Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
madzix1.2.3.4.5
BlondDoczep

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: madzix1.2.3.4.5 »

Rzeka.chaosu pisze: czw cze 05, 2025 10:40 pm Chyba od razu skumała, że coś jest nie tak, bo próbowała kontaktować się z koleżanką.

Czy wiadomo już kiedy B. wraca do kraju?
Jego powrót może potrwać dłużej nawet do września. Adwokatka złożyła odwołanie do Sądu Najwyższego i powiedziała, ze takie posiedzenia teraz robią w lipcu są dwa terminy 5 lub 12 a jeżeli nie to dopiero we wrześniu. Tyle do decyzji. Decyzja zapewne będzie niezmienna .. a ile czasu potrwa sama ekstradycja od decyzji 🤷‍♀️
liliona12
LouiBag

Post autor: liliona12 »

madzix1.2.3.4.5 pisze: pt cze 06, 2025 12:00 am Jego powrót może potrwać dłużej nawet do września. Adwokatka złożyła odwołanie do Sądu Najwyższego i powiedziała, ze takie posiedzenia teraz robią w lipcu są dwa terminy 5 lub 12 a jeżeli nie to dopiero we wrześniu. Tyle do decyzji. Decyzja zapewne będzie niezmienna .. a ile czasu potrwa sama ekstradycja od decyzji 🤷‍♀️
Jeszcze niestety wszystko może się opóźnić. W Grecji wiele rozpraw jest notorycznie przesuwanych - a bo strajk, a bo koniec dnia pracy i nie zdążyli nawet twojej sprawy zacząć, a bo coś tam… mam jednak nadzieję, że nie na rękę utrzymywać im mordercę z innego kraju i szybko go puszczą.
Gamora
BlondDoczep

Post autor: Gamora »

A on nie leży nadal w śpiączce?
madzix1.2.3.4.5
BlondDoczep

Gamora pisze: pt cze 06, 2025 8:18 am A on nie leży nadal w śpiączce?
Już nie
Awatar użytkownika
abece
SushiRoll

Post autor: abece »

Zastanawiam mnie, mówiło się o zatrzymaniu dodatkowo dwóch mężczyzn, kto i kiedy zacierał ślady. Co z poplamionymi ubraniami Bartka. Co z ubraniami Maji. Czy było słychać jakieś chalasy, Krzyki. Matka mówi że syn nie pamiętał że się z nią widział. On sprzątał a może dwóch dodatkowych mężczyzn. Kto pierwszy dowiedział się/odkrył co tam się wydarzyło.
Trudne_Sprawy
LemonkowaCola

Post autor: Trudne_Sprawy »

abece pisze: pt cze 06, 2025 11:21 am Zastanawiam mnie, mówiło się o zatrzymaniu dodatkowo dwóch mężczyzn, kto i kiedy zacierał ślady. Co z poplamionymi ubraniami Bartka. Co z ubraniami Maji. Czy było słychać jakieś chalasy, Krzyki. Matka mówi że syn nie pamiętał że się z nią widział. On sprzątał a może dwóch dodatkowych mężczyzn. Kto pierwszy dowiedział się/odkrył co tam się wydarzyło.
Nikogo więcej nie zatrzymali to jakieś fake newsy
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

madzix1.2.3.4.5 pisze: pt cze 06, 2025 10:54 am Już nie
Na pewno? Masz jakiś artykuł o tym?
Awatar użytkownika
Nefretete2321
ZdalnaFanka

Post autor: Nefretete2321 »

Limonene pisze: pt cze 06, 2025 1:25 pm Na pewno? Masz jakiś artykuł o tym?
https://www.se.pl/warszawa/bartosz-g-po ... -16jv.html
~Naród wspaniały, tylko ludzie k.rwy~

J. Piłsudski
Awatar użytkownika
witch.eve
Koczkodan

Post autor: witch.eve »

