Start
Mój profil

Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej

Moderator: verysweetcherry
Kotasia
Ciastko

Re: Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej

Post autor: Kotasia »

Manka2 pisze: pn kwie 21, 2025 11:30 am Z drugiej strony niby to takie nieprawdopodobne, że sami by wzięli w dniu wylotu. Równie niedorzeczne jest imprezowanie do rana, powrót do hotelu o 7 rano, gdzie o 11-tej trzeba go opuścić, mając przed sobą cały dzień szwendania się po mieście i wylot wieczorem. Jeśli ta para rzeczywiście lubiła "te klimaty" to zapewne w tym klubie była naspawana. Zamiast wracać z imprezy spać to dzwonili po znajomych i mimo całonocnych baletów "wyglądali normalnie". No jeśli byli pod wpływem to wyglądali normalnie, pełni energii itd. Może później, na drugi dzień, wychodząc z hotelu, chcieli sobie poprawić by nie zamulać tylko wzięli nie to co myśleli, że biorą. Stąd też kontakt z "promotorem".
Widzieliscie kiedyś ludzi po koko, mef, etc? To sprawia, że się łaknie kontaktu z drugą osobą, wzrasta poziom empatii - co za tym idzie ludzie nawet po całonocnej imprezie potrafią wypisywać do dawno niewidzianych znajomych, obdzwaniać rodzinę/przyjaciol i gadać godzinami etc. Dla mnie sprawa jest prosta, że w nocy był gruby temat walony. Też myślę, że po wyjściu z hotelu może chcieli sobie wypalić skręcika na wyczilowanie przed lotem, tylko ten skręt był kiepskiej jakości, czymś naszpikowany etc. A może chcieli przed lotem skończyć swój towar i przesadzili? Myślę, że tam impreza odchodziła praktycznie codziennie i nietrudno o wymieszanie za dużej ilości substancji. W USA dragi to rosyjska ruletka, ludzie schodzą po trawie nawet. Albo wariują. Zaraz po podcaście gwiazdy Olgi weszłam na IG Oli i nie chcę nic mówić, ale na jednej czy dwóch fotach ze Stanów miała nieźle powiększone źrenice i myślę, że trzeźwa nie była. Ta opowieść Olgi o haśle „cash” jest aż żałosna, nie wymaga chyba komentarza… 🙄

Para za mocno zaimprezowala, przykre, bo nikt nikomu czegoś takiego nie życzy, ale Polska to nie Stany i tutaj nikt nie umiera po zapaleniu jointa czy wciągnięciu kreski, a tam to codzienność. Warto o tym pamiętać jak jesteś tysiące kilometrów od domu w TAKIM kraju i imprezować bardziej odpowiedzialnie…
Hinata99
Mokra Włoszka

Post autor: Hinata99 »

Kotasia pisze: czw kwie 24, 2025 6:50 pm Widzieliscie kiedyś ludzi po koko, mef, etc? To sprawia, że się łaknie kontaktu z drugą osobą, wzrasta poziom empatii - co za tym idzie ludzie nawet po całonocnej imprezie potrafią wypisywać do dawno niewidzianych znajomych, obdzwaniać rodzinę/przyjaciol i gadać godzinami etc. Dla mnie sprawa jest prosta, że w nocy był gruby temat walony. Też myślę, że po wyjściu z hotelu może chcieli sobie wypalić skręcika na wyczilowanie przed lotem, tylko ten skręt był kiepskiej jakości, czymś naszpikowany etc. A może chcieli przed lotem skończyć swój towar i przesadzili? Myślę, że tam impreza odchodziła praktycznie codziennie i nietrudno o wymieszanie za dużej ilości substancji. W USA dragi to rosyjska ruletka, ludzie schodzą po trawie nawet. Albo wariują. Zaraz po podcaście gwiazdy Olgi weszłam na IG Oli i nie chcę nic mówić, ale na jednej czy dwóch fotach ze Stanów miała nieźle powiększone źrenice i myślę, że trzeźwa nie była. Ta opowieść Olgi o haśle „cash” jest aż żałosna, nie wymaga chyba komentarza… 🙄

