Siostry czy znacie jakies zabiegi medycyny estetycznej lub u kosmetyczki które naprawdę wyszczuplają i działają? Wiem ze są podobno jakieś zabiegi które dają efekt jakby się zrobiło setki przysiadów albo brzuszków ale nie znam nazw a w Google każdy artykuł inny
Może któraś z was ma taka wiedzę?
Zabiegi odchudzające lub wyszczuplające
Moderator: verysweetcherry
Zabiegi odchudzające lub wyszczuplające
Wiem wiecej
Współparcowałam z gabinetem wykonującym tego typu zabiegi (w tym lipolizę iniekcyjna) dobre kilka lat. Jesli chcesz pogadać, to wieczorem bede na pewno (priv)Olfic pisze: ↑ndz kwie 09, 2023 10:40 pm Siostry czy znacie jakies zabiegi medycyny estetycznej lub u kosmetyczki które naprawdę wyszczuplają i działają? Wiem ze są podobno jakieś zabiegi które dają efekt jakby się zrobiło setki przysiadów albo brzuszków ale nie znam nazw a w Google każdy artykuł inny
@-->---
-
- Gacie z oceanu
Znam jeden mega skuteczny sposób: jeść poniżej zapotrzebowania kalorycznego (deficyt kaloryczny) i ćwiczyć.Olfic pisze: ↑ndz kwie 09, 2023 10:40 pm Siostry czy znacie jakies zabiegi medycyny estetycznej lub u kosmetyczki które naprawdę wyszczuplają i działają? Wiem ze są podobno jakieś zabiegi które dają efekt jakby się zrobiło setki przysiadów albo brzuszków ale nie znam nazw a w Google każdy artykuł inny
Nie zadziała z dnia na dzień ale jest 100% skuteczny:)