Start
Mój profil

Odkurzacz

Moderator: verysweetcherry
Lili177
Ciastko

Odkurzacz

Post autor: Lili177 »

Hejka, temat może nietypowy, ale zbieram się do zakupu odkurzacza. Właściwie chcę kupić 2 - jeden pionowy bezprzewodowy, a drugi taki jeżdżący robot. Dobrze, jakby miały też funkcje mycia.
Wszędzie polecajki Dysona, a może macie pozytywne doświadczenia z jakimiś innymi, tańszymi pozycjami? Chętnie poczytam co się u Was sprawdza :)
Awatar użytkownika
katarzynarmong
Tritonotti

Post autor: katarzynarmong »

Mi się mega dobrze sprawdza Samsung Jet, jest kilka modeli mniej lub bardziej zaawansowanych, jeśli chodzi o ilość funkcji, jedyne co to dla mnie trochę krótki trzyma bateria, gdy odkurzam na największej mocy, ale to zależy jaka masz powierzchnię do odkurzania, mieszkanie uda się przelecieć kilka razy na max mocy, dom trzeba na raty :D ale ogólnie bardzo polecam, mi się mega sprawdza
but I was absolutely broken inside
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

My mamy jeżdżącego Roborocka. Myje, do tego sam się opróżnia. Przy dwóch kotach się sprawdza i jest cichy.
fiusiusiusiu
Bransoletka50k

Post autor: fiusiusiusiu »

katarzynarmong pisze: pt lip 25, 2025 10:28 pm Mi się mega dobrze sprawdza Samsung Jet, jest kilka modeli mniej lub bardziej zaawansowanych, jeśli chodzi o ilość funkcji, jedyne co to dla mnie trochę krótki trzyma bateria, gdy odkurzam na największej mocy, ale to zależy jaka masz powierzchnię do odkurzania, mieszkanie uda się przelecieć kilka razy na max mocy, dom trzeba na raty :D ale ogólnie bardzo polecam, mi się mega sprawdza
Samsung Jet zdecydowanie również polecam, używam w pracy i jest super. Poręczny, ma kilka trybów i dobrze zbiera. Bateria też calkiem calkiem jak nie używasz na najwiekszej mocy ale uważam że slabsze tryby są dobre także.
YummyGingerbread
Ciastko

Post autor: YummyGingerbread »

Roborock f25 combo