Wszędzie polecajki Dysona, a może macie pozytywne doświadczenia z jakimiś innymi, tańszymi pozycjami? Chętnie poczytam co się u Was sprawdza
Odkurzacz
Moderator: verysweetcherryOdkurzacz
Hejka, temat może nietypowy, ale zbieram się do zakupu odkurzacza. Właściwie chcę kupić 2 - jeden pionowy bezprzewodowy, a drugi taki jeżdżący robot. Dobrze, jakby miały też funkcje mycia.
Wszędzie polecajki Dysona, a może macie pozytywne doświadczenia z jakimiś innymi, tańszymi pozycjami? Chętnie poczytam co się u Was sprawdza
- katarzynarmong
- Tritonotti
Mi się mega dobrze sprawdza Samsung Jet, jest kilka modeli mniej lub bardziej zaawansowanych, jeśli chodzi o ilość funkcji, jedyne co to dla mnie trochę krótki trzyma bateria, gdy odkurzam na największej mocy, ale to zależy jaka masz powierzchnię do odkurzania, mieszkanie uda się przelecieć kilka razy na max mocy, dom trzeba na raty :D ale ogólnie bardzo polecam, mi się mega sprawdza
but I was absolutely broken inside
-
fiusiusiusiu
- Bransoletka50k
Samsung Jet zdecydowanie również polecam, używam w pracy i jest super. Poręczny, ma kilka trybów i dobrze zbiera. Bateria też calkiem calkiem jak nie używasz na najwiekszej mocy ale uważam że slabsze tryby są dobre także.katarzynarmong pisze: ↑pt lip 25, 2025 10:28 pm Mi się mega dobrze sprawdza Samsung Jet, jest kilka modeli mniej lub bardziej zaawansowanych, jeśli chodzi o ilość funkcji, jedyne co to dla mnie trochę krótki trzyma bateria, gdy odkurzam na największej mocy, ale to zależy jaka masz powierzchnię do odkurzania, mieszkanie uda się przelecieć kilka razy na max mocy, dom trzeba na raty :D ale ogólnie bardzo polecam, mi się mega sprawdza