Start
Mój profil

Teorie spiskowe księżna Kate

Moderator: verysweetcherry
iri1979
Drama Maker

Re: Teorie spiskowe księżna Kate

Post autor: iri1979 »

adziuuulkax3 pisze: śr lip 23, 2025 10:48 am Jakie książki polecacie na temat rodziny królewskiej? bądź ich poszczególnych członków?
1. William i Kate. Zwyczajna królewska miłość
2. Wojna Windsorów. Za drzwiami pałacu
3. Zemsta. Meghan, Harry i wojna Windsorów
4. Karol i Camilla. Nowy król i miłość jego życia
5. Bitwa braci. William, Harry i historia rozpadu rodziny Windsorów
6. Elżbieta, Filip, Diana i Meghan. Zmierzch świata Windsorów
7. Harry. Książę niepokorny
TerraBicicletta
Modna

Post autor: TerraBicicletta »

Co myślicie o nowych włosach?
Awatar użytkownika
kamrala
GreckieWakacje

Post autor: kamrala »

oj, na tym zdjęciu od przodu wygląda jak chamska peruka…
EwaKasia
SushiRoll

Post autor: EwaKasia »

Wg mnie bardzo źle te włosy wyglądają. Ale wydaje mi sie, że gdyby musiała nosić perukę to miałaby taką nierzucającą się w oczy. Te włosy bardzo zwracają uwagę i każdy się teraz dopatruje czy to peruka czy nie.
Defreg56
Koczkodan

Post autor: Defreg56 »

O nie, okropnie te włosy wyglądają, ten kolor zupelnie jej nie pasuje, niestety wygląda w nim trupio :(
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Lirilirila
Tritonotti

Post autor: Lirilirila »

EwaKasia pisze: czw wrz 04, 2025 5:39 pm Wg mnie bardzo źle te włosy wyglądają. Ale wydaje mi sie, że gdyby musiała nosić perukę to miałaby taką nierzucającą się w oczy. Te włosy bardzo zwracają uwagę i każdy się teraz dopatruje czy to peruka czy nie.
Ja wlasnie mysle, ze moze swoich naturalnych nie chciala rozjasniac, a ze ma peruke to mogla "poszalec" z kolorem
biblviotekara
Gacie z oceanu

Post autor: biblviotekara »

Wiadome, że Catherine przyzwyczaiła nas do idealnie ułożonych włosów, no ale każdy może mieć bad hair day i nawet stylista moze zawieść. Tym bardziej, że ewidentnie są rozjaśnione, przez to pewnie bardziej wysuszone, wiec zrobił się taki śmieszny natapirowany efekt. Inni mają rację i gdyby rzeczywiście miała perukę, to nawet byśmy się nie zorientowali ;)
Asia1506
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Asia1506 »

Wiadomo, że do neta trafiają te mniej korzystne zdjęcia. Pewnie na żywo tak źle to nie wygląda. No i każdy ma gorszy dzień z włosami.

Myślę, że rozjaśniła bo chciała odmiany, lepszego samopoczucia. Jeśli ona się czuje ok w takim kolorze to super :) a przy jej chorobie samopoczucie jest bardzo ważne...
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Lirilirila pisze: czw wrz 04, 2025 9:04 pm Ja wlasnie mysle, ze moze swoich naturalnych nie chciala rozjasniac, a ze ma peruke to mogla "poszalec" z kolorem
Wg mnie to doczepy, nie wygląda na perukę
gmnbj
Tritonotti

Post autor: gmnbj »

Moim zdaniem ma zagęszczone + doczepy. Fakt, kolor jej średnio pasuje ale jak się w nim dobrze czuje to czemu ma nie nosić
Awatar użytkownika
geviedsalie
RealDiamond

Post autor: geviedsalie »

Ona może sobie od tak podjąć decyzję "a, rozjaśnię dziś włosy"? Tam nie ma całych protokołów na to jak mają wyglądać? 🤪
Aruszka
LemonkowaCola

Post autor: Aruszka »

geviedsalie pisze: pt wrz 05, 2025 1:19 pm Ona może sobie od tak podjąć decyzję "a, rozjaśnię dziś włosy"? Tam nie ma całych protokołów na to jak mają wyglądać? 🤪
Aż tak to nie. Najwięcej ma do powiedzenia koronowana głowa, co bardzo dobrze widać. Po śmierci królowej Elżbiety William zaczął czasami mówić zarost np. Wcześniej był zawsze idealnie ogolony. Kate zaczęła eksperymentować z paznokciami bardziej, więc Karol jest ewidentnie bardziej licealny pod tym względem. Wiadomo, szaleństw nie będzie, ale jak na nich to i tak wielkie wow.
Awatar użytkownika
geviedsalie
RealDiamond

Post autor: geviedsalie »

A jak się zwraca Kate do króla? Może tato, teściu, czy musi tytułem?
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

geviedsalie pisze: śr wrz 17, 2025 2:56 pm A jak się zwraca Kate do króla? Może tato, teściu, czy musi tytułem?
no nie sądzę aby mówiła tato albo teściu xD myślę, że jednak Wasza Królewska Mość.
Awatar użytkownika
adziuuulkax3
TrampekLV

