Start
Mój profil

Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej

Moderator: verysweetcherry
marta8881
RoyalBaby
Instagram: Karollll

Re: Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej

Post autor: marta8881 »

1kinga pisze: śr lip 16, 2025 5:08 pm [quote=marta8881 post_id=<a href="tel:1921824">1921824</a> time=<a href="tel:1752677672">1752677672</a> user_id=122112]
To że nie szczędzili sobie towaru to sprawa oczywista, ale mimo to myślę że jest w to zamieszana jakaś osoba trzecia. Mogło być tak , że Ola dzwoniła do Kevina o tej 12 po towar bo mi się skończył po całej nocy , on nie odebrał bo spał. Więc w międzyczasie ogarneli od jakichś przypadkowych ludzi. Może zostali przez nich zaproszeni na jacht, może do hotelu albo w jakieś ustronne miejsce. Tam się porobili, wydarzyło się coś złego. Wyszli o własnych siłach w ostatnich minutach gdy jeszcze kontaktowali , po wyjściu może Ola zapaliła blanta na rozluźnienie i zejdzie fazy z okazał się on maczany. Dawid nie mówi bo mu wstyd i boi się przyznać do ćpania. Moim zdaniem mało prawdopodobne jest to , żeby oboje świadomie doprowadzili się do takiego stanu mając świadomość co zażywają. Może dostali coś trefnego by ich otumanić, okraść czy zgwałcić
Kevin raczej odebrał bo połączenie trwało minutę, później Kevin dzwonił do Oli jakoś o 14-tej i to już jest połączenie nie odebrane, mogło to też być puszczenie dzwonka ze jest w umówionym miejscu, ale to już moje przypuszczenia
[/quote]

Racja, pomyliłam. W takim razie było pewnie jak mówisz, on im ogarnął temat. Dziwi mnie , że nie został odpowiednio przesłuchany
Lelumpolelum
pati1996
RoyalBaby

Post autor: pati1996 »

chcę dodać zdj co mama oli odpisała mi na tik toku w komentarzu kiedy spytałam dlaczego nie prześwietla telefonu dawida ale nie wiem gdzie więc
wejdzie na tik toka mamy oli
nazwa - unmasking
i drugi filmik
Awatar użytkownika
joalla
Currently: planning drama

Post autor: joalla »

pati1996 pisze: śr lip 16, 2025 5:32 pm chcę dodać zdj co mama oli odpisała mi na tik toku w komentarzu kiedy spytałam dlaczego nie prześwietla telefonu dawida ale nie wiem gdzie więc
wejdzie na tik toka mamy oli
nazwa - unmasking
i drugi filmik
Wrzucam Ci instrukcję załączania zdjęć z dysku :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Karolinkaaa87
Mokra Włoszka

Post autor: Karolinkaaa87 »

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Karolinkaaa87
Mokra Włoszka

https://vm.tiktok.com/ZNdaGgn9c/

Zerknijcie na to. Głos rozsądku. Poczytajcie komentarze
Manka2
Koczkodan

Post autor: Manka2 »

Czy możecie uświadomić mamę Oli, że nazwisko koronera jest dostępne w rządowej bazie? Dla każdego? Wystarczy wpisać imię i nazwisko (panieńskie) jej córki. Przecież głównym jej argumentem za tym, że osoba, która się do niej odezwała, zna osobę, która zna koronera i wymieniła nazwisko koronera, którego przecież nikt nie mógł znać....
1kinga
RoyalBaby

Post autor: 1kinga »

Karolinkaaa87 pisze: śr lip 16, 2025 5:37 pm Obrazek
Mnie to jest po ludzku szkoda tej matki, jak bardzo trzeba być w złym stanie, żeby wierzyć, że amerykański policjant ogarnia telefon w języku polskim,chyba że myśli że ten tłumacz co był z policjantem w szpitalu też jest w to zamieszany 🤦‍♀️szkoda że nie ma obok siebie osoby, która pomogła by jej wrócić do względnej równowagi psychicznej
Karolinkaaa87
Mokra Włoszka

Manka2 pisze: śr lip 16, 2025 5:44 pm Czy możecie uświadomić mamę Oli, że nazwisko koronera jest dostępne w rządowej bazie? Dla każdego? Wystarczy wpisać imię i nazwisko (panieńskie) jej córki. Przecież głównym jej argumentem za tym, że osoba, która się do niej odezwała, zna osobę, która zna koronera i wymieniła nazwisko koronera, którego przecież nikt nie mógł znać....
Napisz do niej :) mnie podała do FBI i darła się do telefonu „kimmmmm ty jesteeeeeees współpracujesz z Alsina?”
Awatar użytkownika
joalla

