I ona zapłaciła za tak spartoloną robotę ?rwakulszowa pisze: ↑pn sie 04, 2025 5:01 pm nadrabiam sobie właśnie odcinek o butiku ultimo po tym co tu przeczytałam i pierwsze co mi wpadło w oko to jak ona ma krzywo zrobiony ten nos.... jedna dziurka większa o wiele od drugiej. zawsze się rzucał w oczy, ale tutaj jeszcze bardziej, aż ciężko uwierzyć że to robota jakiegoś znanego chirurga
![]()
Olga Herring
Moderator: verysweetcherry- berry blast
- Kciuk
Re: Olga Herring
- kalter_schatten
- LouiBag
weszłam na jej ig i kurde, ona wygląda jakoś gorzej niż kiedyś xd a tak swoją drogą, prowadzi te podcasty i programy kryminalne a pokazuje swojego dzieciaka w internecie, no dla mnie to nieodpowiedzialne
-
Maximus1111
- GreckieWakacje
To jest akurat okrutnie słabe ocenianie czyjegoś wyglądu, nie uważacie? Moze sie pokaz Ty -chętnie zobaczę twoje dziurki w nosie.rwakulszowa pisze: ↑pn sie 04, 2025 5:01 pm nadrabiam sobie właśnie odcinek o butiku ultimo po tym co tu przeczytałam i pierwsze co mi wpadło w oko to jak ona ma krzywo zrobiony ten nos.... jedna dziurka większa o wiele od drugiej. zawsze się rzucał w oczy, ale tutaj jeszcze bardziej, aż ciężko uwierzyć że to robota jakiegoś znanego chirurga
![]()
Bez przesady ! Mozna sie doczepić do wielu spraw... ale wygląd naprawde można pominąć. Kobieta kobiecie.
- berry blast
- Kciuk
Ale to nie jest jej wygląd, tylko robota chirurga plastycznego który jej po prostu spieprzył nos a ona najpewniej zapłaciła za to niemałe pieniądze. I myślę, że warto to komentować - ku przestrodze.Maximus1111 pisze: ↑pn sie 04, 2025 10:56 pm To jest akurat okrutnie słabe ocenianie czyjegoś wyglądu, nie uważacie? Moze sie pokaz Ty -chętnie zobaczę twoje dziurki w nosie.
Bez przesady ! Mozna sie doczepić do wielu spraw... ale wygląd naprawde można pominąć. Kobieta kobiecie.![]()
-
Testtesttest111
- Koczkodan
Czym innym jest stwierdzenie, że coś jest nie tak z robotą chirurga, opisem co to był za chirurg i przestrogą przed nim a czym innym śmieszkowanie, że ojej świnka i hehe, ależ ona źle wygląda. To jest wredne, nieodpowiednie i obrzydliwe.berry blast pisze: ↑pn sie 04, 2025 11:10 pm Ale to nie jest jej wygląd, tylko robota chirurga plastycznego który jej po prostu spieprzył nos a ona najpewniej zapłaciła za to niemałe pieniądze. I myślę, że warto to komentować - ku przestrodze.
Wygląd, który sama sobie zepsuła operacjami plastycznymi.Maximus1111 pisze: ↑pn sie 04, 2025 10:56 pm To jest akurat okrutnie słabe ocenianie czyjegoś wyglądu, nie uważacie? Moze sie pokaz Ty -chętnie zobaczę twoje dziurki w nosie.
Bez przesady ! Mozna sie doczepić do wielu spraw... ale wygląd naprawde można pominąć. Kobieta kobiecie.![]()
BTW co to za durny tekst "kobieta kobiecie"? xd kobieta facetowi może sadzić chamskie teksty, ale innej kobiecie to broń boże?
- mezalians_urodowy
- GrzaneWino
Pokazuje dziecko, pokazuje gdzie jest tej córki pokoik i pełny rozkład domu, pokazuje jakim autem jeżdża, a w dodatku jeszcze sobie trzasneli rejestracje HERRING. Zero myślenia tam jest.kalter_schatten pisze: ↑pn sie 04, 2025 9:18 pm weszłam na jej ig i kurde, ona wygląda jakoś gorzej niż kiedyś xd a tak swoją drogą, prowadzi te podcasty i programy kryminalne a pokazuje swojego dzieciaka w internecie, no dla mnie to nieodpowiedzialne
- berry blast
- Kciuk
no prawda? też uwielbiam ten tekst. z jakiegoś powodu kobieta kobiecie nie może wywalić prawdy między oczy (czyli w tym przypadku - prosto w źle zrobiony nos) tylko ma ślepo chwalić w ramach jakiejś źle pojętej solidarności jajników.
berry blast pisze: ↑wt sie 05, 2025 11:02 am
no prawda? też uwielbiam ten tekst. z jakiegoś powodu kobieta kobiecie nie może wywalić prawdy między oczy (czyli w tym przypadku - prosto w źle zrobiony nos) tylko ma ślepo chwalić w ramach jakiejś źle pojętej solidarności jajników.
