. Partnerka i syn są w okropnej sytuacji.
Treflik
Srebrna Kropeczka

Post autor: Treflik »

No właśnie, a w komunikatach, że to pierwszy raz...
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Treflik pisze: ndz sie 31, 2025 8:04 am No właśnie, a w komunikatach, że to pierwszy raz...
Dokładnie. W artykułach zero informacji o długach, oraz tekst że zniknięcie takie zdarzyło się po raz pierwszy. Zdaje się że znowu mamy wybielanie zaginionego co może źle wpływać na śledztwo. Z jednej strony obraz szczęśliwego młodego ojca wyczekanego dziecka który nigdy nie znikał, a jednocześnie "realne zagrożenie zdrowia i życia". To się nie klei.
Hunde
SushiRoll

Post autor: Hunde »

berry blast pisze: ndz sie 31, 2025 9:28 am Dokładnie. W artykułach zero informacji o długach, oraz tekst że zniknięcie takie zdarzyło się po raz pierwszy. Zdaje się że znowu mamy wybielanie zaginionego co może źle wpływać na śledztwo. Z jednej strony obraz szczęśliwego młodego ojca wyczekanego dziecka który nigdy nie znikał, a jednocześnie "realne zagrożenie zdrowia i życia". To się nie klei.
Gdy piszą „realne zagrożenie zdrowia i życia” to często oznacza demencję (w przypadku osób starszych) lub depresję/schizofrenię.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Hunde pisze: ndz sie 31, 2025 10:39 am Gdy piszą „realne zagrożenie zdrowia i życia” to często oznacza demencję (w przypadku osób starszych) lub depresję/schizofrenię.
No właśnie - długi, depresja, może się targnąć - policja powinna działać szybko. A jeśli się mówi że wszystko było okej buziaczki buziaczki to można by pomyśleć że sobie zrobił przerwę do ojcostwa albo mu się pępkowe przedłużyło, wyhula się i wróci.
Lilliane26
Szarlotta

Post autor: Lilliane26 »

Obejrzałam właśnie wywiad z partnerką. Choroba psychiczna i alkoholowa, długi, była żona i nie wiem czy dobrze wywnioskowałam ograniczony kontakt z dziećmi z poprzedniego związku?
Najwięcej mówi tajemniczy telefon od kobiety z Niemiec, nie wierzę w takie przypadki.
Awatar użytkownika
joalla
Currently: planning drama

Post autor: joalla »

Widzę komentarze, że nie dość, że się zadłużali, nie płacili pracownikom i byli znani z niechęci do spłacania zobowiązań, więc to nie zaginięcie, a ucieczka. Ciekawe, czy to prawda.
Kulka1234
PsychoFanka

Czy już coś już wiadomo? Są jakieś nowe informacje?
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Kulka1234 pisze: pn wrz 08, 2025 9:29 pm Czy już coś już wiadomo? Są jakieś nowe informacje?
Szukałam nawet dziś jakiś nowych informacji i nic nie znalazłam :/
Treflik
Srebrna Kropeczka

Coś się zmieniło?
Kk_k
Skarpeta Rakieta

Post autor: Kk_k »

Lilliane26 pisze: pn wrz 01, 2025 9:29 pm Obejrzałam właśnie wywiad z partnerką. Choroba psychiczna i alkoholowa, długi, była żona i nie wiem czy dobrze wywnioskowałam ograniczony kontakt z dziećmi z poprzedniego związku?
Najwięcej mówi tajemniczy telefon od kobiety z Niemiec, nie wierzę w takie przypadki.

No nie wygląda to dobrze.. szkoda tej dziewczyny, została sama z 2 małych dzieci, pewnie bez grosza przy duszy i jeszcze z długami :(
Duszyczka
Treflik
Srebrna Kropeczka

Gdzieś mi mignelo, że wsiadł do Flixbusa i udał się w kierunku Niemiec.... stamtąd też zdaje się był jakiś dziwny telefon od kobiety.....nie chciałabym być wulgarna, ale wygląda jakby spier....niczył przed konsekwencjami i odpowiedzialnością
Cebula Po Polsku
Samarka

Post autor: Cebula Po Polsku »

gdzie można zobaczyć ten wywiad z partenrka?
Treflik
Srebrna Kropeczka

Awatar użytkownika
kvsiv17
Currently:Top

Post autor: kvsiv17 »

Czy cos wiadomo?
nats
RoyalBaby

Post autor: nats »

kvsiv17 pisze: czw paź 02, 2025 4:39 pm Czy cos wiadomo?
Wygląda na to, że nic. Kobita zaginionego ciągle wstawia te same posty na Fejsie.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

cisza, żadnych nowych tropów, artykułów, apeli.
lola!!!
Dieta 600 kcal

Post autor: lola!!! »

Gdzieś słyszałam niewiem czy nie na na live na kke ,ze rodzina wie co sie stało i niechce dalszej ingerencji cos takiego
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

lola!!! pisze: pn paź 06, 2025 9:07 pm Gdzieś słyszałam niewiem czy nie na na live na kke ,ze rodzina wie co sie stało i niechce dalszej ingerencji cos takiego
Przeszło mi to przez myśl, bo siedzą cicho