Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
praga39
RoyalBaby

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: praga39 »

Orzeszek44 pisze: śr sie 13, 2025 11:31 pm Gdzie je wrzuciła? Zgubiłam jej konto...
Ja widziałam na grupce spotted mława, które to już jej konto to nie wiem, ona jest aktywna z kilkunastu na raz
Awatar użytkownika
Dontstopthatjazz
Ciastko

Post autor: Dontstopthatjazz »

Ktoś na tamtej grupie twierdzi, że K. założyła maila na nazwisko byłego męża, żeby wysłać sobie te nagrania i udawać, że wysłał je on 🤯 Tej kobiecie sufit zawalił się już dawno. Pisze co chwila z innego konta, wymyśla cały czas historyjki... jakby żyła w kilku różnych uniwersach jednocześnie. To się dobrze nie skończy, bo wygląda na to, że nawet sąd nie jest w stanie jej uspokoić
Katariiina
RoyalBaby

Post autor: Katariiina »

Ja tylko mam nadzieję że będzie sprawiedliwy wyrok i szczerze patrząc na to wszystko co tam się dzieje w tej rodzinie G. to z takiej sytuacji rodzinnej i warunków bytowania to było duże prawdopodobieństwo że dziecko stamtąd może mieć problemy z funkcjonowaniem w społeczeństwie, jeżeli nie ma zasad, reguł, wszystkie przewinienia zamiatane pod dywan, ten ojciec pisał że matka mu mówi że nic się nie stało, to co to ma być, on może mieć całe postrzeganie zaburzone wpajane od zawsze, myśli że może wszystko. Zwykle dzieciństwo rzutuje na całe późniejsze życie, a patrząc na to co się dzieje teraz, to musiało być tak zawsze, udawanie że sprawy nie ma, kłótnie, wyzwiska, tylko nie na forum całego kraju i kaliber przewinień też był niższy. Teraz sytuacja eskalowała że już mama go nie obroni i myślę też, że w zamknięciu on to wszystko pojmie, będzie to sroga lekcja i rzeczywistość już nie będzie taka kolorowa jak do tej pory pod ochronnym płaszczykiem matki.
dejwor
Srebrna Kropeczka

Post autor: dejwor »

Jezeli syn sie przynal do winy to jaki cel ma robienie tegi co jego mama robi?
Ingryhbcdyjn68
Siatkarka

Post autor: Ingryhbcdyjn68 »

Wiadomo, że matka zawsze będzie kochać swoje dziecko, a ta jak widać dodatkowo ma zaburzenia psychiczne… wystarczy połączyć to w całość, kobieta jest niestabilna emocjonalnie, ciągle wali jej się grunt pod nogami (z jej winy również), więc ciągle się nakręca. Powinni ją już dawno zamknąć w wariatkowie, nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zrobili..
Kotek_99
SushiRoll

Post autor: Kotek_99 »

Mam nadzieję, że w końcu ściągną go do Polski i osądzą, to jakaś farsa, że jeszcze siedzi w Grecji i w ogóle to, że gówniarz-morderca może się "nie zgodzić" na przewiezienie do Polski. Może niech jeszcze spytają, czy na karę więzienia się zgadza, czy też może woli być wypuszczony na wolność.... Absurd...
Amelia302
Tritonotti

Post autor: Amelia302 »

A nie miał teraz na początku września przyjechać ? 👀 szok , że tyle to trwa
madzix1.2.3.4.5
BlondDoczep

Post autor: madzix1.2.3.4.5 »

Amelia302 pisze: pn wrz 01, 2025 7:24 pm A nie miał teraz na początku września przyjechać ? 👀 szok , że tyle to trwa
Nie. Na początku września miało być posiedzenie w tej sprawie przez Sąd Najwyższy. Prawdopodobnie będzie jutro. I to już będzie ostateczna decyzja. Wtedy smarka przywiozą tu. Bankowo tu wróci. Jeżeli faktycznie jutro będzie decyzja, to kwestia kilku dni i welcome to Poland.
madzix1.2.3.4.5
BlondDoczep

dejwor pisze: ndz sie 17, 2025 1:53 am Jezeli syn sie przynal do winy to jaki cel ma robienie tegi co jego mama robi?
Nie przyznał się do winy. Tekst tłumaczony z greckiego na polski został źle przetłumaczony. On powiedział tylko, że miał z nią romans.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

madzix1.2.3.4.5 pisze: wt wrz 02, 2025 1:15 am Nie przyznał się do winy. Tekst tłumaczony z greckiego na polski został źle przetłumaczony. On powiedział tylko, że miał z nią romans.
kuwa, romans to był w modzie na sukces xD on tylko sypiał z małolatą.
Awatar użytkownika
Wenezia
SushiRoll

