Ja lubię podróżować sama ale czasem mam takie uczucie, że widzę coś fajnego, coś doświadczam i nie mam z kim się tym podzielić i to na długi czas odebrało mi radość z podróżowania.
Jak jest u Was, chętnie poczytam,
Nie ma czym się stresować, mimo wszystko dużo ludzi podróżuje samemu a w Polsce to póki co jest naprawdę bezpiecznie.Lady_Makbet_69 pisze: ↑ndz cze 22, 2025 7:42 pm Jestem miesiąc po rozstaniu. Planowany urlop w sierpniu, ale w sumie bez planów. Wszystkie koleżanki wyjeżdżają z rodzinami, facetami więc nie za bardzo mam z kim jechać, ale stwierdziłam, że nie chce całego urlopu przesiedzieć w domu. Chciałabym się gdzieś wyrwać na kilka dni. Myślę na początek o naszym polskim morzu albo górach, ale sama nie wiem, która opcja będzie lepsza. Trochę się mimo wszystko taką samotną podróżą stresuje i mimo, że jestem introwertykiem to jednak obawiam się, że nie będę czuła się w pełni komfortowo. Z drugiej strony myślę sobie, że przecież coś mi się od życia należy...
Jaki nieprzewidziany wydatek masz na myśli? Większość trudnych sytuacji może pokryć ubezpieczenie. Moim zdaniem teraz nawet nie trzeba wozić dużej gotówki. Jest revolut, tradycyjne karty. Zawsze można się ratować kasą z konta.