Start
Mój profil

Czy keks mężatki z kobietą to zdrada?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Pejczyk Pandory
ZdalnaFanka

Czy keks mężatki z kobietą to zdrada?

Post autor: Pejczyk Pandory »

Myślałam, że mąż nie miałby nic przeciwko, a okazało się, że dla niego to gorsze niż mój s*ks z innym facetem.
Lillak
MoetGlass

Post autor: Lillak »

Wszystko, co łamie zasady danego związku to zdrada. Dla mnie s*ks z kobietą to też taka sama zdrada jak z mężczyzną.
Pejczyk Pandory
ZdalnaFanka

Lillak pisze: sob sie 30, 2025 8:06 pm Wszystko, co łamie zasady danego związku to zdrada. Dla mnie keks z kobietą to też taka sama zdrada jak z mężczyzną.
Właściwie to my nigdy nie ustaliliśmy zasad co jest zdradą, szliśmy na intuicję. No i tutaj mnie intuicja zawiodła, bo nie sądziłam, że mąż byłby zazdrosny o inną kobietę. Ciekawi mnie jak inni mężczyźni zapatrują się na tę kwestię.
Lillak
MoetGlass

Post autor: Lillak »

Pejczyk Pandory pisze: sob sie 30, 2025 8:26 pm Właściwie to my nigdy nie ustaliliśmy zasad co jest zdradą, szliśmy na intuicję. No i tutaj mnie intuicja zawiodła, bo nie sądziłam, że mąż byłby zazdrosny o inną kobietę. Ciekawi mnie jak inni mężczyźni zapatrują się na tę kwestię.
Dla mojego męża to też byłaby zdrada.
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

Wiesz, co związek to inne zasady albo granice. W sensie, że w niektórych związkach sam s*ks mechaniczny nie jest zdrada, a dopiero zdrada emocjonalna jest przekroczeniem granic. Także no, kwestia indywidualna
Ilonawrona
Szarlotta

Post autor: Ilonawrona »

Pejczyk Pandory pisze: sob sie 30, 2025 8:26 pm Właściwie to my nigdy nie ustaliliśmy zasad co jest zdradą, szliśmy na intuicję. No i tutaj mnie intuicja zawiodła, bo nie sądziłam, że mąż byłby zazdrosny o inną kobietę. Ciekawi mnie jak inni mężczyźni zapatrują się na tę kwestię.
Przeciez na logike to zdrada, a ty byś chciała zeby on po kryjomu uprawiał s*ks z innym mezczyzna?
Pejczyk Pandory
ZdalnaFanka

Ilonawrona pisze: wt wrz 02, 2025 4:58 pm Przeciez na logike to zdrada, a ty byś chciała zeby on po kryjomu uprawiał keks z innym mezczyzna?
Po kryjomu nie. We troje może...