Start
Mój profil

Justyna 5 przez 10

Moderator: verysweetcherry
rockshoot
RoseGold

Re: Justyna 5 przez 10

Post autor: rockshoot »

Słuchał ktoś najnowszego odcinka? Temat ciekawy, ale fakt, że zrobiła go Justyna jakoś mnie nie przekonuje 🙈 chociaż bym posłuchała
malalejde
BlondDoczep

Post autor: malalejde »

rockshoot pisze: sob sie 02, 2025 9:38 am Słuchał ktoś najnowszego odcinka? Temat ciekawy, ale fakt, że zrobiła go Justyna jakoś mnie nie przekonuje 🙈 chociaż bym posłuchała
Ja słuchałam. Nie wyszedł jej źle, ale nadal do starej formy daleko. Rozwalają mnie komentarze osób, które są oburzone i piszą, że ten odcinek już NA STO PROCENT był i to oszustwo :D Był u Olgi, a jak ktoś nie umie odróżnić podcasterek to chyba ma jakiś problem. Przeraża mnie to, że ludziom miesza się Justyna i Olga, zawsze jak Jusia powiela tematy po Oldze to są takie komentarze
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

rockshoot pisze: sob sie 02, 2025 9:38 am Słuchał ktoś najnowszego odcinka? Temat ciekawy, ale fakt, że zrobiła go Justyna jakoś mnie nie przekonuje 🙈 chociaż bym posłuchała
Słuchałem. Nie wiem po co bo mógłbym te historie opowiedzieć z pamięci. Jakby referowała odcinek polskich zabójczyń ;)
ydnaa_
RealDiamond

Post autor: ydnaa_ »

Sa błędy montażowe i językowe, ale jak na nią jest wyjątkowo malo wtrąceń i jej prywatnych rozważań, da sie słuchać.
Dreaxo
Srebrna Kropeczka

Post autor: Dreaxo »

Najnowszy odcinek w którym 99% to przemoc domowa "dbajcie o siebie, bądźcie bezpieczni i kupcie magazyn kryminalny". Wiem ze reklamy i ona na tym zarabia, ale taka wstawka to trochę tak nie na miejscu.
Awatar użytkownika
Damroka
ZdalnaFanka

Post autor: Damroka »

Dreaxo pisze: pt sie 08, 2025 4:48 pm Najnowszy odcinek w którym 99% to przemoc domowa "dbajcie o siebie, bądźcie bezpieczni i kupcie magazyn kryminalny". Wiem ze reklamy i ona na tym zarabia, ale taka wstawka to trochę tak nie na miejscu.
Karmy dla psów i czekolad Śledziowej nic nie przebije
Dreaxo
Srebrna Kropeczka

Ogrzyca pisze: sob sie 09, 2025 2:28 am Ona jest naczelną tego magazynu. Nie dziwię się, że poleca
Też nie dziwię się, że poleca, ale wyszło to dla mnie strasznie sztucznie i po prostu odpychająco wręcz. Reklamowała i polecała wiele rzeczy, ale to tym odcinku bardzo mnie odrzuciło.
Marti37
Milion subskrypcji

Post autor: Marti37 »

Dreaxo pisze: sob sie 09, 2025 7:52 am Też nie dziwię się, że poleca, ale wyszło to dla mnie strasznie sztucznie i po prostu odpychająco wręcz. Reklamowała i polecała wiele rzeczy, ale to tym odcinku bardzo mnie odrzuciło.
I tak lepsze to niż sprawy kryminalne i reklama "kupujcie psi bufet"😂
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Dreaxo pisze: pt sie 08, 2025 4:48 pm Najnowszy odcinek w którym 99% to przemoc domowa "dbajcie o siebie, bądźcie bezpieczni i kupcie magazyn kryminalny". Wiem ze reklamy i ona na tym zarabia, ale taka wstawka to trochę tak nie na miejscu.
Nie na miejscu to była wstawka Olgi Herring która szła mniej-wiecej "rodzinie z tragedią pomogli pogodzić się psychologowie. Dbajcie o swoje zdrowie psychiczne, z moim kodem macie -30% na umówienie pierwszej wizyty u psychologa na stronie ...."
ydnaa_
RealDiamond

Mi bardziej przeszkadzalo ze znowu poziom odcinka prawie asluchalny, dużo powtórzeń, błędów jezykowych, najbardziej podobało mi sie zdanie "zaangażowała do ukrycia zwlok swoich synow", co zabrzmiało jakby ukrywała zwłoki synów, a nie, ze oni jej pomagali ukryć zwłoki. Ważna i bardzo smutna historia opowiedziana tak, ze prawie utraciła swój wydźwięk.
eszability
Skarpeta Rakieta

