Już wczoraj szukałam, ale w tak korzystnej cenie jak piszesz nie znalazłam
Tanie perfumy
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Tanie perfumy
Niestety do zakupu tylko w necie...
-
Jakostaktobylo
- Mokra Włoszka
Tom Tailor - Modern Spirit. Moja miłość największa, cieplutkie, otulające, uniwersalne, na każdą porę roku, na każdą okoliczność. Byłam w szoku że w Rossku znajdę taki fajny zapach bo naprawdę większość perfum takich tańszych dla mnie pachnie identycznie, nudno i sztampowo, a na jednych perfumach od Tailora się już nacięłam.
Są one bardzo często na promocji, mały i większy flakon. Utrzymują się długo na ubraniu, naprawdę, warto sprawdzić ;)
Są one bardzo często na promocji, mały i większy flakon. Utrzymują się długo na ubraniu, naprawdę, warto sprawdzić ;)
Dziękuję! Zamówione. Dodatkowo dla mamy i siostryJakostaktobylo pisze: ↑pn mar 03, 2025 9:40 pm https://www.notino.pl/lattafa/azeezah-w ... -16149485/
-
MelaniaBella
- Koczkodan
Notino - wysyłka zawsze bez problemów! Polecam
- blvnkspace
- RoyalBaby
ojej, potwierdzam!!! fajnie się go nosi, a przede wszystkim zostaje cały dzień. z ck to też fajne jest truth, chociaż wydaje mi się, że troszkę cięższe
potrzebuję więcej snu albo więcej kawy.
-
Katarzyna Marysia
- Mokra Włoszka
Mam bare vanilla od Victoria's secret, mgiełka i balsam. Cały dom pachnie wanilią, słodyczą mocną. A trwałość jest taka że po umyciu ręki z mydłem i nałożeniu kremu ciągle czuć słodycz wanili. Mnie aż mdli od tego, ale podejrzewam, że są fani takich zapachów.
Wybieram się do sklepu firmowego Glantiera (mam kilkanaście kilometrów do Oławy, a tam mają i produkcję, i sklep), i coś wybrać nie mogę. Ale miałam kilka klientek, które tam pracują i bardzo polecały, choć nie jestem duża fanką zamienników.
Potwierdzam, ck truth, kupiłam 2 tygodnie temu w rossmanie za 100 zł 100 ml. Są przepiękne, akurat na cieplejsze dni, orzeźwiające, otwarcie cytrusowy, ale wbrew pozorom są całkiem trwałe. Moje ulubione, też Calvina kleina, eternity. Ciepłe, otulaǰące, idealne na chłodniejszą porę i niezbyt drogie.
-
Czerwonacegla
- SkrzydełkaZhooters
Uwielbiam la lique le perfum (z czerwoną wstazeczka). Trochę vibe Angela od Muglera. Ciepły, otulajacy.
Natomiast narzeczony używa od tej samej firmy Encre Noire. Zawsze jest komplementowany i ma już trzecią buteleczkę. Mega trwałe. Cena śmieszna. Butelki piekne. Polecam
Natomiast narzeczony używa od tej samej firmy Encre Noire. Zawsze jest komplementowany i ma już trzecią buteleczkę. Mega trwałe. Cena śmieszna. Butelki piekne. Polecam
Proponuję wypróbować Love Desire. MIałam porównanie do kilku innych i moim zdaniem najlepsze. Ładnie pachną ( o ile oczywiście lubisz takie świeżo kwiatowe zapachy). Poza tym długo się trzymają i podobają się płci przeciwnej. Dodam, że nie kupiłam ich aby zarywać do facetów ale jednak w pracy jak się pracuje z klientami w biurze obsługi to warto jest ładnie pachnieć. Po prostu wyczytałam w pewnym czasopismie, ze perfumy z feromonami są często wykorzystywane przez osoby biznesu.