Post autor: adziuuulkax3 »

berry blast pisze: śr wrz 17, 2025 3:13 pm no nie sądzę aby mówiła tato albo teściu xD myślę, że jednak Wasza Królewska Mość.
o lol ale drętwo xd
wasza królewska mość czy poda mi mość sól? wesołych świąt wasza królewska mość
łiiłaaałiii
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

adziuuulkax3 pisze: pn wrz 22, 2025 3:00 pm o lol ale drętwo xd
wasza królewska mość czy poda mi mość sól? wesołych świąt wasza królewska mość
no z tą solą to bym się tak nie rozpędzała xD niezłe faux pas. raczej od podawania soli jest służba a nie król.
Jukka Sarasti
GreckieWakacje

Post autor: Jukka Sarasti »

Może mówić do niego Ojcze Karolu ;D
Mam nieodparte wrażenie, że z każdym dniem mojego życia nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
Awatar użytkownika
gunernialne
Szpilson

Post autor: gunernialne »

geviedsalie pisze: śr wrz 17, 2025 2:56 pm A jak się zwraca Kate do króla? Może tato, teściu, czy musi tytułem?
Akurat król często wypowiadał się o Kate jako o swojej "kochanej synowej", więc nie sądzę, żeby w prywatnych sytuacjach było między nimi tak sztywno. Z tego co można zobaczyć wydaje się, że akurat bardzo się lubią
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

gunernialne pisze: pn wrz 22, 2025 8:51 pm Akurat król często wypowiadał się o Kate jako o swojej "kochanej synowej", więc nie sądzę, żeby w prywatnych sytuacjach było między nimi tak sztywno. Z tego co można zobaczyć wydaje się, że akurat bardzo się lubią
A to w ogóle nie chodzi o to czy się lubią czy nie bo lubią się na pewno 😀 chodzi o etykietę. Myślę że na wyjściach oficjalnych obowiązuje jednak ta komunikacja formalna, a jak jedzą zupę razem to może faktycznie jest bardziej lajtowo
Awatar użytkownika
gunernialne
Szpilson

berry blast pisze: pn wrz 22, 2025 9:13 pm A to w ogóle nie chodzi o to czy się lubią czy nie bo lubią się na pewno 😀 chodzi o etykietę. Myślę że na wyjściach oficjalnych obowiązuje jednak ta komunikacja formalna, a jak jedzą zupę razem to może faktycznie jest bardziej lajtowo
No to akurat oczywiste. Kate stosuje się do etykiety bardziej niż William xd
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

gunernialne pisze: pn wrz 22, 2025 9:22 pm No to akurat oczywiste. Kate stosuje się do etykiety bardziej niż William xd
William to synek w końcu. Jakbym miała mówić do mamy Wasza Królewska Mość to bym padła że śmiechu 🤭
Awatar użytkownika
gunernialne
Szpilson

berry blast pisze: pn wrz 22, 2025 9:40 pm William to synek w końcu. Jakbym miała mówić do mamy Wasza Królewska Mość to bym padła że śmiechu 🤭
Rozumiem :') tylko też my tu sobie mówimy z naszej polskiej perspektywy myśląc o swoich rodzicach. A jednak Willi czy Harry kłaniali się tym posągom królowej Wiktorii i było to dla nich naturalne
Awatar użytkownika
adziuuulkax3
TrampekLV

berry blast pisze: pn wrz 22, 2025 3:10 pm no z tą solą to bym się tak nie rozpędzała xD niezłe faux pas. raczej od podawania soli jest służba a nie król.
no nie wiem czy jak jedzą obiad w niedziele w swoim wąskim gronie który załóżmy ugotowała dla nich kate albo mają grilla to służba stoi nad nimi i przenosi sól z jednego konca stołu na drugi (mowie o stole który nie ma 10 metrów długosci)
łiiłaaałiii
Jukka Sarasti
GreckieWakacje

Post autor: Jukka Sarasti »

adziuuulkax3 pisze: wt wrz 23, 2025 9:41 am no nie wiem czy jak jedzą obiad w niedziele w swoim wąskim gronie który załóżmy ugotowała dla nich kate albo mają grilla to służba stoi nad nimi i przenosi sól z jednego konca stołu na drugi (mowie o stole który nie ma 10 metrów długosci)
Ja myślę, że spokojnie tak wlasnie jest. Skoro ma gościa od zawiązywania mu sznurówek i podawania papieru w wc to pewnie ktoś mu nawet koszulkę w majtki wciska przed założeniem dresów 🙃😉
Mam nieodparte wrażenie, że z każdym dniem mojego życia nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
Awatar użytkownika
adziuuulkax3
TrampekLV

Jukka Sarasti pisze: wt wrz 23, 2025 10:14 am Ja myślę, że spokojnie tak wlasnie jest. Skoro ma gościa od zawiązywania mu sznurówek i podawania papieru w wc to pewnie ktoś mu nawet koszulkę w majtki wciska przed założeniem dresów 🙃😉
myslalam ze nic mnie juz nie zdziwi w rodzinie królewskiej a jednak...
łiiłaaałiii