Start
Mój profil

Olga Herring

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Re: Olga Herring

Post autor: berry blast »

rwakulszowa pisze: pn sie 04, 2025 5:01 pm nadrabiam sobie właśnie odcinek o butiku ultimo po tym co tu przeczytałam i pierwsze co mi wpadło w oko to jak ona ma krzywo zrobiony ten nos.... jedna dziurka większa o wiele od drugiej. zawsze się rzucał w oczy, ale tutaj jeszcze bardziej, aż ciężko uwierzyć że to robota jakiegoś znanego chirurga
Obrazek
I ona zapłaciła za tak spartoloną robotę ?
Awatar użytkownika
kalter_schatten
LouiBag

Post autor: kalter_schatten »

weszłam na jej ig i kurde, ona wygląda jakoś gorzej niż kiedyś xd a tak swoją drogą, prowadzi te podcasty i programy kryminalne a pokazuje swojego dzieciaka w internecie, no dla mnie to nieodpowiedzialne
Maximus1111
GreckieWakacje

Post autor: Maximus1111 »

rwakulszowa pisze: pn sie 04, 2025 5:01 pm nadrabiam sobie właśnie odcinek o butiku ultimo po tym co tu przeczytałam i pierwsze co mi wpadło w oko to jak ona ma krzywo zrobiony ten nos.... jedna dziurka większa o wiele od drugiej. zawsze się rzucał w oczy, ale tutaj jeszcze bardziej, aż ciężko uwierzyć że to robota jakiegoś znanego chirurga
Obrazek
To jest akurat okrutnie słabe ocenianie czyjegoś wyglądu, nie uważacie? Moze sie pokaz Ty -chętnie zobaczę twoje dziurki w nosie.
Bez przesady ! Mozna sie doczepić do wielu spraw... ale wygląd naprawde można pominąć. Kobieta kobiecie. :/
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Maximus1111 pisze: pn sie 04, 2025 10:56 pm To jest akurat okrutnie słabe ocenianie czyjegoś wyglądu, nie uważacie? Moze sie pokaz Ty -chętnie zobaczę twoje dziurki w nosie.
Bez przesady ! Mozna sie doczepić do wielu spraw... ale wygląd naprawde można pominąć. Kobieta kobiecie. :/
Ale to nie jest jej wygląd, tylko robota chirurga plastycznego który jej po prostu spieprzył nos a ona najpewniej zapłaciła za to niemałe pieniądze. I myślę, że warto to komentować - ku przestrodze.
Testtesttest111
Koczkodan

Post autor: Testtesttest111 »

berry blast pisze: pn sie 04, 2025 11:10 pm Ale to nie jest jej wygląd, tylko robota chirurga plastycznego który jej po prostu spieprzył nos a ona najpewniej zapłaciła za to niemałe pieniądze. I myślę, że warto to komentować - ku przestrodze.
Czym innym jest stwierdzenie, że coś jest nie tak z robotą chirurga, opisem co to był za chirurg i przestrogą przed nim a czym innym śmieszkowanie, że ojej świnka i hehe, ależ ona źle wygląda. To jest wredne, nieodpowiednie i obrzydliwe.
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Maximus1111 pisze: pn sie 04, 2025 10:56 pm To jest akurat okrutnie słabe ocenianie czyjegoś wyglądu, nie uważacie? Moze sie pokaz Ty -chętnie zobaczę twoje dziurki w nosie.
Wygląd, który sama sobie zepsuła operacjami plastycznymi.
BTW co to za durny tekst "kobieta kobiecie"? xd kobieta facetowi może sadzić chamskie teksty, ale innej kobiecie to broń boże? XD
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

kalter_schatten pisze: pn sie 04, 2025 9:18 pm weszłam na jej ig i kurde, ona wygląda jakoś gorzej niż kiedyś xd a tak swoją drogą, prowadzi te podcasty i programy kryminalne a pokazuje swojego dzieciaka w internecie, no dla mnie to nieodpowiedzialne
Pokazuje dziecko, pokazuje gdzie jest tej córki pokoik i pełny rozkład domu, pokazuje jakim autem jeżdża, a w dodatku jeszcze sobie trzasneli rejestracje HERRING. Zero myślenia tam jest.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Limonene pisze: wt sie 05, 2025 8:20 am Wygląd, który sama sobie zepsuła operacjami plastycznymi.
BTW co to za durny tekst "kobieta kobiecie"? xd kobieta facetowi może sadzić chamskie teksty, ale innej kobiecie to broń boże? XD
no prawda? też uwielbiam ten tekst. z jakiegoś powodu kobieta kobiecie nie może wywalić prawdy między oczy (czyli w tym przypadku - prosto w źle zrobiony nos) tylko ma ślepo chwalić w ramach jakiejś źle pojętej solidarności jajników.
PatkaKFC
BlondDoczep