Post autor: eszability »

ydnaa_ pisze: ndz sie 10, 2025 12:56 pm Mi bardziej przeszkadzalo ze znowu poziom odcinka prawie asluchalny, dużo powtórzeń, błędów jezykowych, najbardziej podobało mi sie zdanie "zaangażowała do ukrycia zwlok swoich synow", co zabrzmiało jakby ukrywała zwłoki synów, a nie, ze oni jej pomagali ukryć zwłoki. Ważna i bardzo smutna historia opowiedziana tak, ze prawie utraciła swój wydźwięk.
W ogóle bym tak tego zdania nie zrozumiała :-D Dla mnie znaczenie jest dość jasne, ale nie słuchałam odcinka jeszcze, więc nie wypowiadam się co do reszty. Mimo wszystko, mnie /jeszcze/ jakoś Justyna nie wadzi. Za to Herringowej nie da się imo słuchać.
Limonene
RealDiamond

ydnaa_ pisze: ndz sie 10, 2025 12:56 pm Mi bardziej przeszkadzalo ze znowu poziom odcinka prawie asluchalny, dużo powtórzeń, błędów jezykowych, najbardziej podobało mi sie zdanie "zaangażowała do ukrycia zwlok swoich synow", co zabrzmiało jakby ukrywała zwłoki synów, a nie, ze oni jej pomagali ukryć zwłoki. Ważna i bardzo smutna historia opowiedziana tak, ze prawie utraciła swój wydźwięk.
Akurat jak dla mnie to jest jasne, że synowie jej pomagali xd nie wpadłabym na tę twoją interpretację
Maximus1111
GreckieWakacje

Post autor: Maximus1111 »

Limonene pisze: ndz sie 10, 2025 1:55 pm Akurat jak dla mnie to jest jasne, że synowie jej pomagali xd nie wpadłabym na tę twoją interpretację
Dla.mnie też logiczne.
ydnaa_
RealDiamond

Limonene pisze: ndz sie 10, 2025 1:55 pm Akurat jak dla mnie to jest jasne, że synowie jej pomagali xd nie wpadłabym na tę twoją interpretację
Wg mnie lepiej by brzmiało "zaangażowała synów w ukrycie zwłok" ale moze sie czepiam, po prostu dla mnie to niezbyt fortunnie zabrzmiało w jej intonacji :)
Niemniej nie był to znowu najlepszy odcinek.
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Post autor: Grubababa »

Ogrzyca pisze: sob sie 09, 2025 2:28 am Ona jest naczelną tego magazynu. Nie dziwię się, że poleca
Naczelną?
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
ydnaa_
RealDiamond

Grubababa pisze: pt sie 15, 2025 8:35 pmNaczelną?
Redaktor merytoryczną
Treflik
Srebrna Kropeczka

Post autor: Treflik »

U Justi też Kasia z Rudy?
LosAnanas
FlafLover

Post autor: LosAnanas »

Treflik pisze: ndz sie 17, 2025 12:38 am U Justi też Kasia z Rudy?
Tak 😳 i też we współpracy z córką
amozebytakzjesc
MiamiBicz

Post autor: amozebytakzjesc »

LosAnanas pisze: ndz sie 17, 2025 12:46 am Tak 😳 i też we współpracy z córką
Inne imiona bohaterów u Herring i inne u Justyny o.O
LosAnanas
FlafLover

No właśnie włączyłam wczoraj i się lekko zdziwilam
prendetevi
Channelka

Post autor: prendetevi »

Ja jestem mało wymagającym słuchaczem true crime, no ale jak dziś Justyna zaczęła tłumaczyć, co to jest dyskoteka (w sensie dawna nazwa klubu) to mnie chyba przerosło.
LosAnanas
FlafLover

prendetevi pisze: ndz sie 17, 2025 12:57 pm Ja jestem mało wymagającym słuchaczem true crime, no ale jak dziś Justyna zaczęła tłumaczyć, co to jest dyskoteka (w sensie dawna nazwa klubu) to mnie chyba przerosło.
Tak, totalny cringe to był 🤣
Dreaxo
Srebrna Kropeczka

prendetevi pisze: ndz sie 17, 2025 12:57 pm Ja jestem mało wymagającym słuchaczem true crime, no ale jak dziś Justyna zaczęła tłumaczyć, co to jest dyskoteka (w sensie dawna nazwa klubu) to mnie chyba przerosło.
Właśnie sie zastanawiałam czy jestem aż tak Stara, że wiem co oznacza dyskoteka czy to już po prostu było przegięcie xD.
A tak swoją drogą to ktoś powinien wytłumaczyć Justynie stwierdzenie "jest mi szczególnie bliska" bo zdecydowanie nie oznacza to sprawy którą poznało sie kilka miesięcy temu, wsadziło do szuflady, a uznaje się ja za bliską bo jest ze Śląska xD
Limonene
RealDiamond

O co chodzi z tymi imionami? Które są prawdziwe?
Marble
RoyalBaby

Post autor: Marble »

Limonene pisze: ndz sie 17, 2025 5:26 pm O co chodzi z tymi imionami? Które są prawdziwe?
Najbardziej w tej sprawie ufam Annie Strzelczyk Tropiciele Zbrodni - ona pierwsza, w porozumieniu z Archiwum X, tak szczegółowo opisała tę sprawę. U niej jest Jacek i Zosia😅 Może na potrzeby policji zmieniła imiona tych osób i Justyna zrobiła tak samo? A i komentarz zostawiła pod 5nz, że pojawiły się nowe wątki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.