Dokładnie, widać tu w komentarzach, że wiele osób nie ogarnia takich spraw, ale może to i dobrze. Tym bardziej, że było powiedziane, chyba w tym artykule z onetu, że tego feralnego dnia była rozmowa video z tym "bramkarzem", więc mogli być dalej dobrze porobieni, było im mało i może Ola zadzwoniła po kolejne tematy, które były strzelone? Pamiętajmy, że weed jest tam legalny i można go kupić w sklepie, zresztą wstawiała fotę z tzw. dispensary, więc prawdopodobnie chodziło o coś mocniejszego, bo wątpię, że ktoś by się bujał z podejrzanymi typami, skoro może to samo kupić w sklepie na każdym rogu. Może chcieli się wzmocnić przed lotem, żeby nie mieć zjazdu na lotnisku i jeszcze sobie pofazować w samolocie? Nie takie rzeczy widziałam wśród wykształconych i na co dzień ogarniętych osób.Kotasia pisze: ↑czw kwie 24, 2025 6:50 pm Widzieliscie kiedyś ludzi po koko, mef, etc? To sprawia, że się łaknie kontaktu z drugą osobą, wzrasta poziom empatii - co za tym idzie ludzie nawet po całonocnej imprezie potrafią wypisywać do dawno niewidzianych znajomych, obdzwaniać rodzinę/przyjaciol i gadać godzinami etc. Dla mnie sprawa jest prosta, że w nocy był gruby temat walony. Też myślę, że po wyjściu z hotelu może chcieli sobie wypalić skręcika na wyczilowanie przed lotem, tylko ten skręt był kiepskiej jakości, czymś naszpikowany etc. A może chcieli przed lotem skończyć swój towar i przesadzili? Myślę, że tam impreza odchodziła praktycznie codziennie i nietrudno o wymieszanie za dużej ilości substancji. W USA dragi to rosyjska ruletka, ludzie schodzą po trawie nawet. Albo wariują. Zaraz po podcaście gwiazdy Olgi weszłam na IG Oli i nie chcę nic mówić, ale na jednej czy dwóch fotach ze Stanów miała nieźle powiększone źrenice i myślę, że trzeźwa nie była. Ta opowieść Olgi o haśle „cash” jest aż żałosna, nie wymaga chyba komentarza…![]()
Para za mocno zaimprezowala, przykre, bo nikt nikomu czegoś takiego nie życzy, ale Polska to nie Stany i tutaj nikt nie umiera po zapaleniu jointa czy wciągnięciu kreski, a tam to codzienność. Warto o tym pamiętać jak jesteś tysiące kilometrów od domu w TAKIM kraju i imprezować bardziej odpowiedzialnie…
Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej
Moderator: verysweetcherryRe: Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej
Od razu było dla mnie dziwne to, że po całej nocy w klubie oni mieli siłę jeszcze gadać ze znajomym przez kamerkę i to podkreślenie śledziowej, że wypili tylko jeden drink, bo następnego dnia opuszczali stany xd
Nie no….
energię to oni mieli
Ja od razu jak okazało się, że Daniel żyje, to wiedziałam, że sprawa będzie prosta, że on na pewno coś pamięta. Co planowali, gdzie byli, co przede wszystkim wzięli… i od razu mi się to wydało dziwne, że mówi, że nie pamięta. Gdy zasugerowałam pod podcastem aby po prostu zaczerpnąć więcej informacji od chłopaka, to wylała się na mnie fala hejtu, że przecież ON NIE PAMIETAA!!!!!
Nie no….
Ja od razu jak okazało się, że Daniel żyje, to wiedziałam, że sprawa będzie prosta, że on na pewno coś pamięta. Co planowali, gdzie byli, co przede wszystkim wzięli… i od razu mi się to wydało dziwne, że mówi, że nie pamięta. Gdy zasugerowałam pod podcastem aby po prostu zaczerpnąć więcej informacji od chłopaka, to wylała się na mnie fala hejtu, że przecież ON NIE PAMIETAA!!!!!
