Start
Mój profil

Zabój$two Charlie Kirk

Moderator: verysweetcherry
Marti37
Milion subskrypcji

Re: Zabój$two Charlie Kirk

Post autor: Marti37 »

Joanna Darc pisze: pt wrz 12, 2025 7:51 pm Też mnie to zastanawia. Jeśli faktycznie zabił to po co się przyznawał ojcu, który jest byłym szeryfem.
No wlasnie- dziwne to wszystko.
Mam nadzieje ze zatrzymali faktycznego zabojce a nie wrobili w to jakiegoś przypadkowego dzieciaka tylko dlatego aby nie wyglądało to źle przed opinia publiczna
Pif Paf
MiamiBicz

Post autor: Pif Paf »

Podziele sie z wami teoriami spiskowymi,ktore miała okazje uslyszec na tik toku;
1) To był inside job,jest nagranie z ludźmi pokazujacymi jakies gesty rękoma,ktore miały byc wskazowką dla strzelca. I teraz
a) To miało byc odwrocenie uwagi od afery Epsteina
b) -||- od rocznicy 9/11
A i przy okazji pojawila sie teoria,ze Pomarańczowy Czlowiek miał miec udar.
2) Charlie żyje a zamach był wyreżyserowany. Jak obejrzymy nagranie,bo zobaczyly ze chłop miał jakas czarna plamke na koszulce,ktora podskoczyła,gdy kula go dosiegła i uderzyła w szyje. To chyba mial byc zbiorniczek ze sztuczna krwia czy cos
3) Ludzie znalezli na amazonie ksiazke o zamachu na Charliego Kirka,wypuszczona do sprzedaży 9 wrzesnia
4) Jakas stacja telewizyjna miala wypuscic newsa o zamachu na 18h przed samym zamachem.
Jak znajde,to wrzuce link do reddita ze spiskowo wygladajaca niszowa gazetą wydawana przez mormonow w Utah.
Pif Paf
MiamiBicz

Post autor: Pif Paf »

ploty123
Gacie z oceanu

Post autor: ploty123 »

Pif Paf pisze: pt wrz 12, 2025 11:14 pm 2) Charlie żyje a zamach był wyreżyserowany.
Mieszka na jednej wyspie z Kulczykiem, tuż obok Michaela Jacksona
Xlxxxa
Koczkodan

Post autor: Xlxxxa »

ploty123 pisze: sob wrz 13, 2025 2:11 am Mieszka na jednej wyspie z Kulczykiem, tuż obok Michaela Jacksona
I słuchają sobie jak Elvis śpiewa im swoje piosenki. Regularnie odwiedza ich księżna Diana
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Post autor: odpalskreta »

Przejrzałam instagrama tej eriki jego żony. Mam dziwne przeczucie że ona jest w ciąży.
Oni mieli coś ogłosić 16 września i robili odliczanie do tego, dodatkowo dodała filmik z jakąś kobietą, jak mniemam to jej babcia i dopisała “I wanted to make sure you were the first”.
Myślę że chcieli ogłosić powiększenie rodziny. Dodatkowo dodała post upamiętniający jego i zdjęcia z trumny. Okropny widok szczerze mówiąc. Bardzo jej współczuję
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

Post autor: SmokAnalog »

Alexa2344 pisze: czw wrz 11, 2025 6:43 pm uwazasz,ze mozna zabijac ludzi za ich poglady polityczne i krecisz beke z cudzej tragedii?internet pelen takich zyebow dzisiaj.
btw uwazaj zeby twoje pierdolenie nie przyczynilo sie kiedys do twojej tragedii ,z ktorej ktos pokreci beke na tiktoku
Nie, nie uważam, że można kogokolwiek zabijać za poglądy, zresztą wygląda na to, że zastrzelił go ktoś o dosyć podobnych poglądach. Natomiast mam żałować typa, który publicznie pierdolił, że czyjeś życie to akceptowalna cena za świętość nieograniczonego dostępu do broni? Rly? Pomijając całą resztę tego altright pierdolenia, którym raczył publikę, to chyba nie przypuszczał, że akurat jego życie zostanie złożone na tym ołtarzu, w końcu nie jest jakimś tam zwykłym dzieciakiem ze zwykłej high school, tylko złotym dzieckiem psychoprawicy, no niestety, w starciu z uzbrojonym pojebem status społeczny nie ma znaczenia. Jedno, co muszę przyznać, to rzeczywiście trzymał się swoich poglądów do końca, natomiast trudno mi go uważać za niewinną ofiarę, niewinną ofiarą była np. Irina Zarutska zadźgana przez zwyrola.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