Dokładnie jak mówicie, dzięki za te posty - stójmy murem za dobrymi ludźmi, a nie za takimi, z którymi łączy nas jedynie płeć
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Problem jest jednostronne wywalanie "prawdy". I do tego publiczne. Nie za bardzo rozumiem czemu to służy. Olga nie może ani odpisać ani ocenić autorki krytyki. A często też można było by się przyczepić.berry blast pisze: ↑wt sie 05, 2025 11:02 am no prawda? też uwielbiam ten tekst. z jakiegoś powodu kobieta kobiecie nie może wywalić prawdy między oczy (czyli w tym przypadku - prosto w źle zrobiony nos) tylko ma ślepo chwalić w ramach jakiejś źle pojętej solidarności jajników.
-
rwakulszowa
- ZdalnaFanka
jak to nie ma się wpływu, skoro ona dosłownie sama kupiła sobie ten nos? XDDRzeka.chaosu pisze: ↑wt sie 05, 2025 8:51 pm Problem jest jednostronne wywalanie "prawdy". I do tego publiczne. Nie za bardzo rozumiem czemu to służy. Olga nie może ani odpisać ani ocenić autorki krytyki. A często też można było by się przyczepić.Tylko po co? Przecież opinie / spostrzeżenia można zachować dla siebie lub wyrazić je w neutralny sposób. Szczególnie gdy dotyczą wyglądu lub cech, na które nikt ma się wpływu i do tego nikt nas o to nie prosi.
- berry blast
- Kciuk
jezu kamon, jesteśmy na forum internetowym, to gdzie mam wyrażać opinię jak nie tutaj? (abstrahując że 95 % tego forum to ocena i krytyka innych xD)Rzeka.chaosu pisze: ↑wt sie 05, 2025 8:51 pm Problem jest jednostronne wywalanie "prawdy". I do tego publiczne. Nie za bardzo rozumiem czemu to służy. Olga nie może ani odpisać ani ocenić autorki krytyki. A często też można było by się przyczepić.Tylko po co? Przecież opinie / spostrzeżenia można zachować dla siebie lub wyrazić je w neutralny sposób. Szczególnie gdy dotyczą wyglądu lub cech, na które nikt ma się wpływu i do tego nikt nas o to nie prosi.
A moje oceny nie są chamskie, tylko neutralne i obiektywne. I nie - to nie jest coś na co ona nie ma wpływu bo to nie jest jej naturalny nos. Jak dla mnie powinna iść złożyć reklamację, czy co tam się robi w przypadku nieudanej operacji plastycznej, nie wiem.
HRRNG, bo jest ogranicznik znakówmezalians_urodowy pisze: ↑wt sie 05, 2025 10:48 am a w dodatku jeszcze sobie trzasneli rejestracje HERRING. Zero myślenia tam jest.
Ja miałam operację nosa wiele lat temu. Powiem Wam, że to nie jest taki łatwy temat. Łamanie i składanie szkieletu nosa, podcinanie skrzydełek i modelowanie czubka nosa - jeśli mowa o totalnej korekcie.
Samo modelowanie i uniesienie czubka nosa, to oczywiście precyzja w modelowaniu chrząstki, ale też kwestia gojenia, bo na czubku nosa w środku ma się po prostu szwy, które później zarastają tkanką. Wystarczy, że zrobi sie zrost - niezalezny od pracy chirurga i już dziurki są nierówne. W kamerze bardziej to widać. Albo w procesie gojenia - tak do roku, opuchlizna sie różnie układa.
Ale to trzeba kwestia stanu wyjściowego. Mój nos jest o wiele lepszy niż poprzedni i dla mnie to jest super.