1kinga pisze: śr lip 16, 2025 5:49 pm Mnie to jest po ludzku szkoda tej matki, jak bardzo trzeba być w złym stanie, żeby wierzyć, że amerykański policjant ogarnia telefon w języku polskim,chyba że myśli że ten tłumacz co był z policjantem w szpitalu też jest w to zamieszany 🤦‍♀️szkoda że nie ma obok siebie osoby, która pomogła by jej wrócić do względnej równowagi psychicznej
Jeszcze ten jej kolega ze Szwajcarii, który dał jej w prezencie paranoiczną tezę o porywaczach organów. Co ten chłop chciał tym osiągnąć? Przecież to jest poniżej krytyki! Babka powinna dostać wsparcie i spokój, zrozumienie, a nie słuchać głodnych kawałków znudzonego kolegi.
On powinien ją z głębi serca przeprosić i przyznać, że potworzył miejską legendę i nie ma danych na jej potwierdzenie.
Ostatnio zmieniony śr lip 16, 2025 5:53 pm przez joalla, łącznie zmieniany 1 raz.
Manka2
Koczkodan

Karolinkaaa87 pisze: śr lip 16, 2025 5:50 pm Napisz do niej :) mnie podała do FBI i darła się do telefonu „kimmmmm ty jesteeeeeees współpracujesz z Alsina?”
Moze trzeba zacząć od podania nazwiska koronera?
Karolinkaaa87
Mokra Włoszka

Manka2 pisze: śr lip 16, 2025 5:53 pm Moze trzeba zacząć od podania nazwiska koronera?
:') :')
Napisałam do niej sw swojego prywatnego konta gdzie jak byk jest imię żeńskie. Mówiła, że nie wie czy jestem kobieta czy mężczyzna, ale Dawid był pod pokładem a Oli robiono krzywde wiec o czym mu tu gadamy.
Awatar użytkownika
detektyw69
Ciastko

Post autor: detektyw69 »

ależ bajki, do lokalizacji telefonu nie jest wymagane włączenie lokalizacji telefonu samodzielnie, oraz w żaden sposób nie mozna tego usunąć XD
chodzi o lokalizacje od operatora komórkowego! a nie o lokalizacje którą każdy użytkownik może sam sobie zbadać lub samemu włączać i wyłączać
Karolinkaaa87
Mokra Włoszka

detektyw69 pisze: śr lip 16, 2025 5:56 pm ależ bajki, do lokalizacji telefonu nie jest wymagane włączenie lokalizacji telefonu samodzielnie, oraz w żaden sposób nie mozna tego usunąć XD
chodzi o lokalizacje od operatora komórkowego! a nie o lokalizacje którą każdy użytkownik może sam sobie zbadać lub samemu włączać i wyłączać

Ja to wiem ty to wiesz. Mama nie dopuszcza do myśli
marta8881
RoyalBaby
Instagram: Karollll

Post autor: marta8881 »

A dla mnie to wygląda na to , że to Dawid schował/wywalił ten telefon a zwala na Alsina. Tak samo z tymi odwiedzinami - lekarz powiedział ojcu Oli, że rodzina nie zgodziła się na wizyty gości a jego rodzina później tego nie potwierdziła, powiedzieli, że to nie prawda. Równie dobrze Dawid mógł poprosić lekarza by tak powiedział bo nie czuję się na siłach by mieć wizyty. Mógł się bać konfrontacji dopóki nie ułoży planu co mówić a czego nie
Lelumpolelum
1kinga
RoyalBaby

Karolinkaaa87 pisze: śr lip 16, 2025 5:54 pm :') :')
Napisałam do niej sw swojego prywatnego konta gdzie jak byk jest imię żeńskie. Mówiła, że nie wie czy jestem kobieta czy mężczyzna, ale Dawid był pod pokładem a Oli robiono krzywde wiec o czym mu tu gadamy.
Chciałaś dobrze, ale nie ma sensu w ogóle do matki pisać, ona ma już swoją wersję wydarzeń i wszystko musi być do tego dopasowane, ta pożal się boże reporterka zrobiła tej kobiecie tym reportażem ogromną krzywdę
Manka2
Koczkodan

1kinga pisze: śr lip 16, 2025 6:02 pm Chciałaś dobrze, ale nie ma sensu w ogóle do matki pisać, ona ma już swoją wersję wydarzeń i wszystko musi być do tego dopasowane, ta pożal się boże reporterka zrobiła tej kobiecie tym reportażem ogromną krzywdę
To może powiedzieć tej koleżance od tripa. Wydaje się najrozsądniejsza z tego towarzystwa.
Karolinkaaa87
Mokra Włoszka

1kinga pisze: śr lip 16, 2025 6:02 pm Chciałaś dobrze, ale nie ma sensu w ogóle do matki pisać, ona ma już swoją wersję wydarzeń i wszystko musi być do tego dopasowane, ta pożal się boże reporterka zrobiła tej kobiecie tym reportażem ogromną krzywdę