Post autor: PatkaKFC »

berry blast pisze: wt sie 05, 2025 11:02 am

no prawda? też uwielbiam ten tekst. z jakiegoś powodu kobieta kobiecie nie może wywalić prawdy między oczy (czyli w tym przypadku - prosto w źle zrobiony nos) tylko ma ślepo chwalić w ramach jakiejś źle pojętej solidarności jajników.
Limonene pisze: wt sie 05, 2025 8:20 am Wygląd, który sama sobie zepsuła operacjami plastycznymi.
Dokładnie jak mówicie, dzięki za te posty - stójmy murem za dobrymi ludźmi, a nie za takimi, z którymi łączy nas jedynie płeć :brawo:
lola!!!
Dieta 600 kcal

Post autor: lola!!! »

Ogladal ktoś ten nowy płatny odcinek odnośnie ultimo?
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

berry blast pisze: wt sie 05, 2025 11:02 am no prawda? też uwielbiam ten tekst. z jakiegoś powodu kobieta kobiecie nie może wywalić prawdy między oczy (czyli w tym przypadku - prosto w źle zrobiony nos) tylko ma ślepo chwalić w ramach jakiejś źle pojętej solidarności jajników.
Problem jest jednostronne wywalanie "prawdy". I do tego publiczne. Nie za bardzo rozumiem czemu to służy. Olga nie może ani odpisać ani ocenić autorki krytyki. A często też można było by się przyczepić. :) Tylko po co? Przecież opinie / spostrzeżenia można zachować dla siebie lub wyrazić je w neutralny sposób. Szczególnie gdy dotyczą wyglądu lub cech, na które nikt ma się wpływu i do tego nikt nas o to nie prosi.
rwakulszowa
ZdalnaFanka

Post autor: rwakulszowa »

Rzeka.chaosu pisze: wt sie 05, 2025 8:51 pm Problem jest jednostronne wywalanie "prawdy". I do tego publiczne. Nie za bardzo rozumiem czemu to służy. Olga nie może ani odpisać ani ocenić autorki krytyki. A często też można było by się przyczepić. :) Tylko po co? Przecież opinie / spostrzeżenia można zachować dla siebie lub wyrazić je w neutralny sposób. Szczególnie gdy dotyczą wyglądu lub cech, na które nikt ma się wpływu i do tego nikt nas o to nie prosi.
jak to nie ma się wpływu, skoro ona dosłownie sama kupiła sobie ten nos? XDD
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Rzeka.chaosu pisze: wt sie 05, 2025 8:51 pm Problem jest jednostronne wywalanie "prawdy". I do tego publiczne. Nie za bardzo rozumiem czemu to służy. Olga nie może ani odpisać ani ocenić autorki krytyki. A często też można było by się przyczepić. :) Tylko po co? Przecież opinie / spostrzeżenia można zachować dla siebie lub wyrazić je w neutralny sposób. Szczególnie gdy dotyczą wyglądu lub cech, na które nikt ma się wpływu i do tego nikt nas o to nie prosi.
jezu kamon, jesteśmy na forum internetowym, to gdzie mam wyrażać opinię jak nie tutaj? (abstrahując że 95 % tego forum to ocena i krytyka innych xD)
A moje oceny nie są chamskie, tylko neutralne i obiektywne. I nie - to nie jest coś na co ona nie ma wpływu bo to nie jest jej naturalny nos. Jak dla mnie powinna iść złożyć reklamację, czy co tam się robi w przypadku nieudanej operacji plastycznej, nie wiem.
LosAnanas
FlafLover

Post autor: LosAnanas »

mezalians_urodowy pisze: wt sie 05, 2025 10:48 am a w dodatku jeszcze sobie trzasneli rejestracje HERRING. Zero myślenia tam jest.
HRRNG, bo jest ogranicznik znaków 🤣🤣🤣
sabalka
PsychoFanka

Post autor: sabalka »

Ja miałam operację nosa wiele lat temu. Powiem Wam, że to nie jest taki łatwy temat. Łamanie i składanie szkieletu nosa, podcinanie skrzydełek i modelowanie czubka nosa - jeśli mowa o totalnej korekcie.

Samo modelowanie i uniesienie czubka nosa, to oczywiście precyzja w modelowaniu chrząstki, ale też kwestia gojenia, bo na czubku nosa w środku ma się po prostu szwy, które później zarastają tkanką. Wystarczy, że zrobi sie zrost - niezalezny od pracy chirurga i już dziurki są nierówne. W kamerze bardziej to widać. Albo w procesie gojenia - tak do roku, opuchlizna sie różnie układa.

