Justyna 5 przez 10
Moderator: verysweetcherryRe: Justyna 5 przez 10
Ten ostatni odcinek 5NZ jest asluchalny, za dużo wtrąceń, własnych przemyśleń i bezsensownych tlumaczen, 3 minuty o prepaidach do telefonu i bazie odcisków palców, blagam... wcześniej tego nie dostrzegałam ale jej naprawdę sie juz nie chce tego robić
Przesłuchałam tego i ten podcast był o niczym
Szczerze mówiąc, już nie wiem, kto jest gorszy, Herring czy Justyna.
Jedna infantylna bajkopisarka, druga zupełnie nieprzygotowana i niezainteresowana tym, co sama mówi.
Zbrodnię Ikara oglądam od czasu do czasu i ma chyba całkiem w porządku research i jeszcze mnie niczym mocno nie zraził, oprócz clickbaitowych tytułów. Kryminatorium to znowu taśmowa produkcja, raz lepiej raz gorzej.
Ciężkie czasy dla polskiego true crime.
Jedna infantylna bajkopisarka, druga zupełnie nieprzygotowana i niezainteresowana tym, co sama mówi.
Zbrodnię Ikara oglądam od czasu do czasu i ma chyba całkiem w porządku research i jeszcze mnie niczym mocno nie zraził, oprócz clickbaitowych tytułów. Kryminatorium to znowu taśmowa produkcja, raz lepiej raz gorzej.
A pokazują?
Jeśli już to bez twarzy/z tyłu więc nie można rozpoznać.
Już nie przesadzajmy że dziecko nie ma prywatności bo kawałek jej ręki/nogi/tył głowy widać na profilu matki.
-
TosiekGrzyb
- MoetGlass
"Ten odcinek będzie inny niż wszystkie..." - robi odcinek taki sam jak 2137 poprzednich.
"Ta sprawa bardzo mnie poruszyła..." - po publikacji nigdy nie będzie już o tych ludziach wzmianki.
"Ta sprawa jest mi bliska, bo sprawca był w mojej miejscowości..." - był także w tym samym województwie, kraju, kontynencie i planecie.
Wymarzony ślub: https://www.youtube.com/watch?v=PEzIJbQJ7PM
Jak żyć bez ślubu cywilnego: https://lovestorycalledlife.com/sklep
Jak żyć bez ślubu cywilnego: https://lovestorycalledlife.com/sklep
- BuniaPunia
- BlondDoczep
Strasznie źle się jej słucha ostatnio, stare odcinki mogę puszczać po kilka razy i słuchać bez znudzenia, nowe włączam do gotowania obiadu, a i tak łapie się na rozmowie z ziemniakiem zamiast słuchaniu tych wypocin.
- pieczonyziemniak.
- Currently:revenge
Ja już nawet wyłączam w połowie sprzątania bo nie da jej się słuchaćBuniaPunia pisze: ↑pn cze 23, 2025 4:25 pm Strasznie źle się jej słucha ostatnio, stare odcinki mogę puszczać po kilka razy i słuchać bez znudzenia, nowe włączam do gotowania obiadu, a i tak łapie się na rozmowie z ziemniakiem zamiast słuchaniu tych wypocin.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Ten podcast kryptonim lokator był turbo słaby………. Słyszałem dużo lepsze opracowanie gdzieś.
To naprawdę brzmi tak, jakby miała przed sobą kartkę, która napisal ktoś inny, ona ma wiedzę o sprawie zerowa i na bieżąco coś dopowiada do tego co ma napisane, jakieś nudne opowieści dot np numerów na karty, duka przy tym, powtarza się
Straszna padaka się zrobiła
Trzy razy zdążyłam zgubić wątek podczas słuchaniaPrzemoKondratowicz pisze: ↑pn cze 23, 2025 10:49 pm Ten podcast kryptonim lokator był turbo słaby………. Słyszałem dużo lepsze opracowanie gdzieś.
