Kevin raczej odebrał bo połączenie trwało minutę, później Kevin dzwonił do Oli jakoś o 14-tej i to już jest połączenie nie odebrane, mogło to też być puszczenie dzwonka ze jest w umówionym miejscu, ale to już moje przypuszczenia1kinga pisze: ↑śr lip 16, 2025 5:08 pm [quote=marta8881 post_id=<a href="tel:1921824">1921824</a> time=<a href="tel:1752677672">1752677672</a> user_id=122112]
To że nie szczędzili sobie towaru to sprawa oczywista, ale mimo to myślę że jest w to zamieszana jakaś osoba trzecia. Mogło być tak , że Ola dzwoniła do Kevina o tej 12 po towar bo mi się skończył po całej nocy , on nie odebrał bo spał. Więc w międzyczasie ogarneli od jakichś przypadkowych ludzi. Może zostali przez nich zaproszeni na jacht, może do hotelu albo w jakieś ustronne miejsce. Tam się porobili, wydarzyło się coś złego. Wyszli o własnych siłach w ostatnich minutach gdy jeszcze kontaktowali , po wyjściu może Ola zapaliła blanta na rozluźnienie i zejdzie fazy z okazał się on maczany. Dawid nie mówi bo mu wstyd i boi się przyznać do ćpania. Moim zdaniem mało prawdopodobne jest to , żeby oboje świadomie doprowadzili się do takiego stanu mając świadomość co zażywają. Może dostali coś trefnego by ich otumanić, okraść czy zgwałcić
[/quote]
Racja, pomyliłam. W takim razie było pewnie jak mówisz, on im ogarnął temat. Dziwi mnie , że nie został odpowiednio przesłuchany