Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej
Moderator: verysweetcherryRe: Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej
chcę dodać zdj co mama oli odpisała mi na tik toku w komentarzu kiedy spytałam dlaczego nie prześwietla telefonu dawida ale nie wiem gdzie więc
wejdzie na tik toka mamy oli
nazwa - unmasking
i drugi filmik
wejdzie na tik toka mamy oli
nazwa - unmasking
i drugi filmik
marcia
Wrzucam Ci instrukcję załączania zdjęć z dysku :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Karolinkaaa87
- Mokra Włoszka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Karolinkaaa87
- Mokra Włoszka
Czy możecie uświadomić mamę Oli, że nazwisko koronera jest dostępne w rządowej bazie? Dla każdego? Wystarczy wpisać imię i nazwisko (panieńskie) jej córki. Przecież głównym jej argumentem za tym, że osoba, która się do niej odezwała, zna osobę, która zna koronera i wymieniła nazwisko koronera, którego przecież nikt nie mógł znać....
Mnie to jest po ludzku szkoda tej matki, jak bardzo trzeba być w złym stanie, żeby wierzyć, że amerykański policjant ogarnia telefon w języku polskim,chyba że myśli że ten tłumacz co był z policjantem w szpitalu też jest w to zamieszany
-
Karolinkaaa87
- Mokra Włoszka
Napisz do niejManka2 pisze: ↑śr lip 16, 2025 5:44 pm Czy możecie uświadomić mamę Oli, że nazwisko koronera jest dostępne w rządowej bazie? Dla każdego? Wystarczy wpisać imię i nazwisko (panieńskie) jej córki. Przecież głównym jej argumentem za tym, że osoba, która się do niej odezwała, zna osobę, która zna koronera i wymieniła nazwisko koronera, którego przecież nikt nie mógł znać....
Jeszcze ten jej kolega ze Szwajcarii, który dał jej w prezencie paranoiczną tezę o porywaczach organów. Co ten chłop chciał tym osiągnąć? Przecież to jest poniżej krytyki! Babka powinna dostać wsparcie i spokój, zrozumienie, a nie słuchać głodnych kawałków znudzonego kolegi.1kinga pisze: ↑śr lip 16, 2025 5:49 pm Mnie to jest po ludzku szkoda tej matki, jak bardzo trzeba być w złym stanie, żeby wierzyć, że amerykański policjant ogarnia telefon w języku polskim,chyba że myśli że ten tłumacz co był z policjantem w szpitalu też jest w to zamieszanyszkoda że nie ma obok siebie osoby, która pomogła by jej wrócić do względnej równowagi psychicznej
On powinien ją z głębi serca przeprosić i przyznać, że potworzył miejską legendę i nie ma danych na jej potwierdzenie.
Ostatnio zmieniony śr lip 16, 2025 5:53 pm przez joalla, łącznie zmieniany 1 raz.
Moze trzeba zacząć od podania nazwiska koronera?Karolinkaaa87 pisze: ↑śr lip 16, 2025 5:50 pm Napisz do niejmnie podała do FBI i darła się do telefonu „kimmmmm ty jesteeeeeees współpracujesz z Alsina?”
-
Karolinkaaa87
- Mokra Włoszka
- detektyw69
- Ciastko
ależ bajki, do lokalizacji telefonu nie jest wymagane włączenie lokalizacji telefonu samodzielnie, oraz w żaden sposób nie mozna tego usunąć
chodzi o lokalizacje od operatora komórkowego! a nie o lokalizacje którą każdy użytkownik może sam sobie zbadać lub samemu włączać i wyłączać
-
Karolinkaaa87
- Mokra Włoszka
detektyw69 pisze: ↑śr lip 16, 2025 5:56 pm ależ bajki, do lokalizacji telefonu nie jest wymagane włączenie lokalizacji telefonu samodzielnie, oraz w żaden sposób nie mozna tego usunąć
chodzi o lokalizacje od operatora komórkowego! a nie o lokalizacje którą każdy użytkownik może sam sobie zbadać lub samemu włączać i wyłączać
Ja to wiem ty to wiesz. Mama nie dopuszcza do myśli
A dla mnie to wygląda na to , że to Dawid schował/wywalił ten telefon a zwala na Alsina. Tak samo z tymi odwiedzinami - lekarz powiedział ojcu Oli, że rodzina nie zgodziła się na wizyty gości a jego rodzina później tego nie potwierdziła, powiedzieli, że to nie prawda. Równie dobrze Dawid mógł poprosić lekarza by tak powiedział bo nie czuję się na siłach by mieć wizyty. Mógł się bać konfrontacji dopóki nie ułoży planu co mówić a czego nie
Lelumpolelum
Chciałaś dobrze, ale nie ma sensu w ogóle do matki pisać, ona ma już swoją wersję wydarzeń i wszystko musi być do tego dopasowane, ta pożal się boże reporterka zrobiła tej kobiecie tym reportażem ogromną krzywdęKarolinkaaa87 pisze: ↑śr lip 16, 2025 5:54 pm![]()
![]()
Napisałam do niej sw swojego prywatnego konta gdzie jak byk jest imię żeńskie. Mówiła, że nie wie czy jestem kobieta czy mężczyzna, ale Dawid był pod pokładem a Oli robiono krzywde wiec o czym mu tu gadamy.