Co do reszty komentarza się zgadzam, ale w Miami zielone chyba nie jest legalne, sprzedawana jest Delta 8, co jest obejściem prawa. Czytałam, że to nie jest za dobre, szczególnie jak ktoś wcześniej nie miał z tym styczności, nie wiadomo, jak mocne będzie, może być zanieczyszczone metalami ciężkimi, spowodować paranoję i inne takieHinata99 pisze: ↑czw kwie 24, 2025 7:39 pm Pamiętajmy, że weed jest tam legalny i można go kupić w sklepie, zresztą wstawiała fotę z tzw. dispensary, więc prawdopodobnie chodziło o coś mocniejszego, bo wątpię, że ktoś by się bujał z podejrzanymi typami, skoro może to samo kupić w sklepie na każdym rogu.
Niektórzy to nawet chcą w to angażować samego Trumpa.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Masz rację, sprawdziłam i pomyliło mi się z innymi stanami. Jest legalna tylko medyczna, trzeba mieć kartę pacjenta. To zmienia postać rzeczy, dzięki za sprostowanie!Kotasia pisze: ↑czw kwie 24, 2025 10:45 pm Co do reszty komentarza się zgadzam, ale w Miami zielone chyba nie jest legalne, sprzedawana jest Delta 8, co jest obejściem prawa. Czytałam, że to nie jest za dobre, szczególnie jak ktoś wcześniej nie miał z tym styczności, nie wiadomo, jak mocne będzie, może być zanieczyszczone metalami ciężkimi, spowodować paranoję i inne takie
- dzudidzetson
- LouiBag
-
NocPolarna
- Mokra Włoszka
Ale teraz to w sumie nawet na dobre wyszło - w końcu papież z USA.dzudidzetson pisze: ↑wt kwie 29, 2025 2:51 pm szkoda, że akurat papież umarł, bo można by od razu do papieża pisać. A tak, to trzeba czekać.
Wydaje mi się, że i Olga i mama Oli Łeczyckiej zrobiły zdziwioną minę, bo po podkaście oczekiwały innej reakcji. A tutaj powychodziły kwiatki, że Ola święta nie była, ludzie zauważyli nieścisłości i wyszło jak wyszło. Więc zamiast ruszenia sprawy, jest więcej wątpliwości i oskarżeń, że podcast był po prostu słaby i niemerytoryczny.
Szukałam , ale już pousuwane. Zasugerowała , że obydwoje byli po jakiś środkach i ta mama sie wkurzyła , że chce się wybić na ich tragedii i że we krwi niby nie wyszły żadne narkotyki 
https://deon24.com/2022/09/02/mlodzi-i- ... ze-walczy/
Nie rozumiem tej mamy, bo na TikToka sama wstawiała zdjęcie Oli na plaży z jointem.Ewelsitel pisze: ↑wt maja 13, 2025 10:44 pm Szukałam , ale już pousuwane. Zasugerowała , że obydwoje byli po jakiś środkach i ta mama sie wkurzyła , że chce się wybić na ich tragedii i że we krwi niby nie wyszły żadne narkotyki
-
malinowychrupek
- Ciastko
Co ciekawe, Dawid dodał na instagrama link do threads i zauważyłam, że zdjęcie w tle z Olą ze ślubu jest usunięte. Chyba staje się bardziej aktywny w SM.
Wyczytałam też, że Dawid śmiga na tinderze, w roku śmierci Oli już w grudniu pisał z dziewczynami
Wyczytałam też, że Dawid śmiga na tinderze, w roku śmierci Oli już w grudniu pisał z dziewczynami
Ja to slyszalam ze on krotko po pogrzebie wysylal do jakis lasek prosby o obserwowanie na ig.malinowychrupek pisze: ↑pt maja 23, 2025 11:49 pm Co ciekawe, Dawid dodał na instagrama link do threads i zauważyłam, że zdjęcie w tle z Olą ze ślubu jest usunięte. Chyba staje się bardziej aktywny w SM.