Fajnie to sobie z mamusią rozegrał byle przesunąć w czasie sprawę w Polsce
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Post autor: pieczonyziemniak. »

Może to odklejona hipoteza ale może oni w dwójkę zaplanowali morderstwo? I mamusia tak wymyśliła żeby było to krótko przed wyjazdem na erasmus aby przeciągnąć w czasie lub „a nóż się upiecze”
Ta baba jest tak odklejona, że serio z jednej strony nierealne a z drugiej możliwe. Nie raz mieliśmy już pokazówkę co potrafi
madzix1.2.3.4.5
BlondDoczep

Trudne_Sprawy pisze: pt cze 06, 2025 11:28 am Nikogo więcej nie zatrzymali to jakieś fake newsy
Nie, nikogo nie zatrzymali więcej ale po wpisach Kaśki widać kto mógł jemu pomagać i kto wie w tej sprawie najwięcej. Wróci do kraju to myślę, że ją przywitają bransoletami. Za zacieranie śladów nie wystawia za nią europejskiego nakazu zatrzymania a w zasadzie nie muszą tego robić bo póki mają Bartusia to ją też mają w garści. Ona go nie opuści choćby za nim do piekieł miała iść. A co się odwlecze to nie uciecze. To będą dwie pieczenie na jednym ogniu. A co do tego co ktoś pisał o ubraniach - takich informacji nikt nie udostępnił do przestrzeni publicznej, więc tu można snuć domysły. Wiadomo, że ślady były zacierane a w jakiej postaci - no tu nikt tego nie wymienił i raczej nikt tego nie zrobi. Zapewne to co jest potrzebne do procesu zebrane już mają, czekają tylko na podejrzanego. Z ciuchami to wiesz mogli zrobić tak naprawdę wszystko- spalić, wyrzucić a może nawet to się nie udało i śledczy to mają.
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

Trudne_Sprawy pisze: pt cze 06, 2025 11:28 am Nikogo więcej nie zatrzymali to jakieś fake newsy
No ale chyba powinni! Matka usuwala monitoring a ktos podrzucił telefon na tory jak on był już w Grecji
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

Post autor: SmokAnalog »

witch.eve pisze: pt cze 06, 2025 5:10 pm Fajnie to sobie z mamusią rozegrał byle przesunąć w czasie sprawę w Polsce
Jeśli ta próba s* to był pomysł starej, to ona jest jeszcze bardziej stuknięta, niż do tej pory się wydawało... przecież mógł umrzeć, mógł zostać warzywem (widocznie jednak wyliże się z tego), co to babsko sobie myślało? Nie ogarniam po prostu. A że utrudniała mu kontakty z ojcem, to też o niej świadczy. Gdyby została żoną dyktatora, to byłaby z niej druga Elena Ceaușescu. :puke:
marley71
ToTylkoHermes

Post autor: marley71 »

pieczonyziemniak. pisze: pt cze 06, 2025 5:43 pm Może to odklejona hipoteza ale może oni w dwójkę zaplanowali morderstwo? I mamusia tak wymyśliła żeby było to krótko przed wyjazdem na erasmus aby przeciągnąć w czasie lub „a nóż się upiecze”
Ta baba jest tak odklejona, że serio z jednej strony nierealne a z drugiej możliwe. Nie raz mieliśmy już pokazówkę co potrafi
Też przechodzi mi coś takiego przez głowę.
Sqnderrr
RóżowePolo

Post autor: Sqnderrr »

https://vm.tiktok.com/ZNdSmt9U2/ Nie wiem czy widzieliście ale jego matka udzieliła wywiadu..
kulturalnyrozmowca
GreckieWakacje

Post autor: kulturalnyrozmowca »

Szybko wyszedł ze stanu " odłączamy od aparatury, bo nic nie da się zrobić" do "wypisujemy ze szpitala"
Martamarcysia
RóżowePolo