odpalskreta pisze: sob wrz 13, 2025 1:30 pmDodatkowo dodała post upamiętniający jego i zdjęcia z trumny. Okropny widok szczerze mówiąc. Bardzo jej współczuję
tak, okropny widok, to fakt. jaka jest geneza powstania takiego zdjęcia? "ja wezmę się teraz pochylę nad trumną i zrób mi zdjęcie to je potem wrzucę na insta"? sorry, coś mi tu nie bangla.
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

berry blast pisze: ndz wrz 14, 2025 1:50 pm tak, okropny widok, to fakt. jaka jest geneza powstania takiego zdjęcia? "ja wezmę się teraz pochylę nad trumną i zrób mi zdjęcie to je potem wrzucę na insta"? sorry, coś mi tu nie bangla.
No wiadomo że wyświetlenia i hajs musi się zgadzać poza tym ludzie widząc biedną samotną matkę milionerkę próbują z nią sympatyzować i jeszcze bardziej się nakręcają hejtem w kierunku drugiej strony
Awatar użytkownika
smiechuwarteok
Migocząca Świeczka

Post autor: smiechuwarteok »

Ja nie jestem przekonana, że to ten chłopak, którego wszyscy wskazują. Jak chcesz kogoś zabić to celujesz w korpus, gdzie jest mnóstwo kluczowych organów i naczyń i najłatwiej w niego trafić. W głowę to się celuje tylko w grach komputerowych, nie mówiąc już o szyi. On który trochę czasu spędził na strzelnicy powinien wiedzieć, że nie jest strzelcem wyborowym i obrać większy cel. Co do jego MAGA poglądów, to poglądy zawsze można zmienić. Przypominam, że lewicowy elektorat Palikota po kilku latach zagłosował na Kukiza :')
Xlxxxa
Koczkodan

odpalskreta pisze: ndz wrz 14, 2025 5:25 pm No wiadomo że wyświetlenia i hajs musi się zgadzać poza tym ludzie widząc biedną samotną matkę milionerkę próbują z nią sympatyzować i jeszcze bardziej się nakręcają hejtem w kierunku drugiej strony
Może chamska jestem ale dawno tak sztucznego zachowania nie widziałam. Po pierwsze kto wpada na pomysł żeby ktoś go nagrał jak siedzi przy trumnie męża i kto po śmierci męża wygłasza orędzie do ludzi? Dla mnie to momentami trochę przypominało „my dog stepped on a bee”.
rwakulszowa
ZdalnaFanka

Post autor: rwakulszowa »

smiechuwarteok pisze: ndz wrz 14, 2025 6:17 pm Ja nie jestem przekonana, że to ten chłopak, którego wszyscy wskazują. Jak chcesz kogoś zabić to celujesz w korpus, gdzie jest mnóstwo kluczowych organów i naczyń i najłatwiej w niego trafić. W głowę to się celuje tylko w grach komputerowych, nie mówiąc już o szyi. On który trochę czasu spędził na strzelnicy powinien wiedzieć, że nie jest strzelcem wyborowym i obrać większy cel. Co do jego MAGA poglądów, to poglądy zawsze można zmienić. Przypominam, że lewicowy elektorat Palikota po kilku latach zagłosował na Kukiza :')
po co by miał celować w korpus skoro kirk nosił kamizelkę?
Awatar użytkownika
smiechuwarteok
Migocząca Świeczka

rwakulszowa pisze: ndz wrz 14, 2025 11:07 pm po co by miał celować w korpus skoro kirk nosił kamizelkę?
Nie miał kamizelki
rwakulszowa
ZdalnaFanka