Ale to trzeba kwestia stanu wyjściowego. Mój nos jest o wiele lepszy niż poprzedni i dla mnie to jest super.
oliwciax
MoetGlass

Post autor: oliwciax »

ktoś ma zdjęcie do porównania jak wyglądał ten nos wcześniej?
Rzeka.chaosu

rwakulszowa pisze: wt sie 05, 2025 9:28 pm jak to nie ma się wpływu, skoro ona dosłownie sama kupiła sobie ten nos? XDD
Ach, kupiła sobie krzywy. No logiczne. Ja z moją minimalną wiedzą o operacjach tego typu wiem, że wfekty nie są w 100% przewidywalne.
Rzeka.chaosu

berry blast pisze: wt sie 05, 2025 9:52 pm jezu kamon, jesteśmy na forum internetowym, to gdzie mam wyrażać opinię jak nie tutaj? (abstrahując że 95 % tego forum to ocena i krytyka innych xD)
A moje oceny nie są chamskie, tylko neutralne i obiektywne. I nie - to nie jest coś na co ona nie ma wpływu bo to nie jest jej naturalny nos. Jak dla mnie powinna iść złożyć reklamację, czy co tam się robi w przypadku nieudanej operacji plastycznej, nie wiem.
To jak wyrażasz opinię świadczy o tobie, a nie o firum, na którym jesteś. Tak, Olga nie miała wpływu na efekt operacji, co więcej na 99% podpisała umowę, w której zaznaczyła, że jest śwuadoma, że to nie jest w 100% sterowalne.
Awatar użytkownika
Kalunaa
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kalunaa »

Hej wszystkim, czy ktos ogladal nowy material o Izie Strzalkowskiej na ''Slady'', samych jej podkastow nigdy nie sluchalam, ale te Slady jako tako ogladalam, jednak po jej ostatnich publikacjach i tych babolach i infantylizmie zastanawiam sie czy jest sens to wlaczyc?
29362523190006
LouiBag

Post autor: 29362523190006 »

MatyldaS2000 pisze: pn sie 04, 2025 5:13 pm Ja już nie odzobacze, że ona po operacji nosa w mojej opinii wygląda jak świnka Piggy :D
gorzej rzucaja sie te fatalnie zrobione wlosy
gravity
SushiRoll

Post autor: gravity »

LosAnanas pisze: wt sie 05, 2025 11:28 pm HRRNG, bo jest ogranicznik znaków 🤣🤣🤣
A ŚLEDŹ zmieściłoby się bez problemu 😉🤣.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Rzeka.chaosu pisze: śr sie 06, 2025 12:49 pm Chyba mnie z kimś mylisz, bo piszę w tej sprawię drugiego posta.
nom wczoraj i dziś, i w dalszym ciągu nie wiem po co, może napisz do tych co wprost obrażają a nie do mnie, ja tylko napisałam że jej chirurg źle zrobił nos.
PatkaKFC
BlondDoczep

Post autor: PatkaKFC »

Kalunaa pisze: śr sie 06, 2025 9:00 am Hej wszystkim, czy ktos ogladal nowy material o Izie Strzalkowskiej na ''Slady'', samych jej podkastow nigdy nie sluchalam, ale te Slady jako tako ogladalam, jednak po jej ostatnich publikacjach i tych babolach i infantylizmie zastanawiam sie czy jest sens to wlaczyc?
Myślę, że spokojnie możemy powiedzieć, że nie ma sensu nic od niej włączać :good:
Rzeka.chaosu

berry blast pisze: śr sie 06, 2025 12:54 pm nom wczoraj i dziś, i w dalszym ciągu nie wiem po co, może napisz do tych co wprost obrażają a nie do mnie, ja tylko napisałam że jej chirurg źle zrobił nos.
Czyli, to, żs ci wczoraj odpisałam to czepianie się? :D
Ok. Myślałam, że po to jest forum. A temat twojej wypowiedzi, do którego się odniosłam nie dotyczył tylko jej nosa, ale komentowania / krytyki kobiet przez kobiety czy ogólnie w sieci.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Rzeka.chaosu pisze: śr sie 06, 2025 1:10 pm Czyli, to, żs ci wczoraj odpisałam to czepianie się? :D
Ok. Myślałam, że po to jest forum. A temat twojej wypowiedzi, do którego się odniosłam nie dotyczył tylko jej nosa, ale komentowania / krytyki kobiet przez kobiety czy ogólnie w sieci.
więc nie mogę komentować wyglądu kobiety? myślałam że po to jest forum :D
serio, bez odbioru, bo to do niczego nie prowadzi 👋