Start
Mój profil

MAŁY PORADNIK W KWESTIACH TECHNICZNYCH

Moderatorzy: blackmolly, damascenka
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Re: MAŁY PORADNIK W KWESTIACH TECHNICZNYCH

Post autor: damascenka »

doejane pisze: śr mar 19, 2025 10:13 pm Czy można w jakiś sposób szybko wybrać numer strony tematu (na aplikacji, android)?
Hej, pracujemy nad tym.
Awatar użytkownika
MissEllie
Jesa

Post autor: MissEllie »

Pozdrawiam.. moje pytanie.. w powiadomieniach mam zacytowanie mnie po północy, ale w wątku widzę ostatni post około 23 :00.. czy jak są usunięte posty, powiadomienia są nadał widoczne..? dziękuję..
Jak coś mimo temat, to wątek Polsko-Slowaczka.. :)
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

MissEllie pisze: ndz maja 18, 2025 5:51 am Pozdrawiam.. moje pytanie.. w powiadomieniach mam zacytowanie mnie po północy, ale w wątku widzę ostatni post około 23 :00.. czy jak są usunięte posty, powiadomienia są nadał widoczne..? dziękuję..
Tak, niestety nie mamy na to rozwiązania ze względu na to, że nie usuwamy postów całkowicie z bazy danych, aby móc mieć wgląd w prace Moderacji. Jeśli ktoś odpisał, ale post nie był zgodny z Regulaminem, to prawdopodobnie po usunięciu postu nadal będzie widoczne powiadomienie.
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Letmeknowu pisze: pn mar 24, 2025 9:55 pm Cześć! Jak można kogoś oznaczyć w poście?
Tylko cytowanie, pracujemy nad systemem oznaczania za pomocą @.
Aeterena
GreckieWakacje

Post autor: Aeterena »

Hej , nie działa usuwanie załączników. Nie mogę zaznaczyć załącznika który chciałabym usunąć a przez przypadek dodałam załącznik ze swoimi danymi.
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Aeterena pisze: śr lip 23, 2025 10:53 am Hej , nie działa usuwanie załączników. Nie mogę zaznaczyć załącznika który chciałabym usunąć a przez przypadek dodałam załącznik ze swoimi danymi.
Usunięty, najlepiej w przyszłości kontaktować się ze mną na priv w takich pilnych sprawach.
Majowka
Koczkodan

Post autor: Majowka »

prosze o podpowiedz jestem tutaj nowa i pewnie wyjde na nieogarnietą technicznie ale trudno jak ja mam napisać nowy post ? do tej pory tylko pisalam odpowiedzi na posty kogos - bardzo proszę o pomoc
Awatar użytkownika
Hecklefish
Moderator
Instagram: Hecklefish

Post autor: Hecklefish »

Zjedz na dol i tam powinnas miec “quick reply”/“szybka odpowiedz” czy jakos tak 😊. Chyba, ze chodzi Ci o nowy watek-temat forum?
Majowka pisze: pn sie 04, 2025 7:35 pm prosze o podpowiedz jestem tutaj nowa i pewnie wyjde na nieogarnietą technicznie ale trudno jak ja mam napisać nowy post ? do tej pory tylko pisalam odpowiedzi na posty kogos - bardzo proszę o pomoc
Załączniki
fw_1754342184315.jpg
fw_1754342184315.jpg (64.61 KiB) Przejrzano 3137 razy
Good morrow, human. I summon thee with great urgency! 😏
Grab your own The Why Files 2026 Calendar (limited edition) now…!

🐠👑
Majowka
Koczkodan

Post autor: Majowka »

Hecklefish pisze: pn sie 04, 2025 11:16 pm Zjedz na dol i tam powinnas miec “quick reply”/“szybka odpowiedz” czy jakos tak 😊. Chyba, ze chodzi Ci o nowy watek-temat forum?
dziękuje bardzo :)
Awatar użytkownika
Hecklefish
Moderator

Nie ma sprawy :) Jak klikniesz w “full editor preview” (po polsku powinno to byc cos, w stylu “pelen podglad”), to bedziesz tez miala opcje zmiany wielkosci czcionki, zmiany koloru, pogrubienia/pochylenia/podkreslenia itd :)
Majowka pisze: wt sie 05, 2025 5:21 pm dziękuje bardzo :)

🐠👑
ululare
FlafLover

Post autor: ululare »

Jak.dodaje sie teraz zdiecia do postu? Czy jest możliwe poza wpisywaniem linka z zewnetrznego serwera?
Awatar użytkownika
Hecklefish
Moderator

Zjedz na dol i pod oknem z odpowiedza bedziesz mial/a zalaczniki. Kliknij w “wybierz plik” i dodaj zdjecie 😊
ululare pisze: pn sie 11, 2025 2:59 pm Jak.dodaje sie teraz zdiecia do postu? Czy jest możliwe poza wpisywaniem linka z zewnetrznego serwera?
Załączniki
fw_1754944074643.jpg
fw_1754944074643.jpg (61.19 KiB) Przejrzano 3054 razy

🐠👑
neiweiem
LemonkowaCola

Post autor: neiweiem »

