Pani mama cały czas aktywna na spotted Mława, codziennie kilka kilkanaście postów, tam sprawa nie ucichła, grozi również prawnikowi rodziny, są artykuły na Google.
Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherry-
Katariiina
- RoyalBaby
Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej
-
Kitku90690
- Gacie z oceanu
U tej matki bartka to juz dach zerwany wyobrazcie sobie chuchacie i dmuchacie na syneczka a on sie okazuje morderca a przeciez on wszedzie z mamusia i czerwony pasek na swiadectwie mial i dzien dobry mowil.ona sama nie wie co ze soba zrobic i macie racje pomoc jest potrzebna natychmiast.widzialam ten filmik z analiza mowy ciala to pierwsze minuty wystarczyly zeby zobaczyc jaka ona jest niestabilna
- berry blast
- Kciuk
no pani mama to do Polski nie wróci, bo w Grecji to ją szanują przynajmniej
https://www.fakt.pl/wydarzenia/zabojstw ... wa/89rlrps
https://www.fakt.pl/wydarzenia/zabojstw ... wa/89rlrps
To wiem! Miałam na myśli raczej to, że żadna duża reakcja nie napisała artykułu o tym, że pani Kasi się odkleiło. Widziałam tylko jeden wpis, że grozi prawnikowi.Katariiina pisze: ↑śr lip 16, 2025 10:43 pm Pani mama cały czas aktywna na spotted Mława, codziennie kilka kilkanaście postów, tam sprawa nie ucichła, grozi również prawnikowi rodziny, są artykuły na Google.
-
Katariiina
- RoyalBaby
Mi się wydaje, że żaden portal nie chciał ruszać tych wpisów bo ona często pisała z innych kont i ciężko by im było udowodnić że to 100 procent ona pisze i się bali ewentualnych pozwów, ruszyli temat dopiero wtedy kiedy sama rodzina wypowiedziała się o tych komentarzach i to też niezbyt szczegółowo, może chcieli też uniknąć przytaczania tych wyzwisk, jednak ona grubo tam leci z tym wszystkim i to tak rynsztokowo.
Matka złożyła też zażalenie do prokuratury na cały dotychczasowy przebieg postępowania, m.in. że nie ma żadnych dowodów na winę jej syna, oddalono jej skargę i czekają na decyzję 2 września. Podobno też dziadek sprzedaje swoją połowę firmy, tak wynika z jej postów.
Matka złożyła też zażalenie do prokuratury na cały dotychczasowy przebieg postępowania, m.in. że nie ma żadnych dowodów na winę jej syna, oddalono jej skargę i czekają na decyzję 2 września. Podobno też dziadek sprzedaje swoją połowę firmy, tak wynika z jej postów.
-
Katariiina
- RoyalBaby
Od wczoraj awantury pod posesją o znicze, rękoczyny, policja, atak na radnego i rodzinę Mai, jest filmik na fb KKE i zapowiedź nowego reportażu o tej sytuacji, ogólnie grubo
-
Katariiina
- RoyalBaby
Pani K po nocach łazi i wyrzuca znicze w krzaki, które ludzie zostawiają pod zakładem stolarskim aby upamiętnić Maję, wczoraj wrzucili filmik jak widać że przerzuca je zapalone na drugą stronę ulicy w jakieś chaszcze i kłóci się najprawdopodniej z kimś od rodziny Mai. Dziś wydarzyła się podobna sytuacja tylko z interwencją policji, bo pani K jak widać na filmiku z KKE stoi w grupie kilku osób po czym wyskakuje do nich z rękami oraz do osoby która nagrywała (prawdopodobnie radny), byli tam również członkowie rodziny Mai w tym jej babcia, którą niby też uderzyła, tak pisali w komentarzach. Złożone zostały skargi na komendzie przez poszkodowanych bo na miejscu policja tylko przesłuchała i pojechała jak wynika z info od świadków zdarzenia. Wyrwała niby też telefon tego radnego przerzuciła przez swój płot żeby usunąć filmiki i zaatakowała go wiadrem
- berry blast
- Kciuk
a to jednak wróciła do pl? tydzień temu się odgrażała że zostaje w Grecji
-
Katariiina
- RoyalBaby
No jest i to chyba od dłuższego czasu, a tylko tak pisze że tam jest dla zmyłki, na pewno od dwóch dni jest bo są wideorelacje, a znicze wyrzucane są już od kilku tygodni.