Para za mocno zaimprezowala, przykre, bo nikt nikomu czegoś takiego nie życzy, ale Polska to nie Stany i tutaj nikt nie umiera po zapaleniu jointa czy wciągnięciu kreski, a tam to codzienność. Warto o tym pamiętać jak jesteś tysiące kilometrów od domu w TAKIM kraju i imprezować bardziej odpowiedzialnie…
Dokładnie, widać tu w komentarzach, że wiele osób nie ogarnia takich spraw, ale może to i dobrze. Tym bardziej, że było powiedziane, chyba w tym artykule z onetu, że tego feralnego dnia była rozmowa video z tym "bramkarzem", więc mogli być dalej dobrze porobieni, było im mało i może Ola zadzwoniła po kolejne tematy, które były strzelone? Pamiętajmy, że weed jest tam legalny i można go kupić w sklepie, zresztą wstawiała fotę z tzw. dispensary, więc prawdopodobnie chodziło o coś mocniejszego, bo wątpię, że ktoś by się bujał z podejrzanymi typami, skoro może to samo kupić w sklepie na każdym rogu. Może chcieli się wzmocnić przed lotem, żeby nie mieć zjazdu na lotnisku i jeszcze sobie pofazować w samolocie? Nie takie rzeczy widziałam wśród wykształconych i na co dzień ogarniętych osób.
wzdecia
Kciuk

Post autor: wzdecia »

Od razu było dla mnie dziwne to, że po całej nocy w klubie oni mieli siłę jeszcze gadać ze znajomym przez kamerkę i to podkreślenie śledziowej, że wypili tylko jeden drink, bo następnego dnia opuszczali stany xd
Nie no…. XD energię to oni mieli
Ja od razu jak okazało się, że Daniel żyje, to wiedziałam, że sprawa będzie prosta, że on na pewno coś pamięta. Co planowali, gdzie byli, co przede wszystkim wzięli… i od razu mi się to wydało dziwne, że mówi, że nie pamięta. Gdy zasugerowałam pod podcastem aby po prostu zaczerpnąć więcej informacji od chłopaka, to wylała się na mnie fala hejtu, że przecież ON NIE PAMIETAA!!!!!
Kotasia
Ciastko

Post autor: Kotasia »

Hinata99 pisze: czw kwie 24, 2025 7:39 pm Pamiętajmy, że weed jest tam legalny i można go kupić w sklepie, zresztą wstawiała fotę z tzw. dispensary, więc prawdopodobnie chodziło o coś mocniejszego, bo wątpię, że ktoś by się bujał z podejrzanymi typami, skoro może to samo kupić w sklepie na każdym rogu.
Co do reszty komentarza się zgadzam, ale w Miami zielone chyba nie jest legalne, sprzedawana jest Delta 8, co jest obejściem prawa. Czytałam, że to nie jest za dobre, szczególnie jak ktoś wcześniej nie miał z tym styczności, nie wiadomo, jak mocne będzie, może być zanieczyszczone metalami ciężkimi, spowodować paranoję i inne takie
BlueLace
LouiBag

Post autor: BlueLace »

sobi27 pisze: czw kwie 24, 2025 3:42 pm Pod odcinkiem OŚ z kolei lawina wsparcia. Dopiero niedawno zaczęły się pojawiać nieco krytyczne komentarze zarówno do sprawy jak i samego odcinka, który swoją drogą jest fatalny.
Niektórzy to nawet chcą w to angażować samego Trumpa.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wzdecia
Kciuk

Temat jest dla mnie trudny od zawsze bo przez to g0wno straciłam osobę, którą kochałam..
Hinata99
Mokra Włoszka

Post autor: Hinata99 »

Kotasia pisze: czw kwie 24, 2025 10:45 pm Co do reszty komentarza się zgadzam, ale w Miami zielone chyba nie jest legalne, sprzedawana jest Delta 8, co jest obejściem prawa. Czytałam, że to nie jest za dobre, szczególnie jak ktoś wcześniej nie miał z tym styczności, nie wiadomo, jak mocne będzie, może być zanieczyszczone metalami ciężkimi, spowodować paranoję i inne takie
Masz rację, sprawdziłam i pomyliło mi się z innymi stanami. Jest legalna tylko medyczna, trzeba mieć kartę pacjenta. To zmienia postać rzeczy, dzięki za sprostowanie!
qazwsx91
RóżowePolo

Post autor: qazwsx91 »

Czy jest tu ktoś ze znajomych? Może coś więcej ktoś napisze?
wzdecia
Kciuk

Ta matka jest odklejona. Przez traumę nie myśli racjonalnie, ale szkoda, że nikt się nie zajmie jej stanem psych
Awatar użytkownika
dzudidzetson
LouiBag

