Start
Mój profil

Zabiegi odchudzające lub wyszczuplające

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Olfic
PinkParty

Zabiegi odchudzające lub wyszczuplające

Post autor: Olfic »

Siostry czy znacie jakies zabiegi medycyny estetycznej lub u kosmetyczki które naprawdę wyszczuplają i działają? Wiem ze są podobno jakieś zabiegi które dają efekt jakby się zrobiło setki przysiadów albo brzuszków ale nie znam nazw a w Google każdy artykuł inny
Może któraś z was ma taka wiedzę?
Wiem wiecej
KlipT
DramaQueen

Post autor: KlipT »

Olfic pisze: ndz kwie 09, 2023 10:40 pm Siostry czy znacie jakies zabiegi medycyny estetycznej lub u kosmetyczki które naprawdę wyszczuplają i działają? Wiem ze są podobno jakieś zabiegi które dają efekt jakby się zrobiło setki przysiadów albo brzuszków ale nie znam nazw a w Google każdy artykuł inny
Współparcowałam z gabinetem wykonującym tego typu zabiegi (w tym lipolizę iniekcyjna) dobre kilka lat. Jesli chcesz pogadać, to wieczorem bede na pewno (priv)
@-->---
Awatar użytkownika
kish
PsychoFanka

Post autor: kish »

U kosmetyczki? To są zabiegi kosmetologiczne i chodzi się na nie do kosmetologa, nie do kosmetyczki xd
Endermologia
Fala radiowa
Hifu (nie polecam)
Kriolipoliza
Liposukcja ultradzwiekowa
karolinawaz
Gacie z oceanu

Post autor: karolinawaz »

Olfic pisze: ndz kwie 09, 2023 10:40 pm Siostry czy znacie jakies zabiegi medycyny estetycznej lub u kosmetyczki które naprawdę wyszczuplają i działają? Wiem ze są podobno jakieś zabiegi które dają efekt jakby się zrobiło setki przysiadów albo brzuszków ale nie znam nazw a w Google każdy artykuł inny
Znam jeden mega skuteczny sposób: jeść poniżej zapotrzebowania kalorycznego (deficyt kaloryczny) i ćwiczyć.
Nie zadziała z dnia na dzień ale jest 100% skuteczny:)
katja20
Koczkodan

Post autor: katja20 »

kish pisze: wt gru 19, 2023 12:47 pm U kosmetyczki? To są zabiegi kosmetologiczne i chodzi się na nie do kosmetologa, nie do kosmetyczki xd
Endermologia
Fala radiowa
Hifu (nie polecam)
Kriolipoliza
Liposukcja ultradzwiekowa
czemu nie polecasz hifu?
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Post autor: Grubababa »

Czy ma ktoś doświadczenie z endermologią? Rozważam dosc mocno jakiś zabieg na ujędrnianie, ale zanim wydam tyle kasy, chciałabym poznać opinię kogoś, kto miał ten zabieg.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
olgamole
MiamiBicz

Post autor: olgamole »

Grubababa pisze: wt kwie 01, 2025 8:39 pm Czy ma ktoś doświadczenie z endermologią? Rozważam dosc mocno jakiś zabieg na ujędrnianie, ale zanim wydam tyle kasy, chciałabym poznać opinię kogoś, kto miał ten zabieg.
Miałam całą serię. Od tego czasu chodzę przypominająco. (Za mną jakieś 30 wizyt)z. Efekty sa super, skóra była zbita i jędrna. Poszło też trochę z obwodów, domyślam się, że za sprawą pozbycia się wody. Ogólnie widziałam już efekty po kilku zabiegach, nawet partner zawsze chwali, że mam super jędrną skórę po tym. Problem z endermologią jest taki, że kilku miesiącach bez wizyt skóra zaczyna być znowu w gorszym stanie. W moim przypadku taki zabieg przypominający raz na miesiąc max dwa jest potrzebny :)
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

olgamole pisze: pt kwie 04, 2025 11:13 pm Miałam całą serię. Od tego czasu chodzę przypominająco. (Za mną jakieś 30 wizyt)z. Efekty sa super, skóra była zbita i jędrna. Poszło też trochę z obwodów, domyślam się, że za sprawą pozbycia się wody. Ogólnie widziałam już efekty po kilku zabiegach, nawet partner zawsze chwali, że mam super jędrną skórę po tym. Problem z endermologią jest taki, że kilku miesiącach bez wizyt skóra zaczyna być znowu w gorszym stanie. W moim przypadku taki zabieg przypominający raz na miesiąc max dwa jest potrzebny :)
Dzięki za odpowiedź! To gruby koszt z tego co piszesz, muszę przemyśleć 😃
olgamole
MiamiBicz