Ja mam wrażenie że kilka ostatnich podcastów byłoby o 15 minut krótsze, gdyby nie opowiadała o tym że kiedyś nie trzeba było rejestrować kart sim xdAleksaaam pisze: ↑wt cze 24, 2025 12:00 am To naprawdę brzmi tak, jakby miała przed sobą kartkę, która napisal ktoś inny, ona ma wiedzę o sprawie zerowa i na bieżąco coś dopowiada do tego co ma napisane, jakieś nudne opowieści dot np numerów na karty, duka przy tym, powtarza się
- Wiedzmaspodlasu
- Mokra Włoszka
Nie da się tego słuchać, kiedyś czekałam na każdy odcinek. Odcinki mierne, słaby risercz, sposób narracji to kop w twarz każdego kto tego odsłuchał.
To, że czyta z kartki to fakt, ale wypada chociaż wcześniej się zapoznać z tekstem. Totalna amatorszczyzna.
To, że czyta z kartki to fakt, ale wypada chociaż wcześniej się zapoznać z tekstem. Totalna amatorszczyzna.
-
29362523190006
- LouiBag
on nie umie mowic, fatalny jestPatkaKFC pisze: ↑ndz cze 22, 2025 11:36 am Szczerze mówiąc, już nie wiem, kto jest gorszy, Herring czy Justyna.
Który, zbrodnia ikara czy kryminatorium?
-
29362523190006
- LouiBag
No najlepszej dykcji i autoprezentacji na pewno nie ma, widać że utknął w miejscu ale ma dobrą ekipę stojącą z nim i ogarniającą research. Jeśli zaczynasz temat, to chętnie bym posłuchała, co ci się w nich nie podoba + zebrałabym jakieś polecajki.29362523190006 pisze: ↑wt cze 24, 2025 4:38 pm zbrodnia ikara
ale kryminatorum tez jest ciezki do sluchania, z innych powodow
-
29362523190006
- LouiBag
Mi bardzo w Zbrodnia Ikara nie pasuja jego bledy jezykowe i intonacyjne. Bardzo mnie to meczy i wylaczam po chwili.
Mysle ze najlepszym polskim true crime podkastem byl 'morderstwo (nie)doskonale' Tomasza Ławnickiego. Niestety projekt sie skonczyl ale byl wspanialy.
Jesli chodzi o Justyne to poziom strasznie spadl i bardzo ciekawe z czego to wynika
- IrlandkazWarszawy
- ZdalnaFanka
Pewnie najzwyczajniej w swiecie jej sie odechcialo..29362523190006 pisze: ↑wt cze 24, 2025 5:03 pm Mi bardzo w Zbrodnia Ikara nie pasuja jego bledy jezykowe i intonacyjne. Bardzo mnie to meczy i wylaczam po chwili.
Mysle ze najlepszym polskim true crime podkastem byl 'morderstwo (nie)doskonale' Tomasza Ławnickiego. Niestety projekt sie skonczyl ale byl wspanialy.
Jesli chodzi o Justyne to poziom strasznie spadl i bardzo ciekawe z czego to wynika
Może Ci nie podejść, bywa. Szukaj czegoś co Ci podejdzie
Bo ona czyta co napisał ktoś inny, jej siostra robi risercz i pisze odcinki a ona tylko to czyta. Oficjalnie tak mówi, to nie spekulacje.Aleksaaam pisze: ↑wt cze 24, 2025 12:00 am To naprawdę brzmi tak, jakby miała przed sobą kartkę, która napisal ktoś inny, ona ma wiedzę o sprawie zerowa i na bieżąco coś dopowiada do tego co ma napisane, jakieś nudne opowieści dot np numerów na karty, duka przy tym, powtarza się
-
Maximus1111
- GreckieWakacje
Najlepsza byla Polska na faktach ,ale juz nie nagrywa 
-
olabolahhihi
- Siatkarka
A ja polecam Aneks Kryminalny i Kryminalne Historie