Post autor: dzudidzetson »

BlueLace pisze: pt kwie 25, 2025 1:52 am Niektórzy to nawet chcą w to angażować samego Trumpa.
szkoda, że akurat papież umarł, bo można by od razu do papieża pisać. A tak, to trzeba czekać.
NocPolarna
Mokra Włoszka

Post autor: NocPolarna »

dzudidzetson pisze: wt kwie 29, 2025 2:51 pm szkoda, że akurat papież umarł, bo można by od razu do papieża pisać. A tak, to trzeba czekać.
Ale teraz to w sumie nawet na dobre wyszło - w końcu papież z USA.
qazwsx91
RóżowePolo

Post autor: qazwsx91 »

Wie ktoś coś jak się rozwinęła sprawa? Czy podcast Herring pomógł? Czy utknęła w martwym punkcie?
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

qazwsx91 pisze: sob maja 10, 2025 4:37 pm Wie ktoś coś jak się rozwinęła sprawa? Czy podcast Herring pomógł? Czy utknęła w martwym punkcie?
Wydaje mi się, że i Olga i mama Oli Łeczyckiej zrobiły zdziwioną minę, bo po podkaście oczekiwały innej reakcji. A tutaj powychodziły kwiatki, że Ola święta nie była, ludzie zauważyli nieścisłości i wyszło jak wyszło. Więc zamiast ruszenia sprawy, jest więcej wątpliwości i oskarżeń, że podcast był po prostu słaby i niemerytoryczny.
Ewelsitel
RoyalBaby

Post autor: Ewelsitel »

Ja pamiętam , że jakoś w październiku 2022 r wyskoczył mi materiał o nich .
Jakaś Polka mieszkająca w stanach nagrała o nich filmik na youtubie i matka dziewczyny kazała jej go usunac .
BlueLace
LouiBag

Ewelsitel pisze: wt maja 13, 2025 9:34 pm Ja pamiętam , że jakoś w październiku 2022 r wyskoczył mi materiał o nich .
Jakaś Polka mieszkająca w stanach nagrała o nich filmik na youtubie i matka dziewczyny kazała jej go usunac .
Co tam takiego było, że matka kazała usunąć filmik?
Ewelsitel
RoyalBaby

Post autor: Ewelsitel »

Szukałam , ale już pousuwane. Zasugerowała , że obydwoje byli po jakiś środkach i ta mama sie wkurzyła , że chce się wybić na ich tragedii i że we krwi niby nie wyszły żadne narkotyki 😅
https://deon24.com/2022/09/02/mlodzi-i- ... ze-walczy/
BlueLace
LouiBag

Ewelsitel pisze: wt maja 13, 2025 10:44 pm Szukałam , ale już pousuwane. Zasugerowała , że obydwoje byli po jakiś środkach i ta mama sie wkurzyła , że chce się wybić na ich tragedii i że we krwi niby nie wyszły żadne narkotyki 😅
https://deon24.com/2022/09/02/mlodzi-i- ... ze-walczy/
Nie rozumiem tej mamy, bo na TikToka sama wstawiała zdjęcie Oli na plaży z jointem.
malinowychrupek
Ciastko

Post autor: malinowychrupek »

Co ciekawe, Dawid dodał na instagrama link do threads i zauważyłam, że zdjęcie w tle z Olą ze ślubu jest usunięte. Chyba staje się bardziej aktywny w SM.
Wyczytałam też, że Dawid śmiga na tinderze, w roku śmierci Oli już w grudniu pisał z dziewczynami 🫡
Daisy123
ŚpięWRezydencji

Post autor: Daisy123 »

malinowychrupek pisze: pt maja 23, 2025 11:49 pm Co ciekawe, Dawid dodał na instagrama link do threads i zauważyłam, że zdjęcie w tle z Olą ze ślubu jest usunięte. Chyba staje się bardziej aktywny w SM.
Wyczytałam też, że Dawid śmiga na tinderze, w roku śmierci Oli już w grudniu pisał z dziewczynami 🫡
Ja to slyszalam ze on krotko po pogrzebie wysylal do jakis lasek prosby o obserwowanie na ig.
Luczi
Bransoletka50k

Post autor: Luczi »

Też nie popadajmy w skrajność. To ze zmarła mu żona nie znaczy ze nie może mieć socjali i obserwować innych kobiet na insta.
Lepiej ze stara się żyć normalnie niż Milalby do końca życia żyć jak mnich, mieć depresję i się zadręczać. Jej życia nic nie zwróci ale on dostał od życia druga szanse.
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Post autor: pieczonyziemniak. »

