Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Katariiina
RoyalBaby

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Katariiina »

marley71 pisze: śr lip 16, 2025 9:02 pm W sumie w mediach niewiele o tej sprawie słychać, a o tym, że mamusi odklepało to już w ogóle ani słowa...
Pani mama cały czas aktywna na spotted Mława, codziennie kilka kilkanaście postów, tam sprawa nie ucichła, grozi również prawnikowi rodziny, są artykuły na Google.
Kitku90690
Gacie z oceanu

Post autor: Kitku90690 »

U tej matki bartka to juz dach zerwany wyobrazcie sobie chuchacie i dmuchacie na syneczka a on sie okazuje morderca a przeciez on wszedzie z mamusia i czerwony pasek na swiadectwie mial i dzien dobry mowil.ona sama nie wie co ze soba zrobic i macie racje pomoc jest potrzebna natychmiast.widzialam ten filmik z analiza mowy ciala to pierwsze minuty wystarczyly zeby zobaczyc jaka ona jest niestabilna
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

no pani mama to do Polski nie wróci, bo w Grecji to ją szanują przynajmniej

https://www.fakt.pl/wydarzenia/zabojstw ... wa/89rlrps
marley71
ToTylkoHermes

Post autor: marley71 »

Katariiina pisze: śr lip 16, 2025 10:43 pm Pani mama cały czas aktywna na spotted Mława, codziennie kilka kilkanaście postów, tam sprawa nie ucichła, grozi również prawnikowi rodziny, są artykuły na Google.
To wiem! Miałam na myśli raczej to, że żadna duża reakcja nie napisała artykułu o tym, że pani Kasi się odkleiło. Widziałam tylko jeden wpis, że grozi prawnikowi.
Katariiina
RoyalBaby

Mi się wydaje, że żaden portal nie chciał ruszać tych wpisów bo ona często pisała z innych kont i ciężko by im było udowodnić że to 100 procent ona pisze i się bali ewentualnych pozwów, ruszyli temat dopiero wtedy kiedy sama rodzina wypowiedziała się o tych komentarzach i to też niezbyt szczegółowo, może chcieli też uniknąć przytaczania tych wyzwisk, jednak ona grubo tam leci z tym wszystkim i to tak rynsztokowo.
Matka złożyła też zażalenie do prokuratury na cały dotychczasowy przebieg postępowania, m.in. że nie ma żadnych dowodów na winę jej syna, oddalono jej skargę i czekają na decyzję 2 września. Podobno też dziadek sprzedaje swoją połowę firmy, tak wynika z jej postów.
pumba56
SushiRoll

Post autor: pumba56 »

W Kurierze Warszawskim właśnie poinformowano, że rodzina Mai złożyła wniosek do sądu zawierający między innymi o zakaz wypowiadania się na ich temat przez matkę zabójcy pod groźbą kary. Życzę im powodzenia.
dejwor
Srebrna Kropeczka

Post autor: dejwor »

Na czym ta spraea stanela? Nie sledzilem dlugo, skonczylem na tym ze ten chlopak chcial sobie odebrac zyvie a co bylo dalej?
Katariiina
RoyalBaby

Od wczoraj awantury pod posesją o znicze, rękoczyny, policja, atak na radnego i rodzinę Mai, jest filmik na fb KKE i zapowiedź nowego reportażu o tej sytuacji, ogólnie grubo🫣
marley71
ToTylkoHermes

Wiadomo kto z kim się żarł i o co? 😳
Masakra... nawet po śmierci nie dadzą spokoju tej dziewczynie...
Katariiina
RoyalBaby

