Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Kwiatomat
Tritonotti

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Kwiatomat »

A do Magdy wlepił dupę i rżnie nie wiadomo kogo 🤦
Biznesmen, gra na giełdzie i wszystkie rozumy pozjadał, we wszystkim był najlepszy
(z naciskiem na był)
Jak leci do Grecji to szydzi z Polski. Drogie hotele to tylko filmuje a sam siedzi w małej norce.
Przecież chyba go stać na lepszy standard 🤔
Nie, logiki tam nie ma. on przeczy sam sobie i to jego:
"ten... tego... także ten..."
I "darcie ryja" wszędzie, w każdym sklepie, galerii, na ulicy...
Kristina
PółWłoszka

Post autor: Kristina »

Omg gra ta Magda non stop ..j
Teraz post z jej zdjeciem na jego profilu w topie z przeswitujacymi sutkami i Podpis “to zdjecie dziala na cisnienie Lepiej niz kawa ponoc “
🙈
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Ciekawa jestem za ile będzie profil "Fit z Magdą".
Mam wrażenie, ze Magda od jakiegoś czasu ma na niego wywalone... olewa go jak on coś gada czy pyta.
On sie przechwala jak to kiedyś namawiali go do imprezowania, a Magda na przekór, że ona to pracowała i zarabiała na przeżycie 🤣
Na siłowni tez słuchawki w uszy i nie chce uczestniczyć w jego gadkach.
Ziuta21
Ciastko

Post autor: Ziuta21 »

Magda po prostu sumiennie realizuje swój plan. Osiagnie to co chce i pójdzie swoją drogą bo widać, co jej działa na nerwy. Kto wie, ten wie ;)
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Ziuta21 pisze: sob wrz 13, 2025 8:20 pm Magda po prostu sumiennie realizuje swój plan. Osiagnie to co chce i pójdzie swoją drogą bo widać, co jej działa na nerwy. Kto wie, ten wie ;)
A co jej działa na nerwy??
M4dl3n
RóżowePolo

Post autor: M4dl3n »

Czy ktoś widział ten wykład dla fryzjerki ?🤣
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Taaa.... ta fryzjerka to się z nim ma...

Uwaga, Magda podaje przepis na eliksir na przeziębienie- mleko+ miód+czosnek 🤣 no w życiu bym na to nie wpadła.
Niedługo bedzie przepis na kanapkę, chleb+masło+liść sałaty+plasterek pomidora.
O te przepisy mają tyle pytań? 2-3 wiadomości na minutę 😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Fryzjerka Aneta /Anita zadowolona, ma swoje 5 minut na trzepanie włosami, pozy i miny. Z obserwacji wynika że jej sie podoba zainteresowanie Roberta😁
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Czarny się wyprowadza. Dobrze mu z Madzią się mieszka... ale Janek.. 😁 bo on lubi w nocy posiedzieć 😁 ile on ma lat? 18?
Kristina
PółWłoszka

Post autor: Kristina »

Monikamm pisze: śr wrz 17, 2025 4:38 am Czarny się wyprowadza. Dobrze mu z Madzią się mieszka... ale Janek.. 😁 bo on lubi w nocy posiedzieć 😁 ile on ma lat? 18?
Serio powiedział ze się wyprowadza ?😅
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Madzia mówi: bierz. Nooo i dobrze, w końcu dziewczyna zmądrzała i wywali smroda. Gaci mu nie trzeba będzie prać i miski robic. Ja już czuję w kościach jej nastrój . Bierz czarny , bierz, będę do ciebie wpadała 😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Tak, będzie wynajmował mieszkanie od znajomego. Mogłby kupić już dawno ale... 😂
Wyprowadzka, 2 godzinne samotne spacery na innej dzielnicy, zmniejszona obecność Madzi na relacjach, i już dupką nie świeci!! Będzie rozstanie, oj będzie 😁 zresztą jak ktoś się od kogoś wyprowadza to chyba już rozstanie? Przecież to Madzia Jabłonowska. ŻONA. Kuchenka z gazem 🤣
ML111
SkrzydełkaZhooters