Post autor: olgamole »

Grubababa pisze: sob kwie 05, 2025 7:27 am Dzięki za odpowiedź! To gruby koszt z tego co piszesz, muszę przemyśleć 😃
Myślę, że to też dużo zależy jaką masz kondycję skóry. Ja też jestem przed 40, więc moja skóra inaczej się zachowa niż skóra dwudziesto czy trzydziestolatki 😀
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

olgamole pisze: sob kwie 05, 2025 10:48 am Myślę, że to też dużo zależy jaką masz kondycję skóry. Ja też jestem przed 40, więc moja skóra inaczej się zachowa niż skóra dwudziesto czy trzydziestolatki 😀
Skórę mam bardzo zwiotczałą, bo sporo schudłam ostatnio, jędrności to tu nie ma, niestety. Myślę, że wybiorę się gdzieś na konsultacje dobrać jakieś zabiegi, bo chciałabym przed latem ogarnąć to chociaż trochę.
bejbaiskajnakrejza
BagietkaZszarlott

Post autor: bejbaiskajnakrejza »

Grubababa pisze: wt kwie 01, 2025 8:39 pm Czy ma ktoś doświadczenie z endermologią? Rozważam dosc mocno jakiś zabieg na ujędrnianie, ale zanim wydam tyle kasy, chciałabym poznać opinię kogoś, kto miał ten zabieg.
Również robiłam chyba 10 miałam na brzuch, boczki, uda i pośladki. Efekty super! Ja robiłam tą bez kombinezonu, więc trochę chodziłam w sinikach, bo ona jest mocniejsza, ale na szczęście szybko schodzily😂 super ujędrniona skóra, cm zeszły. U mnie efekty dalej są odczuwalne, ale latam na siłownię, regularnie używam balsamów i nigdy nie miałam jakichś większych problemów z jędrnością skóry. Mialam za to ogromny problem z zatrzymywaniem wody i na to mi pomogło:) nie wiem skąd jesteś, ale w tej klinice gdzie ja robiłam bardzo często mają super promo, bo właścicielka to kobieta złoto i chce, żeby zabiegi były dostępne na każdą kieszeń 😀 więc ja płaciłam chyba niecałe 700 zł.
Awatar użytkownika
nocotyniepowiesz
ToTylkoHermes

Post autor: nocotyniepowiesz »

mnie bolało, cała posiniaczona chodziłam. nic nie pomogło, a na dodatek narobiono mi rozstepów. Nigdy więcej nie skorzystam
Parasolka110
Mokra Włoszka

Post autor: Parasolka110 »

A ktoś korzystał z zabiegu Onda? U mnie endermologia nie pomogła nic a nic, pieniądze w błoto, a uda mam okropne 🤢
Kala35
Mokra Włoszka

Post autor: Kala35 »

Jestem ciekawa, podbijam. Ja rozważam Onda na podbródek i ciekawa jestem, czy wystarczy jeden zabieg…
prekognicja
Siatkarka

Post autor: prekognicja »

Hej, wracam do wątku. Czy ktoś robił zabiegi Onda lub fala akustyczna Storz?
xshiny
ŚpioszkiKenzo

Post autor: xshiny »

Niestety te zabiegi nie działają - nie ma co się oszukiwać. Rozmasowuja limfę, woda schodzi itd. ale to efekt krótkotrwały - nie chudnie się.
nikola091
ŚpioszkiKenzo

Post autor: nikola091 »

Jest dużo opcji jeśli chodzi o ciało, najpopularnijesza faktycznie jest endermologia i jest ona super jeśli chce się ujedrnić i wymodelować ciało, przez to też redukować celluit czy właśnie pomoc sobie na opuchnięcia. Jeśli jest już bardziej miejscowo zgrodzamona tkanka tłuszczowa to można dołączyć ONDE żeby ją po prostu rozpuścić. To też się wszystko odbywa w konkretnych seriach zabiegówych. Najlepiej już konusltować się bezpośrednio w salonie. Jeśli Kraków to napewno moge polecić Estetice, tam mają sporo sprzętów na ciało w tym właśnie te dwa