Start
Mój profil

Brak znajomych po 25tce

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Sejaaa2
Siatkarka

Re: Brak znajomych po 25tce

Post autor: Sejaaa2 »

A może jest ktoś z Poznania lub okolic ?
Jestem mamą 2latka i chętnie porozmawiam o wszystkim i o niczym , może jest jakiś czat albo utworzymy grupkę na messangerze? ☺️
Marie789
Siatkarka

Post autor: Marie789 »

Witam, również proszę link do czatu 😊🙌
martyna123490

Post autor: martyna123490 »

Hejka, ja też skorzystałabym z linku :)
martyna123490

Hejka, nie ma tutaj odzewu. Stworzyłam nowy temat, jakby któraś była zainteresowana to zapraszam: viewtopic.php?t=7701 B)
iri1979
Drama Maker

Post autor: iri1979 »

Mieszkam na Śląsku, pracuję w Łodzi - jak któraś z Was chce pogadać i się zakolegować to zapraszam :)
byz
RóżowePolo

Post autor: byz »

Kurde, ja mam 35 i jest ciężko no. W tej dorosłości trzeba ciągle stwarzać sobie okoliczności, inaczej nic się Tobie zwyczajnie nie przydarzy. A ludzie dojrzali są zwyczajnie zajęci, zmęczeni i mają bagaż doświadczeń więc się może już nie chce. Mieszkam za granicą i tu są organizowane tzw. meet upy, głównie takie multi kulti się robi, bo raczej większość przyjezdnych i ludzi szukających czy drugiej połówki, czy po prostu znajomych jest naprawdę dużo, ale im się naprawdę w większości chyba nie chce. Sama kilka razy zorganizowałam jakieś posiadówy w barze czy coś, było duże zainteresowanie, zrobiłam to 3 razy i nie zanosi się na więcej, bo po prostu nikt inny nie podejmuje inicjatywy.
martyna123490

byz pisze: czw cze 05, 2025 3:01 pm Kurde, ja mam 35 i jest ciężko no. W tej dorosłości trzeba ciągle stwarzać sobie okoliczności, inaczej nic się Tobie zwyczajnie nie przydarzy. A ludzie dojrzali są zwyczajnie zajęci, zmęczeni i mają bagaż doświadczeń więc się może już nie chce. Mieszkam za granicą i tu są organizowane tzw. meet upy, głównie takie multi kulti się robi, bo raczej większość przyjezdnych i ludzi szukających czy drugiej połówki, czy po prostu znajomych jest naprawdę dużo, ale im się naprawdę w większości chyba nie chce. Sama kilka razy zorganizowałam jakieś posiadówy w barze czy coś, było duże zainteresowanie, zrobiłam to 3 razy i nie zanosi się na więcej, bo po prostu nikt inny nie podejmuje inicjatywy.
Jak chcesz pogadać zapraszamy na koleżeński kanał na dc:
https://discord.gg/R98JGnYt
Justynasz
Mokra Włoszka

Post autor: Justynasz »

antenka01 pisze: czw maja 30, 2024 5:46 pm Hej wszystkim!

zakończył się mój 8letni związek, przeprowadziłam się na drugi koniec Polski. zdecydowanie brak mi tutaj towarzystwa, jeśli ktoś z Trójmiasta byłby chętny na jakieś spotkanko to ja jestem bardzo chętna B)

Siemka, ja jestem z Trójmiasta!
Jolkakolka :alien:
Justynasz
Mokra Włoszka

Post autor: Justynasz »

Gossipgirlll pisze: pn cze 03, 2024 2:53 pm Wejdź na pm wysłałam Ci link do discord 🔥
Mogę prosić o link jeszcze raz? Tamten wygasł. Musiałam założyć na nowo discord bo do poprzedniego nie mogę się dostać.
Jolkakolka :alien:
Awatar użytkownika
PatSolKa
Ciastko

Post autor: PatSolKa »

Justynasz pisze: wt cze 17, 2025 3:57 am Mogę prosić o link jeszcze raz? Tamten wygasł. Musiałam założyć na nowo discord bo do poprzedniego nie mogę się dostać.
I ja poproszę! <3
martyna123490

PatSolKa pisze: pt lip 18, 2025 4:38 pm I ja poproszę! <3
https://discord.gg/kRszjg95
martyna123490

Jeżeli któraś jeszcze chciałaby dołączyć to zapraszam: https://discord.gg/kRszjg95 mamy już swoją małą społeczność 😉
Awatar użytkownika
lubov333
BlondDoczep

Post autor: lubov333 »

Ja się pewnie nie łapie, bo jestem w przedziale 24-27 lat 😁 ale powiem Wam, że czytam Wasze komentarze i mam tak, że brakuje mi kobiecego towarzystwa. Z męskim nie mam problemu, a z dziewczynami nawet, jak spoko się dogaduję, to z różnych losowych przyczyn kontakt się urywa i nie mamy do siebie telefonu czy Facebooka. Zresztą ja, psychologicznie patrząc, mam chyba jakąś blokadę do kobiet, bo nie umiem jakoś utrzymać z nimi relacji, jakbym spodziewała się, że mnie odrzucą albo coś się wydarzy między nami czy nawet umrze go śmiercią naturalną 🤷‍♀️
Dominikaaa
Mokra Włoszka

Post autor: Dominikaaa »

Hej, mogłabym prosić link? ;P
Awatar użytkownika
SzczeraZuzia
BlondDoczep

Post autor: SzczeraZuzia »

NicoleDaisyy pisze: pt sty 12, 2024 2:20 pm Hej
Czy wy też ostatnio "chorujecie" na brak znajomych? Czy to ze mną jest jakiś problem?

Odczuwam samotność mimo, że jestem w super związku. Czasami chciałoby się porozmawiać na jakiś babski temat a jakoś odkąd się zaczęło dorosłe życie to samoistnie tych koleżanek coraz mniej.

Może znacie jakieś grupki, gdzie można poznać normalne babki do popisania, pogadania? B)
Tak ZDECYDOWANIE TAK! Po 20 roku życia moje znajomości zaczęły się sypać bo jedna już miała chłopaka i zaszła w niechcianą ciążę , druga szukała miłości na siłę to nie była zainteresowana ze wspólnym wyjściem na miasto. Więc zostałam sama. I tak się działo do 25 roku życia. Byłam strasznie samotna.Patrzyłam na ig jak inni wstawiają zdjęcie ze wspólnego wypadu czy z podróży a ja siedziałam sama w domu.Nie raz płakałam jak dziecko. Potem poznałam koleżankę z którą mogłam gdzieś pojechać ale była toksyczna względem mnie. I teraz znowu jestem sama. Nie mam nikogo oprócz znajomości w internecie. Czasami myślę że przegrałam życie. Albo po prostu odpycham ludzi.
Awatar użytkownika
BlackSwan@1
Modna

Post autor: BlackSwan@1 »

Poproszę o link
martyna123490

BlackSwan@1 pisze: ndz sie 31, 2025 11:57 pm Poproszę o link
https://discord.gg/cvZGAKUU
martyna123490