Post autor: ML111 »

Dorośli ludzie w związku nie wyprowadzają się od siebie 😅 Myślę, że Magda ma go już dość i czeka z niecierpliwością. Jak ludzie sie kochają, to chcą przebywać ze sobą, a nie uciekac od siebie pod przykrywką "własnych pasji", czy najlepsze wyspania się 😂 Zresztą widać na relacji - Magda wyszła z piekarni i nawet na niego nie poczekała... I wcale się nie dziwię, to straszna "wiocha" tak iść i nagrywać się. Ludzie się patrzą jak na kosmitę, bo nikt normalny się w ten sposób nie zachowuje, nagrywając przy tym ludzi i wrzucając to do internetu.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Madzia czeka, ale jeszcze bardziej czeka Janek. Wreszcie bez obcego typa który, gada obleśne teksty do mamy. Fuj, mam ciary jak to słyszę
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Post autor: tomasz4999 »

Bo wiecie... to nie jest profil polityczny i nie chcemy gadac o polityce mediach ani wojnie ale... nie bojcie sie, zadnej wojny nie bedzie, nie dajcie sie zastraszyc i wylaczcie tv.
Dwa dni pozniej - mialem kupic mieszkanie juz dawno ale wiecie jak to jest w tych niepewnych czasach...nigdy nie wiadomo.... poza tym mama od zawsze mi powtarza Robert kup mieszkanie... mama 48 letniemu chłopu powtarza xD mialem przestac to ogladac ale jakos nie moge bo robi sie coraz ciekawiej 😅😅😅 chlop zaprzecza sam sobie, zamiast raz w zyciu powiedziec jak na prawde jest - z dieta, cateringiem, ksiezycowkami, biedronkami, lidlami... to sciemnia non stop zeby nie powiedziec ani slowa... no serio trzebaby byc slepym i gluchym zeby tego nie wylapac. no i to kasowanie komentarzy - po co?
Kwiatomat
Tritonotti

Wiedziałam że do tego dojdzie, żadna
"normalna" kobieta nie wytrzyma z takim pajacem. Zwłaszcza w sytuacji kiedy w domu jest dorastające dziecko. Myślę też że na tym długim weekendzie, kiedy sama była u Rodziców 3 dni, została podjęta decyzja. Przecież po Janku widać że mu źle pod jednym dachem z takim typem. Może się skarżył Dziadkom,Tacie...
Przecież przez trzy lata nie było jednego obiadu czy grilla z Madzi Rodzicami. Jak go kiedyś oprowadzała po domu rodzinnym to wszyscy się pochowali.
O czymś to świadczy .
Nigdy żadnego spotkania, imprezy czy głupiej kawy ze znajomymi, których przecież ma mnóstwo 😂
Z tym człowiekiem to kontakt utrzymuje tylko Mama i Córka bo Madzia zaraz też przestanie.
Kwiatomat
Tritonotti

A jeszcze nie będę zdziwiona jak ostatecznie wyląduje u Mamusi w Ciechanowie bo przecież on sam się nie utrzyma 🤔 Zawsze jakaś kobieta na niego robi a on tylko wstyd im przynosi. Pieprzy o jakiejś diecie dla mężczyzn której nikt na oczy nie widział, a on sam potrafi z niej pokazać tylko placka furiata i zalać płatki wodą.
Wcześniej Kasia wymyślała dietki (tą starą dla mężczyzn też)
teraz Madzia ogarniała profil, jeszcze wcześniej była Iva...
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Zapomnialas o kurczaku z ryzem DZIKIM bo ten jest lepszy niz brazowy (koniecznie 150g przed zwazeniem) 😅😅😅
Kwiatomat pisze: śr wrz 17, 2025 2:15 pm A jeszcze nie będę zdziwiona jak ostatecznie wyląduje u Mamusi w Ciechanowie bo przecież on sam się nie utrzyma 🤔 Zawsze jakaś kobieta na niego robi a on tylko wstyd im przynosi. Pieprzy o jakiejś diecie dla mężczyzn której nikt na oczy nie widział, a on sam potrafi z niej pokazać tylko placka furiata i zalać płatki wodą.
Wcześniej Kasia wymyślała dietki (tą starą dla mężczyzn też)
teraz Madzia ogarniała profil, jeszcze wcześniej była Iva...
Kwiatomat
Tritonotti