Czy jest już dostępna opcja przejścia do konkretnej strony? Czytałam sobie wątek, który ma prawie 2000 stron, jestem gdzieś w ponad połowie i przez przypadek zamiast kliknąć na ostatnią nieprzeczytaną stronę to kliknęłam na ostatnią. Teraz to oko przenosi mnie o wiele dalej niż bym chciała. Przebicie się przez tyle stron ręcznie to dramat 😩😩😩
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

Czy jest jakaś opcja kliknięcia całej kategorii jako przeczytane? Żebym na raz miala odczytane wszystkie wątki? Nie lubie jak mi się wątki na czerwono jako nieprzeczytane pojawiają 😭 albo chociaż żeby „odobserwowoac” konkretne tematy, żeby mi się w ogóle nie pojawiały jako nieprzeczytane (te które mnie nie interesują)
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

rockshoot pisze: pt sie 22, 2025 1:44 pm Czy jest jakaś opcja kliknięcia całej kategorii jako przeczytane? Żebym na raz miala odczytane wszystkie wątki? Nie lubie jak mi się wątki na czerwono jako nieprzeczytane pojawiają 😭 albo chociaż żeby „odobserwowoac” konkretne tematy, żeby mi się w ogóle nie pojawiały jako nieprzeczytane (te które mnie nie interesują)
Po wejściu do każdego działu np. Hydepark masz na dole „oznacz jako przeczytane”.
rockshoot
RoseGold

damascenka pisze: pt sie 22, 2025 4:34 pm Po wejściu do każdego działu np. Hydepark masz na dole „oznacz jako przeczytane”.
JEZU FAKTYCZNIE. DZIĘKI ♥️
rockshoot
RoseGold

Czy istnieje “zablokowanie” konkretnego tematu, który mnie nie interesuje? Chodzi o to, żeby nie wyświetlał mi się jako nieprzeczytany gdy ktoś da tam odpowiedź. Lubię mieć porządek żeby mi się nie świeciło wszystko na czerwono, a za każdym razem nie chce mi sie klikać „przeczytane” bo to żmudna robota 🥲
Awatar użytkownika
mszaka
Samarka

Post autor: mszaka »

rockshoot pisze: śr wrz 10, 2025 8:01 am Czy istnieje “zablokowanie” konkretnego tematu, który mnie nie interesuje? Chodzi o to, żeby nie wyświetlał mi się jako nieprzeczytany gdy ktoś da tam odpowiedź. Lubię mieć porządek żeby mi się nie świeciło wszystko na czerwono, a za każdym razem nie chce mi sie klikać „przeczytane” bo to żmudna robota 🥲
o to samo pytałam na początku, a nie ma opcji "oznacz wszystkie jako przeczytane", ale WSZYSTKIE, a nie w każdej kategorii z palca :/
Krla
Siatkarka

Post autor: Krla »

Hej, a gdzie mogę zaproponować nowy wątek o youtuberkach- baddiegyals. Kompletnie nie widzę takiej możliwości.
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Krla pisze: sob lis 08, 2025 6:45 pm Hej, a gdzie mogę zaproponować nowy wątek o youtuberkach- baddiegyals. Kompletnie nie widzę takiej możliwości.
Hej, z tego co pamiętam to jest o nich wątek:

viewtopic.php?p=2251665&hilit=baddiegyals#p2251665

Polecam używanie lupki. :)
rockshoot
RoseGold

Jest ten znaczek w apce żeby iść na samą górę. Jest opcja zrobienia również żeby iść na sam dół? Chciałabym klikać wątki jako odczytane, ale muszę najpierw wszystko przescrollowac, a czasem jest tego na prawdę dużo do scrollowania
sugardzidzia
Ciastko

Post autor: sugardzidzia »

Hejka, ciągle mnie wyrzuca z forum. Czekam po kilkanaście minut lub dłużej, żeby forum się wyświetliło. Ciągle wyskakuje mi error hosta. Zalogowana jestem, ale nie mogę w ogóle wejść na forum. Dzieje się tak od tygodnia.
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

sugardzidzia pisze: pn lis 17, 2025 8:19 am Hejka, ciągle mnie wyrzuca z forum. Czekam po kilkanaście minut lub dłużej, żeby forum się wyświetliło. Ciągle wyskakuje mi error hosta. Zalogowana jestem, ale nie mogę w ogóle wejść na forum. Dzieje się tak od tygodnia.
Hej, padły serwery przez Taniec z gwiazdami. Jest po finale, powinno być lepiej. Przepraszamy za niedogodności. 😥
Penance
Milion subskrypcji
Instagram: youwouldliketoknow

Post autor: Penance »

damascenka pisze: pn lis 17, 2025 8:26 am Hej, padły serwery przez Taniec z gwiazdami. Jest po finale, powinno być lepiej. Przepraszamy za niedogodności. 😥
Juz myślałam że dostałam bana 🤣🫣
:fire:
Awatar użytkownika
Cat_on_the_moon
Zdalna_mama_nowe

Post autor: Cat_on_the_moon »

Mam pytanie: czy też tak macie, że przy każdym otwarciu apki lub czasem nawet przy powrocie z jakiegoś wątku do strony głównej, jest weryfikacja "czy jesteś człowiekiem".
Kiedyś też było, ale znacznie mniej....