Hej, pracujemy nad tym.
MAŁY PORADNIK W KWESTIACH TECHNICZNYCH
Moderatorzy: blackmolly, damascenka- damascenka
- Administrator
Pozdrawiam.. moje pytanie.. w powiadomieniach mam zacytowanie mnie po północy, ale w wątku widzę ostatni post około 23 :00.. czy jak są usunięte posty, powiadomienia są nadał widoczne..? dziękuję..
Jak coś mimo temat, to wątek Polsko-Slowaczka.. 
- damascenka
- Administrator
Tak, niestety nie mamy na to rozwiązania ze względu na to, że nie usuwamy postów całkowicie z bazy danych, aby móc mieć wgląd w prace Moderacji. Jeśli ktoś odpisał, ale post nie był zgodny z Regulaminem, to prawdopodobnie po usunięciu postu nadal będzie widoczne powiadomienie.
- damascenka
- Administrator
Tylko cytowanie, pracujemy nad systemem oznaczania za pomocą @.
- damascenka
- Administrator
- Hecklefish
- Moderator
- Instagram: Hecklefish
Zjedz na dol i tam powinnas miec “quick reply”/“szybka odpowiedz” czy jakos tak
. Chyba, ze chodzi Ci o nowy watek-temat forum?
- Załączniki
-
- fw_1754342184315.jpg (64.61 KiB) Przejrzano 3135 razy
Good morrow, human. I summon thee with great urgency! 
Grab your own The Why Files 2026 Calendar (limited edition) now…!

dziękuje bardzoHecklefish pisze: ↑pn sie 04, 2025 11:16 pm Zjedz na dol i tam powinnas miec “quick reply”/“szybka odpowiedz” czy jakos tak. Chyba, ze chodzi Ci o nowy watek-temat forum?
- Hecklefish
- Moderator
Nie ma sprawy
Jak klikniesz w “full editor preview” (po polsku powinno to byc cos, w stylu “pelen podglad”), to bedziesz tez miala opcje zmiany wielkosci czcionki, zmiany koloru, pogrubienia/pochylenia/podkreslenia itd

- Hecklefish
- Moderator
Zjedz na dol i pod oknem z odpowiedza bedziesz mial/a zalaczniki. Kliknij w “wybierz plik” i dodaj zdjecie
- Załączniki
-
- fw_1754944074643.jpg (61.19 KiB) Przejrzano 3052 razy

Czy jest już dostępna opcja przejścia do konkretnej strony? Czytałam sobie wątek, który ma prawie 2000 stron, jestem gdzieś w ponad połowie i przez przypadek zamiast kliknąć na ostatnią nieprzeczytaną stronę to kliknęłam na ostatnią. Teraz to oko przenosi mnie o wiele dalej niż bym chciała. Przebicie się przez tyle stron ręcznie to dramat 

Czy jest jakaś opcja kliknięcia całej kategorii jako przeczytane? Żebym na raz miala odczytane wszystkie wątki? Nie lubie jak mi się wątki na czerwono jako nieprzeczytane pojawiają
albo chociaż żeby „odobserwowoac” konkretne tematy, żeby mi się w ogóle nie pojawiały jako nieprzeczytane (te które mnie nie interesują)
- damascenka
- Administrator
Po wejściu do każdego działu np. Hydepark masz na dole „oznacz jako przeczytane”.rockshoot pisze: ↑pt sie 22, 2025 1:44 pm Czy jest jakaś opcja kliknięcia całej kategorii jako przeczytane? Żebym na raz miala odczytane wszystkie wątki? Nie lubie jak mi się wątki na czerwono jako nieprzeczytane pojawiająalbo chociaż żeby „odobserwowoac” konkretne tematy, żeby mi się w ogóle nie pojawiały jako nieprzeczytane (te które mnie nie interesują)
JEZU FAKTYCZNIE. DZIĘKIdamascenka pisze: ↑pt sie 22, 2025 4:34 pm Po wejściu do każdego działu np. Hydepark masz na dole „oznacz jako przeczytane”.
Czy istnieje “zablokowanie” konkretnego tematu, który mnie nie interesuje? Chodzi o to, żeby nie wyświetlał mi się jako nieprzeczytany gdy ktoś da tam odpowiedź. Lubię mieć porządek żeby mi się nie świeciło wszystko na czerwono, a za każdym razem nie chce mi sie klikać „przeczytane” bo to żmudna robota 
o to samo pytałam na początku, a nie ma opcji "oznacz wszystkie jako przeczytane", ale WSZYSTKIE, a nie w każdej kategorii z palcarockshoot pisze: ↑śr wrz 10, 2025 8:01 am Czy istnieje “zablokowanie” konkretnego tematu, który mnie nie interesuje? Chodzi o to, żeby nie wyświetlał mi się jako nieprzeczytany gdy ktoś da tam odpowiedź. Lubię mieć porządek żeby mi się nie świeciło wszystko na czerwono, a za każdym razem nie chce mi sie klikać „przeczytane” bo to żmudna robota![]()
- damascenka
- Administrator
Hej, z tego co pamiętam to jest o nich wątek:
viewtopic.php?p=2251665&hilit=baddiegyals#p2251665
Polecam używanie lupki.
Jest ten znaczek w apce żeby iść na samą górę. Jest opcja zrobienia również żeby iść na sam dół? Chciałabym klikać wątki jako odczytane, ale muszę najpierw wszystko przescrollowac, a czasem jest tego na prawdę dużo do scrollowania
-
sugardzidzia
- Ciastko
Hejka, ciągle mnie wyrzuca z forum. Czekam po kilkanaście minut lub dłużej, żeby forum się wyświetliło. Ciągle wyskakuje mi error hosta. Zalogowana jestem, ale nie mogę w ogóle wejść na forum. Dzieje się tak od tygodnia.
- damascenka
- Administrator
Hej, padły serwery przez Taniec z gwiazdami. Jest po finale, powinno być lepiej. Przepraszamy za niedogodności.sugardzidzia pisze: ↑pn lis 17, 2025 8:19 am Hejka, ciągle mnie wyrzuca z forum. Czekam po kilkanaście minut lub dłużej, żeby forum się wyświetliło. Ciągle wyskakuje mi error hosta. Zalogowana jestem, ale nie mogę w ogóle wejść na forum. Dzieje się tak od tygodnia.
-
Penance
- Milion subskrypcji
- Instagram: youwouldliketoknow
Juz myślałam że dostałam banadamascenka pisze: ↑pn lis 17, 2025 8:26 am Hej, padły serwery przez Taniec z gwiazdami. Jest po finale, powinno być lepiej. Przepraszamy za niedogodności.![]()
- Cat_on_the_moon
- Zdalna_mama_nowe
Mam pytanie: czy też tak macie, że przy każdym otwarciu apki lub czasem nawet przy powrocie z jakiegoś wątku do strony głównej, jest weryfikacja "czy jesteś człowiekiem".
Kiedyś też było, ale znacznie mniej....
Kiedyś też było, ale znacznie mniej....