A to nie widziałam żeby sam robił ryż i kurczaka, może dawno temu albo teraz już musi ale to ja nie widzę bo mnie zablokował 😅
Wrzućcie proszę tutaj jakieś linki jeśli się da
Pośmieje się chętnie 😉😁
ML111
SkrzydełkaZhooters

Post autor: ML111 »

Magda na swoim profilu nie oznacza profilu czarnego, widać, że on robi zdjęcia albo kopiuje filmiki Magdy do siebie.
Zgadzam się z tym, że młody nie jest zadowolony z jego obecności i to widać, poza tym rówiesnicy też korzystają z internetu, dzieciaki wyłapują wszystko bardzo szybko. Niestety.
Myślę, że obydwoje z Magdą odetchną po tej wyprowadzce.
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Nie wiem czy da sie wrzucic linki ale chetnie podam ci przepis, uwaga:

7 bialek do miksera plus platki plus jedno zoltko 🤣

aha i mozna zjesc dziennie nawet 3 placki.... wychodzi 21 bialek dziennie jezus maria... na diecie od M. Wrzoska mam pycha jedzonko i jajecznica z 3 (calych) jaj jest mega sycaca....

Kwiatomat pisze: śr wrz 17, 2025 2:32 pm A to nie widziałam żeby sam robił ryż i kurczaka, może dawno temu albo teraz już musi ale to ja nie widzę bo mnie zablokował 😅
Wrzućcie proszę tutaj jakieś linki jeśli się da
Pośmieje się chętnie 😉😁
Kwiatomat
Tritonotti

Albo suchy chleb z jajkiem na twardo 🤦
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

"Ma swoje drugie zajęcia i wyzwania" 🤣🤦‍♀️
Przecież to sie kupy nie trzyma, bedzie wynajmował/kupował mieszkanie bo się trafia, a partnerka bedzie do niech wpadać jak nastolatka? On jest tak beznadziejny, że myśli, że to ktoś łyknie?
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Swoją drogą- jego strona ma blisko 400tys obserwujących i nikt nie zaproponował mu żadnych reklam/współprac? O co chodzi? Gość ma wywalone na takie rzeczy kompletnie bo taki biznes ma na tych "dietach" i nazywaniu się "trenerem" nie będac nim czy nikt w niego nie wierzy na tyle, żeby mu dopłacić?
Kwiatomat
Tritonotti

Oczywiście że nikt nie zaproponuje mu współprac bo to niezrównoważony mitoman, patologiczny kłamca.
Był przykład z dietą pudełkową o której teraz milczy, miały być mąki wysyłane po całej Polsce, makarony, przecież jeździli na spotkania biznesowe i z żadnego nic nie wynikło.
Myślę że to Madzia jeździła na spotkania biznesowe ale nie związane z nim tylko inną branżą.
Ciekawe jak wybrnie z treningów pośladków z Nikolą.
On powie coś jednego dnia a następnego już inna gadka. Myśli że ludzie tego nie pamiętają???
Na tyle obserwujących i na to jaki jest za*ebisty i skuteczny nie ma żadnej znanej i nieznanej osoby na Instagramie która by go oznaczyła i by się tym nie pochwalił?
To jest tragikomedia, która niestety wciąga 🤣🤣