Wyczytałam też, że Dawid śmiga na tinderze, w roku śmierci Oli już w grudniu pisał z dziewczynami![]()
Też nie popadajmy w skrajność. To ze zmarła mu żona nie znaczy ze nie może mieć socjali i obserwować innych kobiet na insta.
Lepiej ze stara się żyć normalnie niż Milalby do końca życia żyć jak mnich, mieć depresję i się zadręczać. Jej życia nic nie zwróci ale on dostał od życia druga szanse.
Lepiej ze stara się żyć normalnie niż Milalby do końca życia żyć jak mnich, mieć depresję i się zadręczać. Jej życia nic nie zwróci ale on dostał od życia druga szanse.
- pieczonyziemniak.
- VlogmasEnjoyer
Okej, nie popadajmy w skrajność ale niech nie rozpowiadają bzdury, że jest w bardzo złej kondycji psychicznej, ma wiele problemów neurologicznych itd a krótko po tragedii pisze do lasek czy zakłada Tindera. No ludzieLuczi pisze: ↑sob maja 24, 2025 12:27 pm Też nie popadajmy w skrajność. To ze zmarła mu żona nie znaczy ze nie może mieć socjali i obserwować innych kobiet na insta.
Mega zainteresowałam się tą sprawą po podcaście Olgi . Przyznam się nigdy wcześniej o niej nie słyszałam. Przeczytałam o tej sprawie wszystko co jest dostępne. Wiadomo niektóre źródła podają trochę czasem sprzeczne informacje.
Moim zdaniem nikt im krzywdy nie zrobił. Ewentualnie jeśli to jak leżeli juz nieprzytomni na plaży.
Ten promotor im ogarniał towar , oni sami do niego zadzwonili. I coś poszło nie tak. Nie rozumiem tylko dlaczego policja nie zainteresowała się tym promotorem i tym co on sprzedaje. Przecież to spowodowało śmierć tej dziewczyny .
Dużo tutaj czytam głosów że to niemożliwe że ten jej chłopak nic nie pamięta. Ja uważam że jak najbardziej możliwe. On był w ciężkim stanie , w śpiączce. Jak się obudzil to nawet nie pamiętał że jest w Stanach i że wziął ślub.
Policji powiedział że ostatnie co to pamieta że zapalił papierosa z Olą na plaży. Pewnie nie był to papieros.
Nie rozumiem czemu on mamie tej dziewczynie nie przyzna , że wzięli coś dobrowolnie, żeby biedna po prostu przestała szukać sprawców, których raczej nie ma
Moim zdaniem nikt im krzywdy nie zrobił. Ewentualnie jeśli to jak leżeli juz nieprzytomni na plaży.
Ten promotor im ogarniał towar , oni sami do niego zadzwonili. I coś poszło nie tak. Nie rozumiem tylko dlaczego policja nie zainteresowała się tym promotorem i tym co on sprzedaje. Przecież to spowodowało śmierć tej dziewczyny .
Dużo tutaj czytam głosów że to niemożliwe że ten jej chłopak nic nie pamięta. Ja uważam że jak najbardziej możliwe. On był w ciężkim stanie , w śpiączce. Jak się obudzil to nawet nie pamiętał że jest w Stanach i że wziął ślub.
Policji powiedział że ostatnie co to pamieta że zapalił papierosa z Olą na plaży. Pewnie nie był to papieros.
Nie rozumiem czemu on mamie tej dziewczynie nie przyzna , że wzięli coś dobrowolnie, żeby biedna po prostu przestała szukać sprawców, których raczej nie ma
Nie zdziwiłabym się, gdyby jej powiedział, a ona po prostu nie przyjęła tego do wiadomości i z tego właśnie powodu drążyła temat.Koala1234 pisze: ↑sob maja 24, 2025 1:27 pm Mega zainteresowałam się tą sprawą po podcaście Olgi . Przyznam się nigdy wcześniej o niej nie słyszałam. Przeczytałam o tej sprawie wszystko co jest dostępne. Wiadomo niektóre źródła podają trochę czasem sprzeczne informacje.