Start
Mój profil

Czy pierdzicie przy swoich partnerach?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
blackpill
Ciastko

Czy pierdzicie przy swoich partnerach?

Post autor: blackpill »

Drogie panie, mam pytanie, czy mi odpowiecie na nie? 🧐: kiedy przestałyście się krępować i zaczęłyście pierdzieć bez zahamowań przy swoich chłopach? Pytam, bo to w sumie ciekawe zagadnienie🧐 Doszedłem do wniosku, że pierdy cementują związek, bo wiadomo, nie krępujecie się a o to chodzi🧐 więc jak tam to u was wygląda🧐?
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
PoranneKapuczino

Post autor: Juliaturczyniak »

Normalna sprawa, po miesiącu-dwóch max. W tym momencie to nawet się przy nim umiem załatwiać, co jest to dla mnie mocno intymny momentem.
TosiekGrzyb
MoetGlass

Post autor: TosiekGrzyb »

blackpill pisze: sob lut 22, 2025 12:26 pm Drogie panie, mam pytanie, czy mi odpowiecie na nie? 🧐: kiedy przestałyście się krępować i zaczęłyście pierdzieć bez zahamowań przy swoich chłopach? Pytam, bo to w sumie ciekawe zagadnienie🧐 Doszedłem do wniosku, że pierdy cementują związek, bo wiadomo, nie krępujecie się a o to chodzi🧐 więc jak tam to u was wygląda🧐?
Czy ma Pan IBS?

Ja byłem przy porodach swoich dzieci i wszelkie zjawiska fizjologiczne nie są mi już straszne do obserwacji i nie oceniam.
aaaaaaaaaa2
Ciastko

Post autor: aaaaaaaaaa2 »

pierdzieć to po pół roku jakoś, a teraz jak mieszkamy razem to nawet kupę robie przy otwartych drzwiach xd
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

aaaaaaaaaa2 pisze: pn sie 04, 2025 2:24 pm pierdzieć to po pół roku jakoś, a teraz jak mieszkamy razem to nawet kupę robie przy otwartych drzwiach xd
Hahaha tak. Jak mam jakiegoś ważnego newsa albo temat do przegadania na już, to nie ma co czekać. Muszę powiedzieć nawet jak sra 😆😆
Lillak
MoetGlass

Post autor: Lillak »

Pierdzimy :) zaczęliśmy pewnie w pierwszym tygodniu związku
TerraBicicletta
Modna

Post autor: TerraBicicletta »

Fuuuuj mnie to od zawsze brzydziło i chyba brzydzić będzie.
Sookie
MiamiBicz

Post autor: Sookie »

Jedyna osoba, przy której nie wstydzę się swojej fizjologii, to moja mama - w końcu wyszłam z jej ciała😃
Z innymi osobami tak nie mam, nie miałam i nigdy tak nie będzie. Zawsze w toalecie mam zamknięte drzwi i wszystkie potrzeby fizjologiczne załatwiam tam sama. Nie akceptuje też obnoszenia się takimi zachowaniami u drugiej osoby, chyba, że jest to osoba chora - mój pacjent 🙂 Wtedy dozwolone jest oczywiście wszystko i mało co mnie jest w stanie obrzydzić.
Pejczyk Pandory
ZdalnaFanka

Post autor: Pejczyk Pandory »

Może jestem dziwna, ale po 16 latach razem dalej staram się tego nie robić przy mężu. Bąki cipkowe podczas seksu na pieska też strasznie mnie peszą a o niekontrolowanych odgłosach podczas keksu analnego już nawet nie wspomnę. Mąż oczywiście nie ma z tym żadnego problemu.
TerraBicicletta
Modna

Sookie pisze: pn sie 18, 2025 5:36 pm Jedyna osoba, przy której nie wstydzę się swojej fizjologii, to moja mama - w końcu wyszłam z jej ciała😃
Z innymi osobami tak nie mam, nie miałam i nigdy tak nie będzie. Zawsze w toalecie mam zamknięte drzwi i wszystkie potrzeby fizjologiczne załatwiam tam sama. Nie akceptuje też obnoszenia się takimi zachowaniami u drugiej osoby, chyba, że jest to osoba chora - mój pacjent 🙂 Wtedy dozwolone jest oczywiście wszystko i mało co mnie jest w stanie obrzydzić.
Coooo?? Pierdzisz przy matce???? 😮😮😮 oooł maaaaj....
Sookie
MiamiBicz

Post autor: Sookie »

TerraBicicletta pisze: śr sie 20, 2025 6:39 pm Coooo?? Pierdzisz przy matce???? 😮😮😮 oooł maaaaj....
Nie, przy nikim, po prostu jedynie przy mojej mamie nie wstydzę się różnych rzeczy, np.mowienia o zatruciu pokarmowym i biegunce😅
TerraBicicletta
Modna

Sookie pisze: śr sie 20, 2025 7:00 pm Nie, przy nikim, po prostu jedynie przy mojej mamie nie wstydzę się różnych rzeczy, np.mowienia o zatruciu pokarmowym i biegunce😅
A no to spoko.
fiusiusiusiu
Bransoletka50k

Post autor: fiusiusiusiu »

Pierdzieć spoko, jakby nie krępujemy się ale kupe robić myślę że za dużo haha a mieszkamy ze sobą ponad 2 lata, 4 lata związek.
piotrwasi
Ciastko

Post autor: piotrwasi »

Moim zdaniem nie powinno się o tym zbytnio dyskutowac, napewno nie powinno się tego robić ordynarnie, bo trzeba pamiętać że druga osoba może poczuć się zniesmaczona a czasem obrzydzona takim partnerem, jest to ludzkie ale jeśli czujemy parcie to dużo zdrowsze zarówno dla czlowieka jak i dla psychiki partnera będzie jeśli pójdziemy do toalety z tym. Oczywiście nie zawsze się to kontroluje, ale mowie o sytuacjach dość skrajnych i ordynarnych, coś jak głośne bekanie, niby zdrowe ale bywa że zniesmacza. Poza tym jeśli komuś czesto się chce oddawać gazy tzn ze powinien zmienić dietę, zazwyczaj jeśli je się zdrowo to praktycznie się nie oddaje gazów już po załatwieniu się, a właśnie ten moment gdy zaczyna człowiek czuć parcie powinien być oznaką żeby pójść do WC i się załatwić i problem się wtedy kończy.