Samo modelowanie i uniesienie czubka nosa, to oczywiście precyzja w modelowaniu chrząstki, ale też kwestia gojenia, bo na czubku nosa w środku ma się po prostu szwy, które później zarastają tkanką. Wystarczy, że zrobi sie zrost - niezalezny od pracy chirurga i już dziurki są nierówne. W kamerze bardziej to widać. Albo w procesie gojenia - tak do roku, opuchlizna sie różnie układa.
Ale to trzeba kwestia stanu wyjściowego. Mój nos jest o wiele lepszy niż poprzedni i dla mnie to jest super.
-
Rzeka.chaosu
Ach, kupiła sobie krzywy. No logiczne. Ja z moją minimalną wiedzą o operacjach tego typu wiem, że wfekty nie są w 100% przewidywalne.rwakulszowa pisze: ↑wt sie 05, 2025 9:28 pm jak to nie ma się wpływu, skoro ona dosłownie sama kupiła sobie ten nos? XDD
-
Rzeka.chaosu
To jak wyrażasz opinię świadczy o tobie, a nie o firum, na którym jesteś. Tak, Olga nie miała wpływu na efekt operacji, co więcej na 99% podpisała umowę, w której zaznaczyła, że jest śwuadoma, że to nie jest w 100% sterowalne.berry blast pisze: ↑wt sie 05, 2025 9:52 pm jezu kamon, jesteśmy na forum internetowym, to gdzie mam wyrażać opinię jak nie tutaj? (abstrahując że 95 % tego forum to ocena i krytyka innych xD)
A moje oceny nie są chamskie, tylko neutralne i obiektywne. I nie - to nie jest coś na co ona nie ma wpływu bo to nie jest jej naturalny nos. Jak dla mnie powinna iść złożyć reklamację, czy co tam się robi w przypadku nieudanej operacji plastycznej, nie wiem.
Hej wszystkim, czy ktos ogladal nowy material o Izie Strzalkowskiej na ''Slady'', samych jej podkastow nigdy nie sluchalam, ale te Slady jako tako ogladalam, jednak po jej ostatnich publikacjach i tych babolach i infantylizmie zastanawiam sie czy jest sens to wlaczyc?
-
29362523190006
- LouiBag
gorzej rzucaja sie te fatalnie zrobione wlosyMatyldaS2000 pisze: ↑pn sie 04, 2025 5:13 pm Ja już nie odzobacze, że ona po operacji nosa w mojej opinii wygląda jak świnka Piggy :D
- berry blast
- Kciuk
nom wczoraj i dziś, i w dalszym ciągu nie wiem po co, może napisz do tych co wprost obrażają a nie do mnie, ja tylko napisałam że jej chirurg źle zrobił nos.Rzeka.chaosu pisze: ↑śr sie 06, 2025 12:49 pm Chyba mnie z kimś mylisz, bo piszę w tej sprawię drugiego posta.
Myślę, że spokojnie możemy powiedzieć, że nie ma sensu nic od niej włączaćKalunaa pisze: ↑śr sie 06, 2025 9:00 am Hej wszystkim, czy ktos ogladal nowy material o Izie Strzalkowskiej na ''Slady'', samych jej podkastow nigdy nie sluchalam, ale te Slady jako tako ogladalam, jednak po jej ostatnich publikacjach i tych babolach i infantylizmie zastanawiam sie czy jest sens to wlaczyc?
-
Rzeka.chaosu
Czyli, to, żs ci wczoraj odpisałam to czepianie się? :Dberry blast pisze: ↑śr sie 06, 2025 12:54 pm nom wczoraj i dziś, i w dalszym ciągu nie wiem po co, może napisz do tych co wprost obrażają a nie do mnie, ja tylko napisałam że jej chirurg źle zrobił nos.
Ok. Myślałam, że po to jest forum. A temat twojej wypowiedzi, do którego się odniosłam nie dotyczył tylko jej nosa, ale komentowania / krytyki kobiet przez kobiety czy ogólnie w sieci.
- berry blast
- Kciuk
więc nie mogę komentować wyglądu kobiety? myślałam że po to jest forum :DRzeka.chaosu pisze: ↑śr sie 06, 2025 1:10 pm Czyli, to, żs ci wczoraj odpisałam to czepianie się? :D
Ok. Myślałam, że po to jest forum. A temat twojej wypowiedzi, do którego się odniosłam nie dotyczył tylko jej nosa, ale komentowania / krytyki kobiet przez kobiety czy ogólnie w sieci.
serio, bez odbioru, bo to do niczego nie prowadzi