Czy pierdzicie przy swoich partnerach?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryCzy pierdzicie przy swoich partnerach?
Drogie panie, mam pytanie, czy mi odpowiecie na nie?
: kiedy przestałyście się krępować i zaczęłyście pierdzieć bez zahamowań przy swoich chłopach? Pytam, bo to w sumie ciekawe zagadnienie
Doszedłem do wniosku, że pierdy cementują związek, bo wiadomo, nie krępujecie się a o to chodzi
więc jak tam to u was wygląda
?
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Normalna sprawa, po miesiącu-dwóch max. W tym momencie to nawet się przy nim umiem załatwiać, co jest to dla mnie mocno intymny momentem.
-
TosiekGrzyb
- MoetGlass
Czy ma Pan IBS?blackpill pisze: ↑sob lut 22, 2025 12:26 pm Drogie panie, mam pytanie, czy mi odpowiecie na nie?: kiedy przestałyście się krępować i zaczęłyście pierdzieć bez zahamowań przy swoich chłopach? Pytam, bo to w sumie ciekawe zagadnienie
Doszedłem do wniosku, że pierdy cementują związek, bo wiadomo, nie krępujecie się a o to chodzi
więc jak tam to u was wygląda
?
Ja byłem przy porodach swoich dzieci i wszelkie zjawiska fizjologiczne nie są mi już straszne do obserwacji i nie oceniam.
Wymarzony ślub: https://www.youtube.com/watch?v=PEzIJbQJ7PM
Jak żyć bez ślubu cywilnego: https://lovestorycalledlife.com/sklep
Jak żyć bez ślubu cywilnego: https://lovestorycalledlife.com/sklep
-
aaaaaaaaaa2
- Ciastko
pierdzieć to po pół roku jakoś, a teraz jak mieszkamy razem to nawet kupę robie przy otwartych drzwiach xd
Hahaha tak. Jak mam jakiegoś ważnego newsa albo temat do przegadania na już, to nie ma co czekać. Muszę powiedzieć nawet jak sraaaaaaaaaaa2 pisze: ↑pn sie 04, 2025 2:24 pm pierdzieć to po pół roku jakoś, a teraz jak mieszkamy razem to nawet kupę robie przy otwartych drzwiach xd
-
TerraBicicletta
- Modna
Fuuuuj mnie to od zawsze brzydziło i chyba brzydzić będzie.
Jedyna osoba, przy której nie wstydzę się swojej fizjologii, to moja mama - w końcu wyszłam z jej ciała
Z innymi osobami tak nie mam, nie miałam i nigdy tak nie będzie. Zawsze w toalecie mam zamknięte drzwi i wszystkie potrzeby fizjologiczne załatwiam tam sama. Nie akceptuje też obnoszenia się takimi zachowaniami u drugiej osoby, chyba, że jest to osoba chora - mój pacjent
Wtedy dozwolone jest oczywiście wszystko i mało co mnie jest w stanie obrzydzić.
Z innymi osobami tak nie mam, nie miałam i nigdy tak nie będzie. Zawsze w toalecie mam zamknięte drzwi i wszystkie potrzeby fizjologiczne załatwiam tam sama. Nie akceptuje też obnoszenia się takimi zachowaniami u drugiej osoby, chyba, że jest to osoba chora - mój pacjent
-
Pejczyk Pandory
- ZdalnaFanka
Może jestem dziwna, ale po 16 latach razem dalej staram się tego nie robić przy mężu. Bąki cipkowe podczas seksu na pieska też strasznie mnie peszą a o niekontrolowanych odgłosach podczas keksu analnego już nawet nie wspomnę. Mąż oczywiście nie ma z tym żadnego problemu.
-
TerraBicicletta
- Modna
Coooo?? Pierdzisz przy matce????Sookie pisze: ↑pn sie 18, 2025 5:36 pm Jedyna osoba, przy której nie wstydzę się swojej fizjologii, to moja mama - w końcu wyszłam z jej ciała
Z innymi osobami tak nie mam, nie miałam i nigdy tak nie będzie. Zawsze w toalecie mam zamknięte drzwi i wszystkie potrzeby fizjologiczne załatwiam tam sama. Nie akceptuje też obnoszenia się takimi zachowaniami u drugiej osoby, chyba, że jest to osoba chora - mój pacjentWtedy dozwolone jest oczywiście wszystko i mało co mnie jest w stanie obrzydzić.
Nie, przy nikim, po prostu jedynie przy mojej mamie nie wstydzę się różnych rzeczy, np.mowienia o zatruciu pokarmowym i biegunce
-
TerraBicicletta
- Modna
-
fiusiusiusiu
- Bransoletka50k
Pierdzieć spoko, jakby nie krępujemy się ale kupe robić myślę że za dużo haha a mieszkamy ze sobą ponad 2 lata, 4 lata związek.
Moim zdaniem nie powinno się o tym zbytnio dyskutowac, napewno nie powinno się tego robić ordynarnie, bo trzeba pamiętać że druga osoba może poczuć się zniesmaczona a czasem obrzydzona takim partnerem, jest to ludzkie ale jeśli czujemy parcie to dużo zdrowsze zarówno dla czlowieka jak i dla psychiki partnera będzie jeśli pójdziemy do toalety z tym. Oczywiście nie zawsze się to kontroluje, ale mowie o sytuacjach dość skrajnych i ordynarnych, coś jak głośne bekanie, niby zdrowe ale bywa że zniesmacza. Poza tym jeśli komuś czesto się chce oddawać gazy tzn ze powinien zmienić dietę, zazwyczaj jeśli je się zdrowo to praktycznie się nie oddaje gazów już po załatwieniu się, a właśnie ten moment gdy zaczyna człowiek czuć parcie powinien być oznaką żeby pójść do WC i się załatwić i problem się wtedy kończy.