Potwierdził że wywalił ją z domu i oddał jej wszystkie ,,wspólne" pieniądze
Zaginiona Beata Klimek
Moderator: verysweetcherryRe: Zaginiona Beata Klimek
Janek trzęsie portami przed jutrzejszym materiałem KKE i na czacie trolli-nagrywa głosówki i odgraża się Adze
-
KasiaBasia56
- Modna
Ale jak ją wywalił z domu dla kolejnej kobiety i ona go nie z
Sypnęła to może to naprawdę nie on?
wiadomo że nie on, już by dawno go zatrzymali gdyby to był onKasiaBasia56 pisze: ↑sob lip 26, 2025 7:42 pm Ale jak ją wywalił z domu dla kolejnej kobiety i ona go nie z
Sprawdź ile czasu Garski chodził wolny zanim postawiono mu zarzuty, sam janek przyznaje że szykuje się na proces poszlakowy-no to taki niewinny ?KasiaBasia56 pisze: ↑sob lip 26, 2025 7:42 pm Ale jak ją wywalił z domu dla kolejnej kobiety i ona go nie z
-
KasiaBasia56
- Modna
Niektórzy twierdzili że to kłamstwo że nie było janka w Poradzu przez kilka dni,no to tutaj raszpla potwierdza ten wyjazd do kochanki:
https://www.youtube.com/watch?v=J5cYiOaNW2Y
Jakie macie odczucia po materiale? No ja mam niedosyt,ale momentami janko został zaorany
https://www.youtube.com/watch?v=J5cYiOaNW2Y
Jakie macie odczucia po materiale? No ja mam niedosyt,ale momentami janko został zaorany
Może nie chcą im zmieniać rodziny 5 raz. Uważają, że lepiej patologia w domu Katarzyny niż dom dziecka
Czy z tej rozmowy na KK coś wynika? Po co to nagrali? Robią z tego jakiś serial kryminalny? Tej baby nie ma co słuchać skoro ona potrafi kłamać i mataczyć. Wszystko wie co robili co do minuty. On twierdzi że nie miał wtedy telefonu ze sobą a ona mówi że do niego dzwoniła i z nim rozmawiała.
-
Dupcyngier
- BlondDoczep
Tam non stop inne wersje sa.Pola86 pisze: ↑ndz lip 27, 2025 12:36 pm Czy z tej rozmowy na KK coś wynika? Po co to nagrali? Robią z tego jakiś serial kryminalny? Tej baby nie ma co słuchać skoro ona potrafi kłamać i mataczyć. Wszystko wie co robili co do minuty. On twierdzi że nie miał wtedy telefonu ze sobą a ona mówi że do niego dzwoniła i z nim rozmawiała.
-
Dupcyngier
- BlondDoczep
Jak można w ogóle te dwie sprawy porównywaćDupcyngier pisze: ↑ndz lip 27, 2025 12:43 pm Wy się uwzięliście na porownanie tych spraw. Zobacz ile dowodów bylo w sprawie Garskiej...
