Wyprzedaże 2025
Moderator: verysweetcherry-
kaarolinkaaxp
- SushiRoll
Wyprzedaże 2025
Czy któraś z Was wie kiedy zaczną się wyprzedaże w takich sklepach jak: HM, Zara, Sinsay, Smyk? Wpadło mi w oko parę rzeczy i nie wiem czy poczekać kilka dni czy kupować
-
Katarzyna Marysia
- Mokra Włoszka
Wydaje mi się, że wyprzedaże w takich sklepach zaczynają się z końcem czerwca.kaarolinkaaxp pisze: ↑pt cze 06, 2025 10:34 pm Czy któraś z Was wie kiedy zaczną się wyprzedaże w takich sklepach jak: HM, Zara, Sinsay, Smyk? Wpadło mi w oko parę rzeczy i nie wiem czy poczekać kilka dni czy kupować
Zaraz 18.06 online, a w piątek pewnie stacjonarniekaarolinkaaxp pisze: ↑pt cze 06, 2025 10:34 pm Czy któraś z Was wie kiedy zaczną się wyprzedaże w takich sklepach jak: HM, Zara, Sinsay, Smyk? Wpadło mi w oko parę rzeczy i nie wiem czy poczekać kilka dni czy kupować
No to ja podrzucę Zagatto:
https://zagatto.pl/
Jest to producent i w ostatnim czasie mieli spore wyprzedaże na torebki oraz inne dodatki
Większośc jest wykonanych z ekoskóry, ale wykonanie jest naprawdę porządne, tak wiec nosi się tak samo dobrze jak prawdziwa skóra.
W dobrej cenie można tam też kupić całe komplety walizek:

https://zagatto.pl/
Jest to producent i w ostatnim czasie mieli spore wyprzedaże na torebki oraz inne dodatki
W dobrej cenie można tam też kupić całe komplety walizek:

Może ktoś wie o co chodzi z wyprzedażami w zarze na apce? W wyprzedaży letniej było to samo, a mianowicie dzień przed wyprzedażą pokazane są ceny, które będą obowiązywały kolejnego dnia. Wchodzę w swoj koszyk, a tam wszystko wykupione… nie rozumiem o co chodzi, czy to celowy zabieg czy laski kupują po starej cenie, a później zwracają w sklepie i kupują ponownie po nowej, obniżonej?
-
Anastazja1010
- Siatkarka
Też to zauważyłam i się zastanawiam o co chodzi
to co dodałam do koszyka to nagle wyprzedane..
Cały świat dodaje do koszyka wtedy :D a przynajmniej cała Polska, może są szybsze osoby po prostuAnastazja1010 pisze: ↑pt gru 26, 2025 7:10 am Też to zauważyłam i się zastanawiam o co chodzito co dodałam do koszyka to nagle wyprzedane..
Nie wiem jak w zarze albo innych sklepach, ale np w massimo dutti niby ogłaszali, że wyprzedaż będzie od 26/12 o 17, ale jak kompletowałam koszyk to nagle o 16:45 już wyskoczył mi komunikat w aplikacji że wyprzedaż otwarta. Podobnie zresztą było na BF i na letniej wyprzedaży, tylko dzięki temu udało mi się wykupić wszystkie rzexzy z koszyka, bo o 17 to połowa zniknęła na amen
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Greece
W Zarze wyprzedaż miała ruszyć chyba 27-go o 18.00. Dodałam sobie trochę rzeczy do koszyka. Rzeczy poznikały jeszcze w trakcie kompletowania przeze mnie zakupów przed 18. Potem można było coś dodać, ale drożej. Aż tak mi nie zależalo. Kupowałam przez stronę. Może po prostu inny kraj miał wcześniej i cześć się wyprzedała.
- Juliaturczyniak
- Currently: planning drama
Sinsay ma teraz bardzo duże promocje,ostatnio kupiłam tam jakieś trampki za 20 zł,wiadomo, że pewnie nie wytrzymują jakoś długo,ale na ten moment brakowało mi jakichkolwiek butów tego typu,więc kupiłam pierwsze tańsze, żeby je nosić do pierwszego zniszczenia
i są wygodne i dość ładne