Post autor: rwakulszowa »

smiechuwarteok pisze: ndz wrz 14, 2025 11:37 pm Nie miał kamizelki
a to nie jdst kamizelka? ludzie spekulowali nawet że to jest saszetka ze sztuczną krwią ("bo była zbyt ciemna") i ze charlie na pewno zyje xd

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
smiechuwarteok
Migocząca Świeczka

Nie miał kamizelki. Artefakty przy niskich rozdzielczościach
https://x.com/i_am_johncullen/status/19 ... oLqVgJHk1g
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Xlxxxa pisze: ndz wrz 14, 2025 9:05 pm Może chamska jestem ale dawno tak sztucznego zachowania nie widziałam. Po pierwsze kto wpada na pomysł żeby ktoś go nagrał jak siedzi przy trumnie męża i kto po śmierci męża wygłasza orędzie do ludzi? Dla mnie to momentami trochę przypominało „my dog stepped on a bee”.
Dodali to po to żeby zagrać na emocjach ludzi żeby jeszcze bardziej się na siebie wzajemnie nakręcali. A ona to cóż, nie widać żeby jakoś przeżywała. I tak wiem, że każdy przeżywa żałobę inaczej, ale po niej nie widać nawet żeby płakała, przecież jak ktoś ci umrze i płaczesz to widać to po oczach. Ja na jej miejscu po stracie partnera nie potrafiłabym wyjść do ludzi, a ryczałabym non stop, a na pewno już nie umiałabym dwa dni po wyjść w full glam make up i straszyć ludzi XD jak dla mnie to są krokodyle łzy w jej wypadku.
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

odpalskreta pisze: pn wrz 15, 2025 7:41 am Dodali to po to żeby zagrać na emocjach ludzi żeby jeszcze bardziej się na siebie wzajemnie nakręcali. A ona to cóż, nie widać żeby jakoś przeżywała. I tak wiem, że każdy przeżywa żałobę inaczej, ale po niej nie widać nawet żeby płakała, przecież jak ktoś ci umrze i płaczesz to widać to po oczach. Ja na jej miejscu po stracie partnera nie potrafiłabym wyjść do ludzi, a ryczałabym non stop, a na pewno już nie umiałabym dwa dni po wyjść w full glam make up i straszyć ludzi XD jak dla mnie to są krokodyle łzy w jej wypadku.
Może jest na uspokajaczach, gdy mój przyjaciel stracił ojca to jego mama na pogrzebie była w szampańskim humorze, bo była naszprycowana lekami
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Założyli dwie zbiórki dla niej i dzieci na łączną kwotę 16 mln dolarów. Do czego to doszło żeby ludzie którzy płaczą jak drogie jest życie sponsorowali życie milionerki która żyje w domu za miliony dolarów
BothSides
SushiRoll

Post autor: BothSides »

1. Tam dwóch ochroniarzy pokazaywało znaki, w czarnej koszulce i białą czapeczką. To są znaki w służbach specjalnych, pokazują po kolei" podejrzany, snajper, mężczyzną" ale dlaczego widząc snajpera nie ściągneli Charliego? To jest dla mnie zupełnie niejasne...
Tu tabela znaków:
https://www.reddit.com/r/coolguides/com ... /#lightbox

2. Po drodze ujmali chyba w sumie 3 różnych podejrzanych, widziałam ujęcie tego starszego pana. Upokorzyli go, po drodze spadły mu spodnie, ludzie to nagrali, krążyło kilka godzin w SM jako "to on zabił Kirka!" - ten biedny człowiek nie ma już życia, ciekawe czy za to jest jakaś rekompensata? No i to mi podpowiada, że wrobienie kogoś naprawdę nie jest bardzo trudne w taki istotnej sprawie.

