Justyna 5 przez 10
Moderator: verysweetcherryRe: Justyna 5 przez 10
Słuchał ktoś najnowszego odcinka? Temat ciekawy, ale fakt, że zrobiła go Justyna jakoś mnie nie przekonuje
chociaż bym posłuchała
Ja słuchałam. Nie wyszedł jej źle, ale nadal do starej formy daleko. Rozwalają mnie komentarze osób, które są oburzone i piszą, że ten odcinek już NA STO PROCENT był i to oszustwo :D Był u Olgi, a jak ktoś nie umie odróżnić podcasterek to chyba ma jakiś problem. Przeraża mnie to, że ludziom miesza się Justyna i Olga, zawsze jak Jusia powiela tematy po Oldze to są takie komentarze
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Nie na miejscu to była wstawka Olgi Herring która szła mniej-wiecej "rodzinie z tragedią pomogli pogodzić się psychologowie. Dbajcie o swoje zdrowie psychiczne, z moim kodem macie -30% na umówienie pierwszej wizyty u psychologa na stronie ...."
Mi bardziej przeszkadzalo ze znowu poziom odcinka prawie asluchalny, dużo powtórzeń, błędów jezykowych, najbardziej podobało mi sie zdanie "zaangażowała do ukrycia zwlok swoich synow", co zabrzmiało jakby ukrywała zwłoki synów, a nie, ze oni jej pomagali ukryć zwłoki. Ważna i bardzo smutna historia opowiedziana tak, ze prawie utraciła swój wydźwięk.
-
eszability
- Skarpeta Rakieta
W ogóle bym tak tego zdania nie zrozumiała :-D Dla mnie znaczenie jest dość jasne, ale nie słuchałam odcinka jeszcze, więc nie wypowiadam się co do reszty. Mimo wszystko, mnie /jeszcze/ jakoś Justyna nie wadzi. Za to Herringowej nie da się imo słuchać.ydnaa_ pisze: ↑ndz sie 10, 2025 12:56 pm Mi bardziej przeszkadzalo ze znowu poziom odcinka prawie asluchalny, dużo powtórzeń, błędów jezykowych, najbardziej podobało mi sie zdanie "zaangażowała do ukrycia zwlok swoich synow", co zabrzmiało jakby ukrywała zwłoki synów, a nie, ze oni jej pomagali ukryć zwłoki. Ważna i bardzo smutna historia opowiedziana tak, ze prawie utraciła swój wydźwięk.
Akurat jak dla mnie to jest jasne, że synowie jej pomagali xd nie wpadłabym na tę twoją interpretacjęydnaa_ pisze: ↑ndz sie 10, 2025 12:56 pm Mi bardziej przeszkadzalo ze znowu poziom odcinka prawie asluchalny, dużo powtórzeń, błędów jezykowych, najbardziej podobało mi sie zdanie "zaangażowała do ukrycia zwlok swoich synow", co zabrzmiało jakby ukrywała zwłoki synów, a nie, ze oni jej pomagali ukryć zwłoki. Ważna i bardzo smutna historia opowiedziana tak, ze prawie utraciła swój wydźwięk.
-
Maximus1111
- GreckieWakacje
Wg mnie lepiej by brzmiało "zaangażowała synów w ukrycie zwłok" ale moze sie czepiam, po prostu dla mnie to niezbyt fortunnie zabrzmiało w jej intonacji
Niemniej nie był to znowu najlepszy odcinek.
-
amozebytakzjesc
- MiamiBicz
-
prendetevi
- Channelka
Ja jestem mało wymagającym słuchaczem true crime, no ale jak dziś Justyna zaczęła tłumaczyć, co to jest dyskoteka (w sensie dawna nazwa klubu) to mnie chyba przerosło.
Tak, totalny cringe to byłprendetevi pisze: ↑ndz sie 17, 2025 12:57 pm Ja jestem mało wymagającym słuchaczem true crime, no ale jak dziś Justyna zaczęła tłumaczyć, co to jest dyskoteka (w sensie dawna nazwa klubu) to mnie chyba przerosło.
Właśnie sie zastanawiałam czy jestem aż tak Stara, że wiem co oznacza dyskoteka czy to już po prostu było przegięcie xD.prendetevi pisze: ↑ndz sie 17, 2025 12:57 pm Ja jestem mało wymagającym słuchaczem true crime, no ale jak dziś Justyna zaczęła tłumaczyć, co to jest dyskoteka (w sensie dawna nazwa klubu) to mnie chyba przerosło.
A tak swoją drogą to ktoś powinien wytłumaczyć Justynie stwierdzenie "jest mi szczególnie bliska" bo zdecydowanie nie oznacza to sprawy którą poznało sie kilka miesięcy temu, wsadziło do szuflady, a uznaje się ja za bliską bo jest ze Śląska xD
Najbardziej w tej sprawie ufam Annie Strzelczyk Tropiciele Zbrodni - ona pierwsza, w porozumieniu z Archiwum X, tak szczegółowo opisała tę sprawę. U niej jest Jacek i Zosia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.