Zabiegi odchudzające lub wyszczuplające
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryZabiegi odchudzające lub wyszczuplające
Siostry czy znacie jakies zabiegi medycyny estetycznej lub u kosmetyczki które naprawdę wyszczuplają i działają? Wiem ze są podobno jakieś zabiegi które dają efekt jakby się zrobiło setki przysiadów albo brzuszków ale nie znam nazw a w Google każdy artykuł inny
Może któraś z was ma taka wiedzę?
Wiem wiecej
Współparcowałam z gabinetem wykonującym tego typu zabiegi (w tym lipolizę iniekcyjna) dobre kilka lat. Jesli chcesz pogadać, to wieczorem bede na pewno (priv)Olfic pisze: ↑ndz kwie 09, 2023 10:40 pm Siostry czy znacie jakies zabiegi medycyny estetycznej lub u kosmetyczki które naprawdę wyszczuplają i działają? Wiem ze są podobno jakieś zabiegi które dają efekt jakby się zrobiło setki przysiadów albo brzuszków ale nie znam nazw a w Google każdy artykuł inny
@-->---
-
karolinawaz
- Gacie z oceanu
Znam jeden mega skuteczny sposób: jeść poniżej zapotrzebowania kalorycznego (deficyt kaloryczny) i ćwiczyć.Olfic pisze: ↑ndz kwie 09, 2023 10:40 pm Siostry czy znacie jakies zabiegi medycyny estetycznej lub u kosmetyczki które naprawdę wyszczuplają i działają? Wiem ze są podobno jakieś zabiegi które dają efekt jakby się zrobiło setki przysiadów albo brzuszków ale nie znam nazw a w Google każdy artykuł inny
Nie zadziała z dnia na dzień ale jest 100% skuteczny:)
Czy ma ktoś doświadczenie z endermologią? Rozważam dosc mocno jakiś zabieg na ujędrnianie, ale zanim wydam tyle kasy, chciałabym poznać opinię kogoś, kto miał ten zabieg.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
Miałam całą serię. Od tego czasu chodzę przypominająco. (Za mną jakieś 30 wizyt)z. Efekty sa super, skóra była zbita i jędrna. Poszło też trochę z obwodów, domyślam się, że za sprawą pozbycia się wody. Ogólnie widziałam już efekty po kilku zabiegach, nawet partner zawsze chwali, że mam super jędrną skórę po tym. Problem z endermologią jest taki, że kilku miesiącach bez wizyt skóra zaczyna być znowu w gorszym stanie. W moim przypadku taki zabieg przypominający raz na miesiąc max dwa jest potrzebny
Dzięki za odpowiedź! To gruby koszt z tego co piszesz, muszę przemyślećolgamole pisze: ↑pt kwie 04, 2025 11:13 pm Miałam całą serię. Od tego czasu chodzę przypominająco. (Za mną jakieś 30 wizyt)z. Efekty sa super, skóra była zbita i jędrna. Poszło też trochę z obwodów, domyślam się, że za sprawą pozbycia się wody. Ogólnie widziałam już efekty po kilku zabiegach, nawet partner zawsze chwali, że mam super jędrną skórę po tym. Problem z endermologią jest taki, że kilku miesiącach bez wizyt skóra zaczyna być znowu w gorszym stanie. W moim przypadku taki zabieg przypominający raz na miesiąc max dwa jest potrzebny![]()
Skórę mam bardzo zwiotczałą, bo sporo schudłam ostatnio, jędrności to tu nie ma, niestety. Myślę, że wybiorę się gdzieś na konsultacje dobrać jakieś zabiegi, bo chciałabym przed latem ogarnąć to chociaż trochę.
-
bejbaiskajnakrejza
- BagietkaZszarlott
Również robiłam chyba 10 miałam na brzuch, boczki, uda i pośladki. Efekty super! Ja robiłam tą bez kombinezonu, więc trochę chodziłam w sinikach, bo ona jest mocniejsza, ale na szczęście szybko schodzily
- nocotyniepowiesz
- ToTylkoHermes
mnie bolało, cała posiniaczona chodziłam. nic nie pomogło, a na dodatek narobiono mi rozstepów. Nigdy więcej nie skorzystam
-
Parasolka110
- Mokra Włoszka
A ktoś korzystał z zabiegu Onda? U mnie endermologia nie pomogła nic a nic, pieniądze w błoto, a uda mam okropne 
-
prekognicja
- Siatkarka
Hej, wracam do wątku. Czy ktoś robił zabiegi Onda lub fala akustyczna Storz?
Jest dużo opcji jeśli chodzi o ciało, najpopularnijesza faktycznie jest endermologia i jest ona super jeśli chce się ujedrnić i wymodelować ciało, przez to też redukować celluit czy właśnie pomoc sobie na opuchnięcia. Jeśli jest już bardziej miejscowo zgrodzamona tkanka tłuszczowa to można dołączyć ONDE żeby ją po prostu rozpuścić. To też się wszystko odbywa w konkretnych seriach zabiegówych. Najlepiej już konusltować się bezpośrednio w salonie. Jeśli Kraków to napewno moge polecić Estetice, tam mają sporo sprzętów na ciało w tym właśnie te dwa