marley71 pisze: ndz lip 27, 2025 10:36 pm Wiadomo kto z kim się żarł i o co? 😳
Masakra... nawet po śmierci nie dadzą spokoju tej dziewczynie...
Pani K po nocach łazi i wyrzuca znicze w krzaki, które ludzie zostawiają pod zakładem stolarskim aby upamiętnić Maję, wczoraj wrzucili filmik jak widać że przerzuca je zapalone na drugą stronę ulicy w jakieś chaszcze i kłóci się najprawdopodniej z kimś od rodziny Mai. Dziś wydarzyła się podobna sytuacja tylko z interwencją policji, bo pani K jak widać na filmiku z KKE stoi w grupie kilku osób po czym wyskakuje do nich z rękami oraz do osoby która nagrywała (prawdopodobnie radny), byli tam również członkowie rodziny Mai w tym jej babcia, którą niby też uderzyła, tak pisali w komentarzach. Złożone zostały skargi na komendzie przez poszkodowanych bo na miejscu policja tylko przesłuchała i pojechała jak wynika z info od świadków zdarzenia. Wyrwała niby też telefon tego radnego przerzuciła przez swój płot żeby usunąć filmiki i zaatakowała go wiadrem🙈 ale tego już nie było widać na filmie tylko takie były komentarze. Podobno jest półgodzinne nagranie tego zajścia, KKE ma wrzucić całość wraz z reportażem niebawem. Oczywiście pani K uważa że to ona została zaatakowana, że film zmanipulowany i że babcia niby dała jej pięścią w twarz. Ogólnie cyrk przez duże C, ta pani chyba już całkowicie odleciała, dziwi jedynie że nie została zatrzymana za taką agresję, bo ewidentnie widać że ona z łapami wyskoczyła pierwsza.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

a to jednak wróciła do pl? tydzień temu się odgrażała że zostaje w Grecji
Katariiina
RoyalBaby

No jest i to chyba od dłuższego czasu, a tylko tak pisze że tam jest dla zmyłki, na pewno od dwóch dni jest bo są wideorelacje, a znicze wyrzucane są już od kilku tygodni.
Awatar użytkownika
dior
RealDiamond

Post autor: dior »

Katariiina pisze: pn lip 28, 2025 12:04 am Pani K po nocach łazi i wyrzuca znicze w krzaki, które ludzie zostawiają pod zakładem stolarskim aby upamiętnić Maję, wczoraj wrzucili filmik jak widać że przerzuca je zapalone na drugą stronę ulicy w jakieś chaszcze i kłóci się najprawdopodniej z kimś od rodziny Mai. Dziś wydarzyła się podobna sytuacja tylko z interwencją policji, bo pani K jak widać na filmiku z KKE stoi w grupie kilku osób po czym wyskakuje do nich z rękami oraz do osoby która nagrywała (prawdopodobnie radny), byli tam również członkowie rodziny Mai w tym jej babcia, którą niby też uderzyła, tak pisali w komentarzach. Złożone zostały skargi na komendzie przez poszkodowanych bo na miejscu policja tylko przesłuchała i pojechała jak wynika z info od świadków zdarzenia. Wyrwała niby też telefon tego radnego przerzuciła przez swój płot żeby usunąć filmiki i zaatakowała go wiadrem🙈 ale tego już nie było widać na filmie tylko takie były komentarze. Podobno jest półgodzinne nagranie tego zajścia, KKE ma wrzucić całość wraz z reportażem niebawem. Oczywiście pani K uważa że to ona została zaatakowana, że film zmanipulowany i że babcia niby dała jej pięścią w twarz. Ogólnie cyrk przez duże C, ta pani chyba już całkowicie odleciała, dziwi jedynie że nie została zatrzymana za taką agresję, bo ewidentnie widać że ona z łapami wyskoczyła pierwsza.
Daj linka do tego filmiku na fb
Mooniaa
FlafLover

Post autor: Mooniaa »

Filmik jest na grupie Zbrodnia Ikara na fb.
Ta psychiczna kobieta, chyba nie przestanie zaskakiwać.
iksde12345
Skarpeta Rakieta

Post autor: iksde12345 »

Nie da się tej kobiety jakoś aresztować czy choćby "uspokoić" żeby nie robiła tej sprawie więcej szkód?
Katariiina
RoyalBaby

dior pisze: pn lip 28, 2025 9:36 am Daj linka do tego filmiku na fb
Filmik na fb KKE:
https://www.facebook.com/share/r/1E4K6z ... tid=wwXIfr

To również warte przeczytania odnośnie tego zdarzenia i wcześniejszych sytuacji jak jeszcze szukali Mai:
https://www.facebook.com/share/p/1FE4es ... tid=wwXIfr
marley71
ToTylkoHermes

W sumie: jeżeli ktoś ustawia znicze na terenie JEJ posesji, to się nie dziwię, że się wkurza.

Ale nadal: to dziwna kobieta i przeraża mnie jej zachowanie...
Katariiina
RoyalBaby

marley71 pisze: pn lip 28, 2025 2:23 pm W sumie: jeżeli ktoś ustawia znicze na terenie JEJ posesji, to się nie dziwię, że się wkurza.