To może powiedzieć tej koleżance od tripa. Wydaje się najrozsądniejsza z tego towarzystwa.
-
Karolinkaaa87
- Mokra Włoszka
Zgadzam się. Dokument zburzył cała tą otoczkę która gdzieś tam słyszałam z mediów
Ktoś mamie oli sprzedał lewą historię o libańczyku,żeby odwrócić uwagę od dilerki która trzęsie miastem Miami
policja jest skorumpowana trzymają z dilerami i nie chcą mieć przypału zeby im się do dupy dobrali to sprzedali taką mocną historyjkę w którą matka wierzy
policja jest skorumpowana trzymają z dilerami i nie chcą mieć przypału zeby im się do dupy dobrali to sprzedali taką mocną historyjkę w którą matka wierzy
marcia
-
flamingo44
porwali dla organów ale zapomnieli tych organów wyciąćjoalla pisze: ↑śr lip 16, 2025 5:53 pm Jeszcze ten jej kolega ze Szwajcarii, który dał jej w prezencie paranoiczną tezę o porywaczach organów. Co ten chłop chciał tym osiągnąć? Przecież to jest poniżej krytyki! Babka powinna dostać wsparcie i spokój, zrozumienie, a nie słuchać głodnych kawałków znudzonego kolegi.
On powinien ją z głębi serca przeprosić i przyznać, że potworzył miejską legendę i nie ma danych na jej potwierdzenie.
Teoria mocno naciągana ale co jeśli....lubili po dragach chemseks,nie tylko w duecie ale w trójkącie albo nawet grupowo. Kto kiedykolwiek bral,mete(wykryta w organizmie Dawida) ten wie do czego jest zdolna w chwili pobudzenia sensualnego,zezwierzecenie sensualne,eksperymenty które na trzeźwo nie przeszłyby przez mysl. Co jeśli tego dnia będąc juz pod wpływem spotkali osoby chętne na s*ks i wymknęło sie to spod kontroli.Stad krew na bieliźnie u Oli,siniaki,zadrapania, Stąd tez niepamięć Dawida bo może poprostu mu wstyd na samą myśl o tym co tam się dzialo. Oczywiście teoria malo pra2dopodobna biorąc pod uwagę to,że byli kilka godzin przed wyjazdem ale bardziej prawdopodobna niż historia z libanczykiem
Jeżeli Dawid zasłania sie niepamięcią to może przyjaciółki wiedzą czy preferowali taki rodzaj rozrywki? Może stad ta kłótnia z jedna z nich przed ślubem? Może padła jakaś propozycja?
Jeżeli ktokolwiek mocno bedzie twierdził,że takie sytuacje sie nie zdarzaja to powiem Wam,że nie macie pojęcia ile par z Waszego bliższego lub dalszego środowiska lubi taki sport
Jeżeli Dawid zasłania sie niepamięcią to może przyjaciółki wiedzą czy preferowali taki rodzaj rozrywki? Może stad ta kłótnia z jedna z nich przed ślubem? Może padła jakaś propozycja?
Jeżeli ktokolwiek mocno bedzie twierdził,że takie sytuacje sie nie zdarzaja to powiem Wam,że nie macie pojęcia ile par z Waszego bliższego lub dalszego środowiska lubi taki sport
Gdzie można zobaczyć zdjęcia obrażeń?berry blast pisze: ↑czw lip 10, 2025 4:41 pm zauważcie że na tych zdjęciach obrażeń Oli widać jej dłoń i jest tam francuski manicure, a na ostatnim zdjęciu czyli tym z kawką które zrobił Dawid Ola nie ma takich paznokci
[Jeżeli ktokolwiek mocno bedzie twierdził,że takie sytuacje sie nie zdarzaja to powiem Wam,że nie macie pojęcia ile par z Waszego bliższego lub dalszego środowiska lubi taki sport 
[/quote]
Oj zdecydowanie popieram
I powiem może coś czym nie ma się chwalic ale też zażywałam różne substancje, różne mieszałam i z alko i bez alko
Pamięta się wszystko, może nie pamiętasz o czym gadałeś ale pamiętasz z kim ,gdzie się było, tym bardziej czy była jakaś grubsza akcja itp. i wszyscy których znam też.
[/quote]
Oj zdecydowanie popieram
I powiem może coś czym nie ma się chwalic ale też zażywałam różne substancje, różne mieszałam i z alko i bez alko
Pamięta się wszystko, może nie pamiętasz o czym gadałeś ale pamiętasz z kim ,gdzie się było, tym bardziej czy była jakaś grubsza akcja itp. i wszyscy których znam też.
-
Muszynianka
- Gacie z oceanu
]Klaudia, która nagrała filmik pisała na csi o tym, że po wrzuceniu tego tt mama Oli do niej pisała
Jak tu wrzucić zdjęcie? To zrobię screen
Jak tu wrzucić zdjęcie? To zrobię screen
Ostatnio zmieniony śr lip 16, 2025 7:08 pm przez Muszynianka, łącznie zmieniany 1 raz.