Luczi pisze: sob maja 24, 2025 12:27 pm Też nie popadajmy w skrajność. To ze zmarła mu żona nie znaczy ze nie może mieć socjali i obserwować innych kobiet na insta.
Lepiej ze stara się żyć normalnie niż Milalby do końca życia żyć jak mnich, mieć depresję i się zadręczać. Jej życia nic nie zwróci ale on dostał od życia druga szanse.
Okej, nie popadajmy w skrajność ale niech nie rozpowiadają bzdury, że jest w bardzo złej kondycji psychicznej, ma wiele problemów neurologicznych itd a krótko po tragedii pisze do lasek czy zakłada Tindera. No ludzie
Koala1234
Siatkarka

Post autor: Koala1234 »

Mega zainteresowałam się tą sprawą po podcaście Olgi . Przyznam się nigdy wcześniej o niej nie słyszałam. Przeczytałam o tej sprawie wszystko co jest dostępne. Wiadomo niektóre źródła podają trochę czasem sprzeczne informacje.
Moim zdaniem nikt im krzywdy nie zrobił. Ewentualnie jeśli to jak leżeli juz nieprzytomni na plaży.
Ten promotor im ogarniał towar , oni sami do niego zadzwonili. I coś poszło nie tak. Nie rozumiem tylko dlaczego policja nie zainteresowała się tym promotorem i tym co on sprzedaje. Przecież to spowodowało śmierć tej dziewczyny .
Dużo tutaj czytam głosów że to niemożliwe że ten jej chłopak nic nie pamięta. Ja uważam że jak najbardziej możliwe. On był w ciężkim stanie , w śpiączce. Jak się obudzil to nawet nie pamiętał że jest w Stanach i że wziął ślub.
Policji powiedział że ostatnie co to pamieta że zapalił papierosa z Olą na plaży. Pewnie nie był to papieros.

Nie rozumiem czemu on mamie tej dziewczynie nie przyzna , że wzięli coś dobrowolnie, żeby biedna po prostu przestała szukać sprawców, których raczej nie ma
Awatar użytkownika
joalla
Currently: planning drama

Post autor: joalla »

Koala1234 pisze: sob maja 24, 2025 1:27 pm Mega zainteresowałam się tą sprawą po podcaście Olgi . Przyznam się nigdy wcześniej o niej nie słyszałam. Przeczytałam o tej sprawie wszystko co jest dostępne. Wiadomo niektóre źródła podają trochę czasem sprzeczne informacje.
Moim zdaniem nikt im krzywdy nie zrobił. Ewentualnie jeśli to jak leżeli juz nieprzytomni na plaży.
Ten promotor im ogarniał towar , oni sami do niego zadzwonili. I coś poszło nie tak. Nie rozumiem tylko dlaczego policja nie zainteresowała się tym promotorem i tym co on sprzedaje. Przecież to spowodowało śmierć tej dziewczyny .
Dużo tutaj czytam głosów że to niemożliwe że ten jej chłopak nic nie pamięta. Ja uważam że jak najbardziej możliwe. On był w ciężkim stanie , w śpiączce. Jak się obudzil to nawet nie pamiętał że jest w Stanach i że wziął ślub.
Policji powiedział że ostatnie co to pamieta że zapalił papierosa z Olą na plaży. Pewnie nie był to papieros.

Nie rozumiem czemu on mamie tej dziewczynie nie przyzna , że wzięli coś dobrowolnie, żeby biedna po prostu przestała szukać sprawców, których raczej nie ma
Nie zdziwiłabym się, gdyby jej powiedział, a ona po prostu nie przyjęła tego do wiadomości i z tego właśnie powodu drążyła temat.
sobi27
Channelka

Post autor: sobi27 »

Zgadzam się - tutaj żadnej zbrodni nie było. Ciekawi mnie tylko czy Olga pociągnie temat i czy zrobi "Ślady". Raczej wątpię, ale zobaczymy...
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

sobi27 pisze: sob maja 24, 2025 5:14 pm Zgadzam się - tutaj żadnej zbrodni nie było. Ciekawi mnie tylko czy Olga pociągnie temat i czy zrobi "Ślady". Raczej wątpię, ale zobaczymy...
Myślę że nie pociągnie. Pewnie spodziewała się innej reakcji na te sprawę