Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: Chruma »

Janek trzęsie portami przed jutrzejszym materiałem KKE i na czacie trolli-nagrywa głosówki i odgraża się Adze🤣
Potwierdził że wywalił ją z domu i oddał jej wszystkie ,,wspólne" pieniądze
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

Chruma pisze: sob lip 26, 2025 7:30 pm Janek trzęsie portami przed jutrzejszym materiałem KKE i na czacie trolli-nagrywa głosówki i odgraża się Adze🤣
Ale jak ją wywalił z domu dla kolejnej kobiety i ona go nie z
Sypnęła to może to naprawdę nie on?
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

KasiaBasia56 pisze: sob lip 26, 2025 7:42 pm Ale jak ją wywalił z domu dla kolejnej kobiety i ona go nie z
wiadomo że nie on, już by dawno go zatrzymali gdyby to był on :brawo:
Awatar użytkownika
Chruma

KasiaBasia56 pisze: sob lip 26, 2025 7:42 pm Ale jak ją wywalił z domu dla kolejnej kobiety i ona go nie z
Sprawdź ile czasu Garski chodził wolny zanim postawiono mu zarzuty, sam janek przyznaje że szykuje się na proces poszlakowy-no to taki niewinny ?
Hunde
SushiRoll

Post autor: Hunde »

Chruma pisze: sob lip 26, 2025 7:30 pm Janek trzęsie portami przed jutrzejszym materiałem KKE i na czacie trolli-nagrywa głosówki i odgraża się Adze🤣
Cooo? Czyżby to koniec tej wielkiej miłości?
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

Hunde pisze: sob lip 26, 2025 8:20 pm Cooo? Czyżby to koniec tej wielkiej miłości?
Tak, Agnieszka się wyprowadziła a Jan ma inna kobietę
lola!!!
Dieta 600 kcal

Post autor: lola!!! »

Gdzie on sie udziela?
Awatar użytkownika
Chruma

Hunde pisze: sob lip 26, 2025 8:20 pm Cooo? Czyżby to koniec tej wielkiej miłości?
Glosówke janka upublicznił jasnowidz https://youtube.com/shorts/kfSiD-O5Zo4? ... Shoz3Ho0op
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

lola!!! pisze: sob lip 26, 2025 9:22 pm Gdzie on sie udziela?
na czacie grupy zaginięcia na FB
Awatar użytkownika
Chruma

Niektórzy twierdzili że to kłamstwo że nie było janka w Poradzu przez kilka dni,no to tutaj raszpla potwierdza ten wyjazd do kochanki:

https://www.youtube.com/watch?v=J5cYiOaNW2Y

Jakie macie odczucia po materiale? No ja mam niedosyt,ale momentami janko został zaorany
lola!!!
Dieta 600 kcal

wydaje mi sie ,ze ona nie ma z tym nic wspolnego i ze o ojcu j jest za mało
lola!!!
Dieta 600 kcal

Nie mogą pojąć dlaczego te dzieci nie sa zabrane z tego całego patologicznego otoczenia?
one nie powinny tam przebywać w tej wsi
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

lola!!! pisze: ndz lip 27, 2025 12:11 pm Nie mogą pojąć dlaczego te dzieci nie sa zabrane z tego całego patologicznego otoczenia?
one nie powinny tam przebywać w tej wsi
Może nie chcą im zmieniać rodziny 5 raz. Uważają, że lepiej patologia w domu Katarzyny niż dom dziecka :( Ale sprawa trwa, dzieci mogą być odebrane szczególnie po tym jak wyszło że Katarzyna każe im kłamać w zeznaniach.
Pola86
MiamiBicz

Post autor: Pola86 »

Czy z tej rozmowy na KK coś wynika? Po co to nagrali? Robią z tego jakiś serial kryminalny? Tej baby nie ma co słuchać skoro ona potrafi kłamać i mataczyć. Wszystko wie co robili co do minuty. On twierdzi że nie miał wtedy telefonu ze sobą a ona mówi że do niego dzwoniła i z nim rozmawiała.
Awatar użytkownika
Chruma

Pola86 pisze: ndz lip 27, 2025 12:36 pm Czy z tej rozmowy na KK coś wynika? Po co to nagrali?
(...)
On twierdzi że nie miał wtedy telefonu ze sobą a ona mówi że do niego dzwoniła i z nim rozmawiała.
No to sama sobie odpowiadasz PO CO.
Dupcyngier
BlondDoczep

Post autor: Dupcyngier »

Pola86 pisze: ndz lip 27, 2025 12:36 pm Czy z tej rozmowy na KK coś wynika? Po co to nagrali? Robią z tego jakiś serial kryminalny? Tej baby nie ma co słuchać skoro ona potrafi kłamać i mataczyć. Wszystko wie co robili co do minuty. On twierdzi że nie miał wtedy telefonu ze sobą a ona mówi że do niego dzwoniła i z nim rozmawiała.
Tam non stop inne wersje sa.
Dupcyngier
BlondDoczep