3. Ja jeszcze słyszłam że to sprawa Izraela, że Kirk był przez nich opłacany żeby "pięknie" mówić o tym, co w Gazie i potem z czegoś tam się nie wywiązał - ale to podaję jako kolejną teorię, zaraz obok Rosyjskich agentów.

4. Ten mały czarny punkt to prawdopodobnie dodatkowy mikrofon, który nagrywał co Charli mówi jakby ten ręczny miał problem. I są ujęcia/ zbliżenia pokazujące powiększająca się dziurę w szyi, z której dopiero zaczyna tryskać krew, więc chyba jednak nie bawi się z Elvisem na wyspie Epsteina.
BothSides
SushiRoll

Post autor: BothSides »

odpalskreta pisze: pn wrz 15, 2025 7:41 am Dodali to po to żeby zagrać na emocjach ludzi żeby jeszcze bardziej się na siebie wzajemnie nakręcali. A ona to cóż, nie widać żeby jakoś przeżywała. I tak wiem, że każdy przeżywa żałobę inaczej, ale po niej nie widać nawet żeby płakała, przecież jak ktoś ci umrze i płaczesz to widać to po oczach. Ja na jej miejscu po stracie partnera nie potrafiłabym wyjść do ludzi, a ryczałabym non stop, a na pewno już nie umiałabym dwa dni po wyjść w full glam make up i straszyć ludzi XD jak dla mnie to są krokodyle łzy w jej wypadku.
Oj psychologia żałoby się kłania, ludzie mega różnie reagują, często jest tak, że do pogrzebu są w trybie działąnia, załatwiają, latają, ciągle pełno ludzi wokół, dzieje się i może się udawać nie dopuszczać do siebie tej myśli. Widziałam to wielokrotnie, moja koleżanka straciła męża i właśnie taka była na pogrzebie, tryskająca życzliwością wobec gości, pytała co im podać etc. Tak samo mama mojej przyjaciółki oraz moja serdeczna przyjaciółka po śmierci jej dziecka - ogarniała catering, kto czym na pogrzeb przyjedzie, długo dobierała płaszcz i buty pasujące do czarnej sukienki etc - ten sam schemat uciekania od bólu, który jest tak porażający, że próbujesz go do siebie nie dopuścić jak nadłużej. Każda z tych kobiet tak sobie radziła z cierpieniem, które potrafi zabić. Więc proszę, nie oceniajmy tego jak ktoś reaguje na tragedie, bo są tacy, którzy nawet się zaczynają śmiać - taka reakcja organizmu. Szok i wyparcie robią robotę.
Xlxxxa
Koczkodan

Wiedzieliście, że jego żona jest 5 lat starsza od niego? Trochę mi to nie pasuje do tradycjnego modelu rodziny jaki on wyznawał. Podobno twierdził, że kobiety nie powinny mieć dzieci po trzydziestce, a jego żona urodziła obydwie córki mając ponad 30lat.
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

To akurat dość typowe u konserwatystów. Po wszystkich jechać jak po szmacie, ale oni sami to "wyjątkowa sytuacja".
krystynastopka
Skarpeta Rakieta

Post autor: krystynastopka »

Xlxxxa pisze: pn wrz 15, 2025 12:01 pm Wiedzieliście, że jego żona jest 5 lat starsza od niego? Trochę mi to nie pasuje do tradycjnego modelu rodziny jaki on wyznawał. Podobno twierdził, że kobiety nie powinny mieć dzieci po trzydziestce, a jego żona urodziła obydwie córki mając ponad 30lat.
Prawacka hipokryzja, nowe nie znałam XD
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Tydzień nie minął. On ledwo ostygł a ta już zakłada donejty i to nie byle jakie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Xlxxxa
Koczkodan

odpalskreta pisze: pn wrz 15, 2025 10:12 pm Tydzień nie minął. On ledwo ostygł a ta już zakłada donejty i to nie byle jakie.
Ciekawe czy ktokolwiek wpłaci na nią kilkadziesiąt tysięcy dolarów xd