Czy keks mężatki z kobietą to zdrada?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Pejczyk Pandory
- ZdalnaFanka
Czy keks mężatki z kobietą to zdrada?
Myślałam, że mąż nie miałby nic przeciwko, a okazało się, że dla niego to gorsze niż mój s*ks z innym facetem.
-
Pejczyk Pandory
- ZdalnaFanka
Właściwie to my nigdy nie ustaliliśmy zasad co jest zdradą, szliśmy na intuicję. No i tutaj mnie intuicja zawiodła, bo nie sądziłam, że mąż byłby zazdrosny o inną kobietę. Ciekawi mnie jak inni mężczyźni zapatrują się na tę kwestię.
Dla mojego męża to też byłaby zdrada.Pejczyk Pandory pisze: ↑sob sie 30, 2025 8:26 pm Właściwie to my nigdy nie ustaliliśmy zasad co jest zdradą, szliśmy na intuicję. No i tutaj mnie intuicja zawiodła, bo nie sądziłam, że mąż byłby zazdrosny o inną kobietę. Ciekawi mnie jak inni mężczyźni zapatrują się na tę kwestię.
-
Ilonawrona
- Szarlotta
Przeciez na logike to zdrada, a ty byś chciała zeby on po kryjomu uprawiał s*ks z innym mezczyzna?Pejczyk Pandory pisze: ↑sob sie 30, 2025 8:26 pm Właściwie to my nigdy nie ustaliliśmy zasad co jest zdradą, szliśmy na intuicję. No i tutaj mnie intuicja zawiodła, bo nie sądziłam, że mąż byłby zazdrosny o inną kobietę. Ciekawi mnie jak inni mężczyźni zapatrują się na tę kwestię.
-
Pejczyk Pandory
- ZdalnaFanka
Po kryjomu nie. We troje może...Ilonawrona pisze: ↑wt wrz 02, 2025 4:58 pm Przeciez na logike to zdrada, a ty byś chciała zeby on po kryjomu uprawiał keks z innym mezczyzna?