Naprawdę są tutaj jeszcze ludzie, którzy podniecają się materiałami od tych farmazonów z KKE? xDDD Przecież oni od kilku miesięcy w każdym kolejnym filmie wieszczą przełom, coś ciekawego, sugerują, że oni już "wiedzą" albo mają swoje domysły, a w praktyce jedyne co się zmieniło, to liczba wyświetleń pod ich filmami. Tworzą jakąś aurę tajemniczości i maltretują tę sprawę kompletnie nic nie wnosząc do śledztwa, a jak kiedyś przez przypadek prawda wyjdzie na jaw to nagrają film w którym wyjaśnią podnieconej widowni że pół roku temu nagrali taki jeden film i to właśnie w nim była zawarta odpowiedź na rozwiązanie tej zagadki, a bałwany i tak będę klaskały dupami i pisały SUPER ROBOTĘ ROBICIE CHŁOPAKI NAPRAWDĘ PROFESJONALNY MATERIAŁ POLICJA POWINNA SIĘ OD WAS UCZYĆ xD
Szkoda, że nic z tego nie wynika, ale to tam na drugi plan możemy zrzucić, najważniejsze że są emocje, aura grozy i niedopowiedzenia, a kliknięcia się zgadzają xD
Szkoda, że nic z tego nie wynika, ale to tam na drugi plan możemy zrzucić, najważniejsze że są emocje, aura grozy i niedopowiedzenia, a kliknięcia się zgadzają xD
Mnie zastanawia od początku temat teściów Beaty. Przecież od kiedy Jan wyprowadził się z Poradza do Łobza, to oni mieszkali z Beatą pod jednym dachem, widywali ją, mogli coś zobaczyć, usłyszeć. Do tego teść podobno widział ją jako ostatni. Dziwi mnie brak konkretniejszych pytań właśnie o starych Klimków.
- berry blast
- Kciuk
może go nie sypnęła bo nie wie, nie ma dowodów, ale już opowiada, że nie wierzy mu na 100%, że tego dnia był bardzo zajęty, znikał z domu, że potem nie było go trzy dni. Wcześniej mówiła, że sobie da za niego rękę uciąć.KasiaBasia56 pisze: ↑sob lip 26, 2025 7:42 pm Ale jak ją wywalił z domu dla kolejnej kobiety i ona go nie z
-
Dupcyngier
- BlondDoczep
Ona już raz mataczyla w sprawie. Teraz może tak gadać,bo jest zła na Janka. Kto jej uwierzy na słowo to w sandalach zima chodzić moze.berry blast pisze: ↑ndz lip 27, 2025 8:31 pm może go nie sypnęła bo nie wie, nie ma dowodów, ale już opowiada, że nie wierzy mu na 100%, że tego dnia był bardzo zajęty, znikał z domu, że potem nie było go trzy dni. Wcześniej mówiła, że sobie da za niego rękę uciąć.
-
wiktoriab18
- BagietkaZszarlott
berry blast pisze: ↑ndz lip 27, 2025 8:31 pm może go nie sypnęła bo nie wie, nie ma dowodów, ale już opowiada, że nie wierzy mu na 100%, że tego dnia był bardzo zajęty, znikał z domu, że potem nie było go trzy dni. Wcześniej mówiła, że sobie da za niego rękę uciąć.
Ja zrozumiałam, że nie było go trzy dni, ale teraz… gdy zaczął się spotykać z inną kobietą a tłumaczył się jej pracą.
-
Krzysiek90
- Koczkodan
Panowie z KKE zostali mocno i negatywnie zweryfikowani.
Zapowiadali przelom za przelomem od kilku miesiecy, non stop sugerowali, ze wiedzą zdecydowanie wiecej niz inni i... dalej nic.
Rozumiem, ze chodzi o zasiegi i kasę, ale nie podoba mi sie takie manipulowanie widzami. Tu jednak chodzi o czyjeś zycie, o emocje rodziny, dzieci, a oni czasami zapowiadają kolejny materiał jakby to byl kolejny odcinek tureckiego serialu. Gdzies powinny byc jakies granice...
Zapowiadali przelom za przelomem od kilku miesiecy, non stop sugerowali, ze wiedzą zdecydowanie wiecej niz inni i... dalej nic.
Rozumiem, ze chodzi o zasiegi i kasę, ale nie podoba mi sie takie manipulowanie widzami. Tu jednak chodzi o czyjeś zycie, o emocje rodziny, dzieci, a oni czasami zapowiadają kolejny materiał jakby to byl kolejny odcinek tureckiego serialu. Gdzies powinny byc jakies granice...
A to oni prowadzą śledztwo czy prokurator?Krzysiek90 pisze: ↑śr lip 30, 2025 9:01 am Panowie z KKE zostali mocno i negatywnie zweryfikowani.