Start
Mój profil

Tanie perfumy

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Kariiina
Koczkodan

Re: Tanie perfumy

Post autor: Kariiina »

Jakostaktobylo pisze: pn mar 03, 2025 1:33 am 100 ml, można sprawdzić na stronie notino
Już wczoraj szukałam, ale w tak korzystnej cenie jak piszesz nie znalazłam :(
Kariiina
Koczkodan

mediterranean777 pisze: pt lut 14, 2025 1:26 am gdzie można je kupić stacjonarnie ?
Niestety do zakupu tylko w necie...
Jakostaktobylo
Mokra Włoszka

Post autor: Jakostaktobylo »

Kariiina pisze: pn mar 03, 2025 8:10 pm Już wczoraj szukałam, ale w tak korzystnej cenie jak piszesz nie znalazłam :(
https://www.notino.pl/lattafa/azeezah-w ... -16149485/
Asica95
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Asica95 »

Tom Tailor - Modern Spirit. Moja miłość największa, cieplutkie, otulające, uniwersalne, na każdą porę roku, na każdą okoliczność. Byłam w szoku że w Rossku znajdę taki fajny zapach bo naprawdę większość perfum takich tańszych dla mnie pachnie identycznie, nudno i sztampowo, a na jednych perfumach od Tailora się już nacięłam.
Są one bardzo często na promocji, mały i większy flakon. Utrzymują się długo na ubraniu, naprawdę, warto sprawdzić ;) <3
Kariiina
Koczkodan

Dziękuję! Zamówione. Dodatkowo dla mamy i siostry 🤣
Kariiina
Koczkodan

Ja odkryłam dopiero nie dawno Calvina Kleina IN2U.
Cuuudne właśnie teraz na wiosnę. Bardzo polecam!
Chociaż zimą też używałam i również super! 🤣
Kariiina
Koczkodan

Eurydiale pisze: wt lut 04, 2025 9:23 am Z takich pewniaków to jeszcze eglamour i tagomago.
Czekam na wysyłkę z togomago już prawie 2tyg.
Też tak długo oczekujecie na wysyłkę z tej strony?? 😭
Kariiina
Koczkodan

Czekam na wysyłkę z togomago już prawie 2tyg.
Też tak długo oczekujecie na wysyłkę z tej strony?? 😭
Kariiina
Koczkodan

Nadal czekam na tą paczkę. Kontaktowałam się, ale bez odzewu. Tutaj nikt mi nie odpisał 🥴 na prawdę żadna z was na togomago ostatnio nie zamawiała?
MelaniaBella
Koczkodan

Post autor: MelaniaBella »

Notino - wysyłka zawsze bez problemów! Polecam
Awatar użytkownika
blvnkspace
RoyalBaby

Post autor: blvnkspace »

Kariiina pisze: wt mar 04, 2025 11:25 pm Ja odkryłam dopiero nie dawno Calvina Kleina IN2U.
Cuuudne właśnie teraz na wiosnę. Bardzo polecam!
Chociaż zimą też używałam i również super! 🤣
ojej, potwierdzam!!! fajnie się go nosi, a przede wszystkim zostaje cały dzień. z ck to też fajne jest truth, chociaż wydaje mi się, że troszkę cięższe
potrzebuję więcej snu albo więcej kawy.
Katarzyna Marysia
Mokra Włoszka

Post autor: Katarzyna Marysia »

Dora_Diamant pisze: pn sty 13, 2025 7:26 pm znacie jakieś trwałe perfumy o zapachu wanilii?
Mam bare vanilla od Victoria's secret, mgiełka i balsam. Cały dom pachnie wanilią, słodyczą mocną. A trwałość jest taka że po umyciu ręki z mydłem i nałożeniu kremu ciągle czuć słodycz wanili. Mnie aż mdli od tego, ale podejrzewam, że są fani takich zapachów.
Awatar użytkownika
ineV
KlasaBiznes

Post autor: ineV »

Wybieram się do sklepu firmowego Glantiera (mam kilkanaście kilometrów do Oławy, a tam mają i produkcję, i sklep), i coś wybrać nie mogę. Ale miałam kilka klientek, które tam pracują i bardzo polecały, choć nie jestem duża fanką zamienników.
Kordula
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Kordula »

Potwierdzam, ck truth, kupiłam 2 tygodnie temu w rossmanie za 100 zł 100 ml. Są przepiękne, akurat na cieplejsze dni, orzeźwiające, otwarcie cytrusowy, ale wbrew pozorom są całkiem trwałe. Moje ulubione, też Calvina kleina, eternity. Ciepłe, otulaǰące, idealne na chłodniejszą porę i niezbyt drogie.
Justiifly
RoseGold

Post autor: Justiifly »

ja lubie viva la juicy ale te różowe :D
Ewa25wwa
Gacie z oceanu

Post autor: Ewa25wwa »

Trafiła mi ostatnio w ręce perfumetka Miraculum Narcissistic White i szukam podobnych perfum z trochę lepszymi parametrami bo niestety te są bezczelnie nietrwałe.
Czerwonacegla
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Czerwonacegla »

Uwielbiam la lique le perfum (z czerwoną wstazeczka). Trochę vibe Angela od Muglera. Ciepły, otulajacy.
Natomiast narzeczony używa od tej samej firmy Encre Noire. Zawsze jest komplementowany i ma już trzecią buteleczkę. Mega trwałe. Cena śmieszna. Butelki piekne. Polecam :)
ghama
RóżowePolo

Post autor: ghama »

Dziewczyny a jakie perfumy podobają się płci przeciwnej? Które Waszym zdaniem mają największy wpływ na facetów?
Janbanka
RoyalBaby

Post autor: Janbanka »

Kup sobie zapachy z feromonami :) Wcześniej sama nie wierzyłam w ich działanie, potem przestestowałam bo byłam ciekawa czy to działa czy nie i o dziwo.... działa!
Maceria
Ciastko

Post autor: Maceria »

Dior akurat w sumie mnie zbytnio za serce nie łapie, ale D&G ma już kilka dobrych perełek, podobnie jak YSL czy Guerlain Jesli chodzi o coś z feromonami to na pewno Love Desire albo Pheromone essence.
ghama
RóżowePolo

Czytałam, ale w zasadzie to nigdy nie pomyślałam aby coś takiego przetestować. Jakie w takim razie polecisz?
Janbanka
RoyalBaby

Proponuję wypróbować Love Desire. MIałam porównanie do kilku innych i moim zdaniem najlepsze. Ładnie pachną ( o ile oczywiście lubisz takie świeżo kwiatowe zapachy). Poza tym długo się trzymają i podobają się płci przeciwnej. Dodam, że nie kupiłam ich aby zarywać do facetów ale jednak w pracy jak się pracuje z klientami w biurze obsługi to warto jest ładnie pachnieć. Po prostu wyczytałam w pewnym czasopismie, ze perfumy z feromonami są często wykorzystywane przez osoby biznesu.
ghama
RóżowePolo

Własnie sobie patrzę ale są dwie wersje. Jedna tańsza i druga ( w czarnej butelce droższa, którą masz? ).
Janbanka
RoyalBaby

Mam tę tańszą. Ale mam ochotę na tę droższą bo i opakowanie bardziej mi się podoba to ponoć jest to wersja premium, która jeszcze bardziej się trzyma i ma w sobie więcej feromonow