Daj linka do tego filmiku na fbKatariiina pisze: ↑pn lip 28, 2025 12:04 am Pani K po nocach łazi i wyrzuca znicze w krzaki, które ludzie zostawiają pod zakładem stolarskim aby upamiętnić Maję, wczoraj wrzucili filmik jak widać że przerzuca je zapalone na drugą stronę ulicy w jakieś chaszcze i kłóci się najprawdopodniej z kimś od rodziny Mai. Dziś wydarzyła się podobna sytuacja tylko z interwencją policji, bo pani K jak widać na filmiku z KKE stoi w grupie kilku osób po czym wyskakuje do nich z rękami oraz do osoby która nagrywała (prawdopodobnie radny), byli tam również członkowie rodziny Mai w tym jej babcia, którą niby też uderzyła, tak pisali w komentarzach. Złożone zostały skargi na komendzie przez poszkodowanych bo na miejscu policja tylko przesłuchała i pojechała jak wynika z info od świadków zdarzenia. Wyrwała niby też telefon tego radnego przerzuciła przez swój płot żeby usunąć filmiki i zaatakowała go wiadremale tego już nie było widać na filmie tylko takie były komentarze. Podobno jest półgodzinne nagranie tego zajścia, KKE ma wrzucić całość wraz z reportażem niebawem. Oczywiście pani K uważa że to ona została zaatakowana, że film zmanipulowany i że babcia niby dała jej pięścią w twarz. Ogólnie cyrk przez duże C, ta pani chyba już całkowicie odleciała, dziwi jedynie że nie została zatrzymana za taką agresję, bo ewidentnie widać że ona z łapami wyskoczyła pierwsza.
-
iksde12345
- Skarpeta Rakieta
Nie da się tej kobiety jakoś aresztować czy choćby "uspokoić" żeby nie robiła tej sprawie więcej szkód?
-
Katariiina
- RoyalBaby
Filmik na fb KKE:
https://www.facebook.com/share/r/1E4K6z ... tid=wwXIfr
To również warte przeczytania odnośnie tego zdarzenia i wcześniejszych sytuacji jak jeszcze szukali Mai:
https://www.facebook.com/share/p/1FE4es ... tid=wwXIfr
-
Katariiina
- RoyalBaby
Nie na jej posesji, nikt nie wtargnął na jej teren, tylko na chodniku pod posesją w miejscu publicznym jako upamiętnienie miejsca zbrodni. Tak samo jak stawia się np. krzyże po wypadkach. Większe zagrożenie stwarza ona, kiedy wyrzuca palące się znicze w krzaki, potłuczone szkło i zagrożenie pożarowe.
Co to KKE?Katariiina pisze: ↑ndz lip 27, 2025 9:37 pm Od wczoraj awantury pod posesją o znicze, rękoczyny, policja, atak na radnego i rodzinę Mai, jest filmik na fb KKE i zapowiedź nowego reportażu o tej sytuacji, ogólnie grubo![]()
-
KasiaBasia56
- Modna
O.o odbij ode mnie.KasiaBasia56 pisze: ↑pn lip 28, 2025 5:10 pm Przypomnę ci że na tej samej posesji jej syn brutalnie zamordował 16latke, zastanow się co PiSzesz
Wiem co i gdzie się stało, wiem kto i kogo zamordował i jestem daleka od współczucia mordercy i jego matce. Matka odstawia w mediach szopkę, jakiej chyba nigdy w Polsce nie było. Nie zmienia to faktu, że na JEJ PRYWATNEJ POSESJI nikt nie może stawiać zniczy i o to zapewne się babsko wkurzyło i znicze powywalało.
Po tym co ona wyprawia osobiście odbieram jej prawo do posiadania jakichkolwiek widzimisię, ale nadal: jej posesja, jej ziemia i z tym dyskutować nie ma sensu, tak samo jak z tym, że jej synalek to zwyrol, a jej samej się klepki w głowie poodklejały.
-
Katariiina
- RoyalBaby
Oczywiście na jej działkę nikt nie ma prawa wchodzić czy coś stawiać i nikt tam nie wszedł ani nie stawiał zniczy na jej terenie. Znicze były na chodniku, który nie należy do niej tylko do miasta, więc to co piszesz jest nieadekwatne do sytuacji, bo nikt na jej teren nie wtargnął.marley71 pisze: ↑pn lip 28, 2025 8:27 pm O.o odbij ode mnie.
Wiem co i gdzie się stało, wiem kto i kogo zamordował i jestem daleka od współczucia mordercy i jego matce. Matka odstawia w mediach szopkę, jakiej chyba nigdy w Polsce nie było. Nie zmienia to faktu, że na JEJ PRYWATNEJ POSESJI nikt nie może stawiać zniczy i o to zapewne się babsko wkurzyło i znicze powywalało.
Po tym co ona wyprawia osobiście odbieram jej prawo do posiadania jakichkolwiek widzimisię, ale nadal: jej posesja, jej ziemia i z tym dyskutować nie ma sensu, tak samo jak z tym, że jej synalek to zwyrol, a jej samej się klepki w głowie poodklejały.
-
Katariiina
- RoyalBaby
Nic mu nie jest, jest w zakładzie dla nieletnich, matka mówiła że gra w karty, szkoli angielski i poznał kolegów, więc chyba stan idealny aby wrócił do PL, 2 września ma zapaść decyzja o ekstradycji.