Nie na jej posesji, nikt nie wtargnął na jej teren, tylko na chodniku pod posesją w miejscu publicznym jako upamiętnienie miejsca zbrodni. Tak samo jak stawia się np. krzyże po wypadkach. Większe zagrożenie stwarza ona, kiedy wyrzuca palące się znicze w krzaki, potłuczone szkło i zagrożenie pożarowe.
Gamora
BlondDoczep

Post autor: Gamora »

Katariiina pisze: ndz lip 27, 2025 9:37 pm Od wczoraj awantury pod posesją o znicze, rękoczyny, policja, atak na radnego i rodzinę Mai, jest filmik na fb KKE i zapowiedź nowego reportażu o tej sytuacji, ogólnie grubo🫣
Co to KKE?
Awatar użytkownika
lithops
Srebrna Kropeczka

Post autor: lithops »

Gamora pisze: pn lip 28, 2025 4:02 pmCo to KKE?
Kanał Kryminalny Extra
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

marley71 pisze: pn lip 28, 2025 2:23 pm W sumie: jeżeli ktoś ustawia znicze na terenie JEJ posesji, to się nie dziwię, że się wkurza.

Przypomnę ci że na tej samej posesji jej syn brutalnie zamordował 16latke, zastanow się co PiSzesz
marley71
ToTylkoHermes

KasiaBasia56 pisze: pn lip 28, 2025 5:10 pm Przypomnę ci że na tej samej posesji jej syn brutalnie zamordował 16latke, zastanow się co PiSzesz
O.o odbij ode mnie.

Wiem co i gdzie się stało, wiem kto i kogo zamordował i jestem daleka od współczucia mordercy i jego matce. Matka odstawia w mediach szopkę, jakiej chyba nigdy w Polsce nie było. Nie zmienia to faktu, że na JEJ PRYWATNEJ POSESJI nikt nie może stawiać zniczy i o to zapewne się babsko wkurzyło i znicze powywalało.

Po tym co ona wyprawia osobiście odbieram jej prawo do posiadania jakichkolwiek widzimisię, ale nadal: jej posesja, jej ziemia i z tym dyskutować nie ma sensu, tak samo jak z tym, że jej synalek to zwyrol, a jej samej się klepki w głowie poodklejały.
Katariiina
RoyalBaby

marley71 pisze: pn lip 28, 2025 8:27 pm O.o odbij ode mnie.

Wiem co i gdzie się stało, wiem kto i kogo zamordował i jestem daleka od współczucia mordercy i jego matce. Matka odstawia w mediach szopkę, jakiej chyba nigdy w Polsce nie było. Nie zmienia to faktu, że na JEJ PRYWATNEJ POSESJI nikt nie może stawiać zniczy i o to zapewne się babsko wkurzyło i znicze powywalało.

Po tym co ona wyprawia osobiście odbieram jej prawo do posiadania jakichkolwiek widzimisię, ale nadal: jej posesja, jej ziemia i z tym dyskutować nie ma sensu, tak samo jak z tym, że jej synalek to zwyrol, a jej samej się klepki w głowie poodklejały.
Oczywiście na jej działkę nikt nie ma prawa wchodzić czy coś stawiać i nikt tam nie wszedł ani nie stawiał zniczy na jej terenie. Znicze były na chodniku, który nie należy do niej tylko do miasta, więc to co piszesz jest nieadekwatne do sytuacji, bo nikt na jej teren nie wtargnął.
Ametystka
LemonkowaCola

Post autor: Ametystka »

Ja też już się zgubiłam w jakim stanie jest chłopak? Zatrzymałam się na tym że próbował się zabić i był ponoć w fatalnym stanie w szpitalu w grecji
Katariiina
RoyalBaby

Ametystka pisze: pn lip 28, 2025 10:57 pm Ja też już się zgubiłam w jakim stanie jest chłopak? Zatrzymałam się na tym że próbował się zabić i był ponoć w fatalnym stanie w szpitalu w grecji
Nic mu nie jest, jest w zakładzie dla nieletnich, matka mówiła że gra w karty, szkoli angielski i poznał kolegów, więc chyba stan idealny aby wrócił do PL, 2 września ma zapaść decyzja o ekstradycji.