Chruma pisze: sob lip 26, 2025 8:13 pm Sprawdź ile czasu Garski chodził wolny zanim postawiono mu zarzuty, sam janek przyznaje że szykuje się na proces poszlakowy-no to taki niewinny ?
Wy się uwzięliście na porownanie tych spraw. Zobacz ile dowodów bylo w sprawie Garskiej...
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Dupcyngier pisze: ndz lip 27, 2025 12:43 pm Wy się uwzięliście na porownanie tych spraw. Zobacz ile dowodów bylo w sprawie Garskiej...
Jak można w ogóle te dwie sprawy porównywać :') Garski wysłał list dla zmyłki z telefonem żony gdzie zostawił swoje odciski palców. Na Jana nic nie ma.
aonb
RoyalBaby

Post autor: aonb »

Naprawdę są tutaj jeszcze ludzie, którzy podniecają się materiałami od tych farmazonów z KKE? xDDD Przecież oni od kilku miesięcy w każdym kolejnym filmie wieszczą przełom, coś ciekawego, sugerują, że oni już "wiedzą" albo mają swoje domysły, a w praktyce jedyne co się zmieniło, to liczba wyświetleń pod ich filmami. Tworzą jakąś aurę tajemniczości i maltretują tę sprawę kompletnie nic nie wnosząc do śledztwa, a jak kiedyś przez przypadek prawda wyjdzie na jaw to nagrają film w którym wyjaśnią podnieconej widowni że pół roku temu nagrali taki jeden film i to właśnie w nim była zawarta odpowiedź na rozwiązanie tej zagadki, a bałwany i tak będę klaskały dupami i pisały SUPER ROBOTĘ ROBICIE CHŁOPAKI NAPRAWDĘ PROFESJONALNY MATERIAŁ POLICJA POWINNA SIĘ OD WAS UCZYĆ xD
Szkoda, że nic z tego nie wynika, ale to tam na drugi plan możemy zrzucić, najważniejsze że są emocje, aura grozy i niedopowiedzenia, a kliknięcia się zgadzają xD
Awatar użytkownika
Fluffy
Modna

Post autor: Fluffy »

Mnie zastanawia od początku temat teściów Beaty. Przecież od kiedy Jan wyprowadził się z Poradza do Łobza, to oni mieszkali z Beatą pod jednym dachem, widywali ją, mogli coś zobaczyć, usłyszeć. Do tego teść podobno widział ją jako ostatni. Dziwi mnie brak konkretniejszych pytań właśnie o starych Klimków.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

może go nie sypnęła bo nie wie, nie ma dowodów, ale już opowiada, że nie wierzy mu na 100%, że tego dnia był bardzo zajęty, znikał z domu, że potem nie było go trzy dni. Wcześniej mówiła, że sobie da za niego rękę uciąć.
Dupcyngier
BlondDoczep

berry blast pisze: ndz lip 27, 2025 8:31 pm może go nie sypnęła bo nie wie, nie ma dowodów, ale już opowiada, że nie wierzy mu na 100%, że tego dnia był bardzo zajęty, znikał z domu, że potem nie było go trzy dni. Wcześniej mówiła, że sobie da za niego rękę uciąć.
Ona już raz mataczyla w sprawie. Teraz może tak gadać,bo jest zła na Janka. Kto jej uwierzy na słowo to w sandalach zima chodzić moze.
wiktoriab18
BagietkaZszarlott

Post autor: wiktoriab18 »

berry blast pisze: ndz lip 27, 2025 8:31 pm może go nie sypnęła bo nie wie, nie ma dowodów, ale już opowiada, że nie wierzy mu na 100%, że tego dnia był bardzo zajęty, znikał z domu, że potem nie było go trzy dni. Wcześniej mówiła, że sobie da za niego rękę uciąć.

Ja zrozumiałam, że nie było go trzy dni, ale teraz… gdy zaczął się spotykać z inną kobietą a tłumaczył się jej pracą.
Krzysiek90
Koczkodan

Post autor: Krzysiek90 »

Panowie z KKE zostali mocno i negatywnie zweryfikowani.

Zapowiadali przelom za przelomem od kilku miesiecy, non stop sugerowali, ze wiedzą zdecydowanie wiecej niz inni i... dalej nic.

Rozumiem, ze chodzi o zasiegi i kasę, ale nie podoba mi sie takie manipulowanie widzami. Tu jednak chodzi o czyjeś zycie, o emocje rodziny, dzieci, a oni czasami zapowiadają kolejny materiał jakby to byl kolejny odcinek tureckiego serialu. Gdzies powinny byc jakies granice...
Awatar użytkownika
Chruma

Krzysiek90 pisze: śr lip 30, 2025 9:01 am Panowie z KKE zostali mocno i negatywnie zweryfikowani.

Zapowiadali przelom za przelomem od kilku miesiecy, non stop sugerowali, ze wiedzą zdecydowanie wiecej niz inni i... dalej nic.

Rozumiem, ze chodzi o zasiegi i kasę, ale nie podoba mi sie takie manipulowanie widzami. Tu jednak chodzi o czyjeś zycie, o emocje rodziny, dzieci, a oni czasami zapowiadają kolejny materiał jakby to byl kolejny odcinek tureckiego serialu. Gdzies powinny byc jakies granice...
A to oni prowadzą śledztwo czy prokurator?