Konrad Kulczyński
Moderator: verysweetcherry- berry blast
- Kciuk
Konrad Kulczyński
Już trzy tygodnie minęły od zaginięcia Konrada, 40-letniego szefa kuchni z Zakopanego. Pracował w restauracji Gościniec Kuźnice.
Rano 11 sierpnia wyszedł z mieszkania i miał jechać do matki ale nigdy tam nie dotarł. Następnie jego telefon logował się we Frankfurcie nad Odrą. Wysyłał partnerce smsy o niepokojącej treści, ale połączenia były odrzucane. Aktualizacja z 22 sierpnia głosi, że miał być widziany w Berlin Doner Kebab w Szczecinie. Miał przy sobie dwa telefony - tak jak zaginiony.
https://www.horecabc.pl/zaginal-konrad- ... zakopanem/
https://wiadomosci.wp.pl/zaginal-szef-k ... 927770368a
Rano 11 sierpnia wyszedł z mieszkania i miał jechać do matki ale nigdy tam nie dotarł. Następnie jego telefon logował się we Frankfurcie nad Odrą. Wysyłał partnerce smsy o niepokojącej treści, ale połączenia były odrzucane. Aktualizacja z 22 sierpnia głosi, że miał być widziany w Berlin Doner Kebab w Szczecinie. Miał przy sobie dwa telefony - tak jak zaginiony.
https://www.horecabc.pl/zaginal-konrad- ... zakopanem/
https://wiadomosci.wp.pl/zaginal-szef-k ... 927770368a
- berry blast
- Kciuk
dzięki za tę aktualizację.
Jego partnerka twierdzi, że ich miesięczny syn reaguje na słowa "tata" lub "Konrad" - bardzo się uśmiecha. Czy tak małe dziecko uśmiecha się świadomie?
Nie znam się na tym - nie mam dzieci, więc ciężko ocenić.berry blast pisze: ↑sob sie 30, 2025 11:25 am dzięki za tę aktualizację.
Jego partnerka twierdzi, że ich miesięczny syn reaguje na słowa "tata" lub "Konrad" - bardzo się uśmiecha. Czy tak małe dziecko uśmiecha się świadomie?
Bardzo dziwne, że zabrał ze sobą paszport. Ostatnie logowanie na terenie Niemiec - we frankurcie. Może gdzieś wyleciał?
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Kurczę nic nie słyszałem. Oby odnalazl się cały i zdrowy.
W tym wieku dziecko nie uśmiecha się świadomie. Równie dobrze mama mogłaby powiedzieć "brokuły" i też może się uśmiechnąć.berry blast pisze: ↑sob sie 30, 2025 11:25 am dzięki za tę aktualizację.
W komentarzach pod artykułami ludzie piszą, że gościu miał długi, a ta jego kobieta miala tego świadomość.
Sporo komentarzy rzekomych znajomych albo ludzi z miasta pisze o długach i inne niepochlebne rzeczy o zaginionym. Widziałam też komentarze, że to nie pierwsze zniknięcie p. Konrada. Rzadko ludzie tak jawnie piszą złe rzeczy o zaginionym. Oby odnalazł się cały i zdrowy. Partnerka i syn są w okropnej sytuacji.
- berry blast
- Kciuk
Dokładnie. W artykułach zero informacji o długach, oraz tekst że zniknięcie takie zdarzyło się po raz pierwszy. Zdaje się że znowu mamy wybielanie zaginionego co może źle wpływać na śledztwo. Z jednej strony obraz szczęśliwego młodego ojca wyczekanego dziecka który nigdy nie znikał, a jednocześnie "realne zagrożenie zdrowia i życia". To się nie klei.
Gdy piszą „realne zagrożenie zdrowia i życia” to często oznacza demencję (w przypadku osób starszych) lub depresję/schizofrenię.berry blast pisze: ↑ndz sie 31, 2025 9:28 am Dokładnie. W artykułach zero informacji o długach, oraz tekst że zniknięcie takie zdarzyło się po raz pierwszy. Zdaje się że znowu mamy wybielanie zaginionego co może źle wpływać na śledztwo. Z jednej strony obraz szczęśliwego młodego ojca wyczekanego dziecka który nigdy nie znikał, a jednocześnie "realne zagrożenie zdrowia i życia". To się nie klei.
- berry blast
- Kciuk
No właśnie - długi, depresja, może się targnąć - policja powinna działać szybko. A jeśli się mówi że wszystko było okej buziaczki buziaczki to można by pomyśleć że sobie zrobił przerwę do ojcostwa albo mu się pępkowe przedłużyło, wyhula się i wróci.
-
Lilliane26
- Szarlotta
Obejrzałam właśnie wywiad z partnerką. Choroba psychiczna i alkoholowa, długi, była żona i nie wiem czy dobrze wywnioskowałam ograniczony kontakt z dziećmi z poprzedniego związku?
Najwięcej mówi tajemniczy telefon od kobiety z Niemiec, nie wierzę w takie przypadki.
Najwięcej mówi tajemniczy telefon od kobiety z Niemiec, nie wierzę w takie przypadki.
- berry blast
- Kciuk
Lilliane26 pisze: ↑pn wrz 01, 2025 9:29 pm Obejrzałam właśnie wywiad z partnerką. Choroba psychiczna i alkoholowa, długi, była żona i nie wiem czy dobrze wywnioskowałam ograniczony kontakt z dziećmi z poprzedniego związku?
No nie wygląda to dobrze.. szkoda tej dziewczyny, została sama z 2 małych dzieci, pewnie bez grosza przy duszy i jeszcze z długami
Duszyczka
Gdzieś mi mignelo, że wsiadł do Flixbusa i udał się w kierunku Niemiec.... stamtąd też zdaje się był jakiś dziwny telefon od kobiety.....nie chciałabym być wulgarna, ale wygląda jakby spier....niczył przed konsekwencjami i odpowiedzialnością
-
Cebula Po Polsku
- Samarka
gdzie można zobaczyć ten wywiad z partenrka?
- berry blast
- Kciuk
cisza, żadnych nowych tropów, artykułów, apeli.
- berry blast
- Kciuk