Post autor: Wenezia »

NN29 pisze: pt maja 09, 2025 4:07 pm Akurat to, ze byli po jednych pieniądzach, jest jasne. Ale dziwi, ze lekarz zdradza tajemnice lekarską i tak na prawo i lewo o tym opowiadasz.
Psycholog to nie lekarz🤣🫣
Awatar użytkownika
NN29
LouiBag

Post autor: NN29 »

Wenezia pisze: wt wrz 02, 2025 6:43 am Psycholog to nie lekarz🤣🫣
Ale obowiązuje go tajemnica zawodowa. Odsyłam Cię do ustawy z dnia 8 czerwca 2001 r. o zawodzie psychologa i samorządzie zawodowym psychologów (Dz. U. poz. 763; dalej: „ustawa o zawodzie psychologa”). Serio, lepiej się nie odzywać niż wyjść na ignoranta lub idiotę.
Katariiina
RoyalBaby

Post autor: Katariiina »

Trwa posiedzenie w sprawie ekstradycji, pani matka prosiła o modlitwę za syna żeby miał jeszcze chęci do życia🙈więc chyba nie jest kolorowo, mam nadzieję że wróci do kraju na sprawiedliwy proces.
madzix1.2.3.4.5
BlondDoczep

berry blast pisze: wt wrz 02, 2025 1:34 am kuwa, romans to był w modzie na sukces xD on tylko sypiał z małolatą.
Ale takie informacje zostały podane do prasy. To powiedział lub tak jego słowa zostały odebrane.. nie mi to oceniać
Di_ki_riki_tiki
RoyalBaby

Post autor: Di_ki_riki_tiki »

A ja myślę że wczoraj zapadła decyzja o ekstradycji i będzie powrót do Polski tylko nie nagłaśniają tego, żeby nie narażać ich na „niebezpieczny powrót do Polski”. Media dowiedzą się dopiero jak On już będzie w Polsce…
Trudne_Sprawy
LemonkowaCola

Post autor: Trudne_Sprawy »

Di_ki_riki_tiki pisze: śr wrz 03, 2025 8:25 am A ja myślę że wczoraj zapadła decyzja o ekstradycji i będzie powrót do Polski tylko nie nagłaśniają tego, żeby nie narażać ich na „niebezpieczny powrót do Polski”. Media dowiedzą się dopiero jak On już będzie w Polsce…
Przenieśli posiedzeniw na 19.09 chłopaki z KKE poinformowali
mirabelkaa
BlondDoczep

Post autor: mirabelkaa »

Ta kobieta postradała zmysły…
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Biankalea
Skarpeta Rakieta

Post autor: Biankalea »

To już jest przerażające
Kasia98
Bransoletka50k

Post autor: Kasia98 »

Ja uważam, że ona robi to specjalnie, żeby jak synuś już wróci i zacznie sypać to ona poleci na niepoczytalność, dlatego takie cyrki odwala.
niten ka
Modna

Post autor: niten ka »

Kasia98 pisze: pt wrz 05, 2025 11:15 am Ja uważam, że ona robi to specjalnie, żeby jak synuś już wróci i zacznie sypać to ona poleci na niepoczytalność, dlatego takie cyrki odwala.
Ale jak na razie to zachowanie wskazuje na jej niepoczytalność a nie syna.
Kasia98
Bransoletka50k

Post autor: Kasia98 »

niten ka pisze: pt wrz 05, 2025 11:52 am Ale jak na razie to zachowanie wskazuje na jej niepoczytalność a nie syna.
No i tym pisze, ktoś mu musiał pomagać i obstawiam że jak wróci do Polski to wyśpiewa kto i mamusia może mieć problemy.
Willmaster
RóżowePolo

Post autor: Willmaster »

Ewelsitel
RoyalBaby

Post autor: Ewelsitel »

Jak ta mama ma teraz na fejsje ?
marley71
ToTylkoHermes

Post autor: marley71 »

Ewelsitel pisze: ndz wrz 07, 2025 9:21 pm Jak ta mama ma teraz na fejsje ?
Ona ma kilkadziesiąt kont, ciężko nadążyć jak się aktualnie nazywa xD
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

decyzja o ekstradycji tego ciula zapadnie dopiero 19 września