1. Tam dwóch ochroniarzy pokazaywało znaki, w czarnej koszulce i białą czapeczką. To są znaki w służbach specjalnych, pokazują po kolei" podejrzany, snajper, mężczyzną" ale dlaczego widząc snajpera nie ściągneli Charliego? To jest dla mnie zupełnie niejasne...
Tu tabela znaków:
https://www.reddit.com/r/coolguides/com ... /#lightbox
2. Po drodze ujmali chyba w sumie 3 różnych podejrzanych, widziałam ujęcie tego starszego pana. Upokorzyli go, po drodze spadły mu spodnie, ludzie to nagrali, krążyło kilka godzin w SM jako "to on zabił Kirka!" - ten biedny człowiek nie ma już życia, ciekawe czy za to jest jakaś rekompensata? No i to mi podpowiada, że wrobienie kogoś naprawdę nie jest bardzo trudne w taki istotnej sprawie.
3. Ja jeszcze słyszłam że to sprawa Izraela, że Kirk był przez nich opłacany żeby "pięknie" mówić o tym, co w Gazie i potem z czegoś tam się nie wywiązał - ale to podaję jako kolejną teorię, zaraz obok Rosyjskich agentów.
4. Ten mały czarny punkt to prawdopodobnie dodatkowy mikrofon, który nagrywał co Charli mówi jakby ten ręczny miał problem. I są ujęcia/ zbliżenia pokazujące powiększająca się dziurę w szyi, z której dopiero zaczyna tryskać krew, więc chyba jednak nie bawi się z Elvisem na wyspie Epsteina.