Post autor: Martamarcysia »

kulturalnyrozmowca pisze: sob cze 07, 2025 7:21 pm Szybko wyszedł ze stanu " odłączamy od aparatury, bo nic nie da się zrobić" do "wypisujemy ze szpitala"
To nie było tak, że chcieli go odłączyć, bo nic się nie da zrobić. Chcieli go odłączyć, bo zaczynał samodzielnie oddychać, a jego stan znacząco się poprawił.
Www88
MoetGlass

Post autor: Www88 »

Sqnderrr pisze: sob cze 07, 2025 8:02 am https://vm.tiktok.com/ZNdSmt9U2/ Nie wiem czy widzieliście ale jego matka udzieliła wywiadu..
Coś ciekawego? Nie mam tiktoka, więc nie otworze..
Awatar użytkownika
abece
SushiRoll

Sqnderrr pisze: sob cze 07, 2025 8:02 am https://vm.tiktok.com/ZNdSmt9U2/ Nie wiem czy widzieliście ale jego matka udzieliła wywiadu..
Komentarz pod tym tt "Maja miała wybite kilka zębów , Maja była podpalana ( na ciele są oparzenia np po zapalniczce gazowej ) Mają była pocięta ostrym narzędziem typu żyletka , włosy wyrwane garścią do krwi !!!!, miałam dostęp do protokołu medyka sądowego . To była rzeź na dziewczynie która jej gehenna trwała godzinami !!!! ."
Awatar użytkownika
KaSandrra
Currently:revenge

Post autor: KaSandrra »

abece pisze: sob cze 07, 2025 11:54 pm Komentarz pod tym tt "Maja miała wybite kilka zębów , Maja była podpalana ( na ciele są oparzenia np po zapalniczce gazowej ) Mają była pocięta ostrym narzędziem typu żyletka , włosy wyrwane garścią do krwi !!!!, miałam dostęp do protokołu medyka sądowego . To była rzeź na dziewczynie która jej gehenna trwała godzinami !!!! ."
Wszyscy którzy bronią tego psychopaty są jego pokroju.
Gamora
BlondDoczep

Post autor: Gamora »

abece pisze: sob cze 07, 2025 11:54 pm Komentarz pod tym tt "Maja miała wybite kilka zębów , Maja była podpalana ( na ciele są oparzenia np po zapalniczce gazowej ) Mają była pocięta ostrym narzędziem typu żyletka , włosy wyrwane garścią do krwi !!!!, miałam dostęp do protokołu medyka sądowego . To była rzeź na dziewczynie która jej gehenna trwała godzinami !!!! ."
A jakaś wiarygodność tego komentarza?
baj0jaj0
Channelka

Post autor: baj0jaj0 »

Gamora pisze: ndz cze 08, 2025 10:47 am A jakaś wiarygodność tego komentarza?
Nie powiem na 100%, czy ten komentarz jest prawdziwy, ale określenia "ostrym narzędziem typu żyletka" czy "oparzenia np. zapalniczką gazową" (chociaz tutaj podejrzewam skrot myślowy) są typowe dla opisywania w protokole sekcyjnym obrażeń i patomechanizmu ich powstania. Nikt w życiu codziennym nie mówi, że rany są od narzędzia danego rodzaju (ostre, tępe itd.) i dopiero przykład takiego narzędzia.
Shivalith
Drama Maker

Post autor: Shivalith »

Każdy może napisać taki komentarz
~dwa razy duże frytki i jakiegoś burgera tam panu weźmiesz~
Awatar użytkownika
abece
SushiRoll

Shivalith pisze: ndz cze 08, 2025 12:46 pm Każdy może napisać taki komentarz
Oczywiście że tak, dla mnie brzmi prawdopodobnie a czy jest wiarygodny to już nie mam jak zweryfikować.
Felczi
ZdalnaFanka

Post autor: Felczi »

Podobno uderzał ją ostrym szpadlem... Nim wybił jej zęby i prawdopodobnie też odciął palec... nie mogę sobie wyobrazić jak ona musiała cierpieć...