Start
Mój profil

Wyprzedaże 2025

Moderator: verysweetcherry
kaarolinkaaxp
SushiRoll

Wyprzedaże 2025

Post autor: kaarolinkaaxp »

Czy któraś z Was wie kiedy zaczną się wyprzedaże w takich sklepach jak: HM, Zara, Sinsay, Smyk? Wpadło mi w oko parę rzeczy i nie wiem czy poczekać kilka dni czy kupować
Pewiwik
LouiBag

Post autor: Pewiwik »

Wchodź na aplikację. Ustaw powiadomienia i zazwyczaj wtedy ci będzie wyskakiwać samoistnie powiadomienie w aplikacji o promocjach, bądź smsowo- zależy od sklepu.
Szanuj się.
Katarzyna Marysia
Mokra Włoszka

Post autor: Katarzyna Marysia »

kaarolinkaaxp pisze: pt cze 06, 2025 10:34 pm Czy któraś z Was wie kiedy zaczną się wyprzedaże w takich sklepach jak: HM, Zara, Sinsay, Smyk? Wpadło mi w oko parę rzeczy i nie wiem czy poczekać kilka dni czy kupować
Wydaje mi się, że wyprzedaże w takich sklepach zaczynają się z końcem czerwca.
Awatar użytkownika
Arzena
Drama Maker

Post autor: Arzena »

kaarolinkaaxp pisze: pt cze 06, 2025 10:34 pm Czy któraś z Was wie kiedy zaczną się wyprzedaże w takich sklepach jak: HM, Zara, Sinsay, Smyk? Wpadło mi w oko parę rzeczy i nie wiem czy poczekać kilka dni czy kupować
Zaraz 18.06 online, a w piątek pewnie stacjonarnie
trillestkacper
Siatkarka

Post autor: trillestkacper »

Zara w apce 24.06
Janbanka
RoyalBaby

Post autor: Janbanka »

No to ja podrzucę Zagatto:
https://zagatto.pl/

Jest to producent i w ostatnim czasie mieli spore wyprzedaże na torebki oraz inne dodatki :) Większośc jest wykonanych z ekoskóry, ale wykonanie jest naprawdę porządne, tak wiec nosi się tak samo dobrze jak prawdziwa skóra.

W dobrej cenie można tam też kupić całe komplety walizek:
Obrazek
evonla
RealDiamond

Post autor: evonla »

Może ktoś wie o co chodzi z wyprzedażami w zarze na apce? W wyprzedaży letniej było to samo, a mianowicie dzień przed wyprzedażą pokazane są ceny, które będą obowiązywały kolejnego dnia. Wchodzę w swoj koszyk, a tam wszystko wykupione… nie rozumiem o co chodzi, czy to celowy zabieg czy laski kupują po starej cenie, a później zwracają w sklepie i kupują ponownie po nowej, obniżonej?
Anastazja1010
Siatkarka

Post autor: Anastazja1010 »

Też to zauważyłam i się zastanawiam o co chodzi 🙄 to co dodałam do koszyka to nagle wyprzedane..
MoniMal
Koczkodan

Post autor: MoniMal »

Anastazja1010 pisze: pt gru 26, 2025 7:10 am Też to zauważyłam i się zastanawiam o co chodzi 🙄 to co dodałam do koszyka to nagle wyprzedane..
Cały świat dodaje do koszyka wtedy :D a przynajmniej cała Polska, może są szybsze osoby po prostu
pola84
Channelka

Post autor: pola84 »

Wczoraj mi się udało kupić kilka rzeczy w żarze,ale część wyparowała z koszyka
Ahmm
GreckieWakacje

Post autor: Ahmm »

Nie wiem jak w zarze albo innych sklepach, ale np w massimo dutti niby ogłaszali, że wyprzedaż będzie od 26/12 o 17, ale jak kompletowałam koszyk to nagle o 16:45 już wyskoczył mi komunikat w aplikacji że wyprzedaż otwarta. Podobnie zresztą było na BF i na letniej wyprzedaży, tylko dzięki temu udało mi się wykupić wszystkie rzexzy z koszyka, bo o 17 to połowa zniknęła na amen
Rzeka.chaosu
Currently:Greece

Post autor: Rzeka.chaosu »

W Zarze wyprzedaż miała ruszyć chyba 27-go o 18.00. Dodałam sobie trochę rzeczy do koszyka. Rzeczy poznikały jeszcze w trakcie kompletowania przeze mnie zakupów przed 18. Potem można było coś dodać, ale drożej. Aż tak mi nie zależalo. Kupowałam przez stronę. Może po prostu inny kraj miał wcześniej i cześć się wyprzedała.
Ole
ZdalnaFanka

Post autor: Ole »

Informacyjnie - rzeczy z wyprzedaży z H&M można zwrócić do 14 dni a nie 30 jak to z reguły bywa.
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
Currently: planning drama

Post autor: Juliaturczyniak »

Sinsay ma teraz bardzo duże promocje,ostatnio kupiłam tam jakieś trampki za 20 zł,wiadomo, że pewnie nie wytrzymują jakoś długo,ale na ten moment brakowało mi jakichkolwiek butów tego typu,więc kupiłam pierwsze tańsze, żeby je nosić do pierwszego zniszczenia 🤪 i są wygodne i dość ładne