Ja widziałam na grupce spotted mława, które to już jej konto to nie wiem, ona jest aktywna z kilkunastu na raz
Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginięcie Mai Kowalskiej
- Dontstopthatjazz
- Ciastko
Ktoś na tamtej grupie twierdzi, że K. założyła maila na nazwisko byłego męża, żeby wysłać sobie te nagrania i udawać, że wysłał je on
Tej kobiecie sufit zawalił się już dawno. Pisze co chwila z innego konta, wymyśla cały czas historyjki... jakby żyła w kilku różnych uniwersach jednocześnie. To się dobrze nie skończy, bo wygląda na to, że nawet sąd nie jest w stanie jej uspokoić
-
Katariiina
- RoyalBaby
Ja tylko mam nadzieję że będzie sprawiedliwy wyrok i szczerze patrząc na to wszystko co tam się dzieje w tej rodzinie G. to z takiej sytuacji rodzinnej i warunków bytowania to było duże prawdopodobieństwo że dziecko stamtąd może mieć problemy z funkcjonowaniem w społeczeństwie, jeżeli nie ma zasad, reguł, wszystkie przewinienia zamiatane pod dywan, ten ojciec pisał że matka mu mówi że nic się nie stało, to co to ma być, on może mieć całe postrzeganie zaburzone wpajane od zawsze, myśli że może wszystko. Zwykle dzieciństwo rzutuje na całe późniejsze życie, a patrząc na to co się dzieje teraz, to musiało być tak zawsze, udawanie że sprawy nie ma, kłótnie, wyzwiska, tylko nie na forum całego kraju i kaliber przewinień też był niższy. Teraz sytuacja eskalowała że już mama go nie obroni i myślę też, że w zamknięciu on to wszystko pojmie, będzie to sroga lekcja i rzeczywistość już nie będzie taka kolorowa jak do tej pory pod ochronnym płaszczykiem matki.
-
Ingryhbcdyjn68
- Siatkarka
Wiadomo, że matka zawsze będzie kochać swoje dziecko, a ta jak widać dodatkowo ma zaburzenia psychiczne… wystarczy połączyć to w całość, kobieta jest niestabilna emocjonalnie, ciągle wali jej się grunt pod nogami (z jej winy również), więc ciągle się nakręca. Powinni ją już dawno zamknąć w wariatkowie, nie wiem dlaczego jeszcze tego nie zrobili..
Mam nadzieję, że w końcu ściągną go do Polski i osądzą, to jakaś farsa, że jeszcze siedzi w Grecji i w ogóle to, że gówniarz-morderca może się "nie zgodzić" na przewiezienie do Polski. Może niech jeszcze spytają, czy na karę więzienia się zgadza, czy też może woli być wypuszczony na wolność.... Absurd...
-
madzix1.2.3.4.5
- BlondDoczep
Nie. Na początku września miało być posiedzenie w tej sprawie przez Sąd Najwyższy. Prawdopodobnie będzie jutro. I to już będzie ostateczna decyzja. Wtedy smarka przywiozą tu. Bankowo tu wróci. Jeżeli faktycznie jutro będzie decyzja, to kwestia kilku dni i welcome to Poland.
-
madzix1.2.3.4.5
- BlondDoczep
- berry blast
- Kciuk
kuwa, romans to był w modzie na sukces xD on tylko sypiał z małolatą.madzix1.2.3.4.5 pisze: ↑wt wrz 02, 2025 1:15 am Nie przyznał się do winy. Tekst tłumaczony z greckiego na polski został źle przetłumaczony. On powiedział tylko, że miał z nią romans.
Ale obowiązuje go tajemnica zawodowa. Odsyłam Cię do ustawy z dnia 8 czerwca 2001 r. o zawodzie psychologa i samorządzie zawodowym psychologów (Dz. U. poz. 763; dalej: „ustawa o zawodzie psychologa”). Serio, lepiej się nie odzywać niż wyjść na ignoranta lub idiotę.
-
Katariiina
- RoyalBaby
Trwa posiedzenie w sprawie ekstradycji, pani matka prosiła o modlitwę za syna żeby miał jeszcze chęci do życia
więc chyba nie jest kolorowo, mam nadzieję że wróci do kraju na sprawiedliwy proces.
-
madzix1.2.3.4.5
- BlondDoczep
Ale takie informacje zostały podane do prasy. To powiedział lub tak jego słowa zostały odebrane.. nie mi to oceniaćberry blast pisze: ↑wt wrz 02, 2025 1:34 am kuwa, romans to był w modzie na sukces xD on tylko sypiał z małolatą.
-
Di_ki_riki_tiki
- RoyalBaby
A ja myślę że wczoraj zapadła decyzja o ekstradycji i będzie powrót do Polski tylko nie nagłaśniają tego, żeby nie narażać ich na „niebezpieczny powrót do Polski”. Media dowiedzą się dopiero jak On już będzie w Polsce…
-
Trudne_Sprawy
- LemonkowaCola
Przenieśli posiedzeniw na 19.09 chłopaki z KKE poinformowaliDi_ki_riki_tiki pisze: ↑śr wrz 03, 2025 8:25 am A ja myślę że wczoraj zapadła decyzja o ekstradycji i będzie powrót do Polski tylko nie nagłaśniają tego, żeby nie narażać ich na „niebezpieczny powrót do Polski”. Media dowiedzą się dopiero jak On już będzie w Polsce…
-
mirabelkaa
- BlondDoczep
Ta kobieta postradała zmysły…
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Willmaster
- RóżowePolo
- berry blast
- Kciuk
decyzja o ekstradycji tego ciula zapadnie dopiero 19 września