Zgadzam się. Dokument zburzył cała tą otoczkę która gdzieś tam słyszałam z mediów
1kinga
RoyalBaby

Manka2 pisze: śr lip 16, 2025 6:06 pm To może powiedzieć tej koleżance od tripa. Wydaje się najrozsądniejsza z tego towarzystwa.
Sama nic nie zrobi, chyba żeby spytać czy ona ma kontakt z ojcem, bo jak pójdzie z tym do matki to koło się zamyka
pati1996
RoyalBaby

Post autor: pati1996 »

Ktoś mamie oli sprzedał lewą historię o libańczyku,żeby odwrócić uwagę od dilerki która trzęsie miastem Miami
policja jest skorumpowana trzymają z dilerami i nie chcą mieć przypału zeby im się do dupy dobrali to sprzedali taką mocną historyjkę w którą matka wierzy
flamingo44

Post autor: flamingo44 »

joalla pisze: śr lip 16, 2025 5:53 pm Jeszcze ten jej kolega ze Szwajcarii, który dał jej w prezencie paranoiczną tezę o porywaczach organów. Co ten chłop chciał tym osiągnąć? Przecież to jest poniżej krytyki! Babka powinna dostać wsparcie i spokój, zrozumienie, a nie słuchać głodnych kawałków znudzonego kolegi.
On powinien ją z głębi serca przeprosić i przyznać, że potworzył miejską legendę i nie ma danych na jej potwierdzenie.
porwali dla organów ale zapomnieli tych organów wyciąć :')
Ikwyllek
Mokra Włoszka

Post autor: Ikwyllek »

To akurat mąż zmarłej Weroniki Karwatki pisał do innych lasek zaraz po pogrzebie żony, może komuś się pomyliły po prostu osoby?
ewunia144
Koczkodan

Post autor: ewunia144 »

Teoria mocno naciągana ale co jeśli....lubili po dragach chemseks,nie tylko w duecie ale w trójkącie albo nawet grupowo. Kto kiedykolwiek bral,mete(wykryta w organizmie Dawida) ten wie do czego jest zdolna w chwili pobudzenia sensualnego,zezwierzecenie sensualne,eksperymenty które na trzeźwo nie przeszłyby przez mysl. Co jeśli tego dnia będąc juz pod wpływem spotkali osoby chętne na s*ks i wymknęło sie to spod kontroli.Stad krew na bieliźnie u Oli,siniaki,zadrapania, Stąd tez niepamięć Dawida bo może poprostu mu wstyd na samą myśl o tym co tam się dzialo. Oczywiście teoria malo pra2dopodobna biorąc pod uwagę to,że byli kilka godzin przed wyjazdem ale bardziej prawdopodobna niż historia z libanczykiem

Jeżeli Dawid zasłania sie niepamięcią to może przyjaciółki wiedzą czy preferowali taki rodzaj rozrywki? Może stad ta kłótnia z jedna z nich przed ślubem? Może padła jakaś propozycja?
Jeżeli ktokolwiek mocno bedzie twierdził,że takie sytuacje sie nie zdarzaja to powiem Wam,że nie macie pojęcia ile par z Waszego bliższego lub dalszego środowiska lubi taki sport XD
Awatar użytkownika
Nicea
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Nicea »

berry blast pisze: czw lip 10, 2025 4:41 pm zauważcie że na tych zdjęciach obrażeń Oli widać jej dłoń i jest tam francuski manicure, a na ostatnim zdjęciu czyli tym z kawką które zrobił Dawid Ola nie ma takich paznokci
Gdzie można zobaczyć zdjęcia obrażeń?
Awatar użytkownika
joalla

Nicea pisze: śr lip 16, 2025 6:54 pm Gdzie można zobaczyć zdjęcia obrażeń?
Tu w wątku x stron wcześniej i w „reportażu” Herring, na kanale „ślady”.

Co do paznokci, to też jest tu w wątku i ma te same paznokcie całą wycieczkę. Identyczne.
ewatwa79
ŻonaWitolda

Post autor: ewatwa79 »

[Jeżeli ktokolwiek mocno bedzie twierdził,że takie sytuacje sie nie zdarzaja to powiem Wam,że nie macie pojęcia ile par z Waszego bliższego lub dalszego środowiska lubi taki sport XD
[/quote]

Oj zdecydowanie popieram

I powiem może coś czym nie ma się chwalic ale też zażywałam różne substancje, różne mieszałam i z alko i bez alko
Pamięta się wszystko, może nie pamiętasz o czym gadałeś ale pamiętasz z kim ,gdzie się było, tym bardziej czy była jakaś grubsza akcja itp. i wszyscy których znam też.