Start
Mój profil

bartek frykowski

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
joalla
Currently: planning drama

Re: bartek frykowski

Post autor: joalla »

nienadlugo pisze: czw maja 22, 2025 9:52 am O tak tu się zgadzam, myślę że nie było to sam oobojstwo, myślę że to mógł być jaki nieszczęśliwy wypadek/zbieg okoliczności
Oczywiście, że nie było to samob*.
Popełnienie samobijstwa poprzez wielokrotne wbicie w brzuch noża byłoby wyjątkowo karkołomne, ciężkie w realizacji fizycznie i psychicznie, a do tego zajmujące stosunkowo dużo czasu.
Moja hipoteza jest taka, że imprezowali w dworku, może coś zażyli, może się posprzeczali i Karolina wkurzona wbiła Bartkowi nóż, gdy zorientowała się, co zrobiła, zaczęła z koleżanką sprzątać miejsce zbrodni.
Nie pamiętam, czy w momencie telefonu na policję Bartek już nie żył, ale swoim zachowaniem Karolina Wajda skutecznie uniemożliwiła ewentualne uratowanie go. Facet miał wtedy 12 letnią córkę, którą przez głupotę Wajdówny osierocił, a która następnie zmagała się z różnymi problemami.
Karolina powinna za to odpowiedzieć i wręcz nie jestem w stanie opisać, jak wielka jest moja frustracja na myśl o tej sprawie.
Awatar użytkownika
babycowboy
Koczkodan

Post autor: babycowboy »

Alexa2344 pisze: czw maja 22, 2025 11:46 am Jak ktoś zabija w emocjach to potem na zimno i z rozmysłem nie czyści narzędzia zbrodni et cetera.
No i po tym jednym zdaniu wiem, że nie masz pojęcia o czym mówisz. Szkoda czasu na dyskusję z kimś kto postrzega tak złożoną rzecz jak morderstwo na czarno-biało
kapucynczubaty
Ciastko

Post autor: kapucynczubaty »

warto dodać, że w tamtych czasach Karolina Wajda spotykała się z Pawłem Rdułtowskim (znany nam dziś jako Paul Montana xd)
Awatar użytkownika
Alexa2344
LouiBag

Post autor: Alexa2344 »

babycowboy pisze: czw maja 22, 2025 4:30 pm No i po tym jednym zdaniu wiem, że nie masz pojęcia o czym mówisz. Szkoda czasu na dyskusję z kimś kto postrzega tak złożoną rzecz jak morderstwo na czarno-biało
Znalazł się detektyw Konopka.ja nie szufladkuje morderstw ,ty po prostu kompletnie nie opanowałas sztuki czytania ze zrozumieniem.
Dysputy z kimś takim to męczarnia a zatem odbij,bajo
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Alexa2344 pisze: śr maja 28, 2025 10:31 pm Znalazł się detektyw Konopka.ja nie szufladkuje morderstw ,ty po prostu kompletnie nie opanowałas sztuki czytania ze zrozumieniem.
Dysputy z kimś takim to męczarnia a zatem odbij,bajo
Nie no ale napisałaś, że jak ktoś czyści narzędzia zbrodni to znaczy, że to nie był afekt. A to nie jest takie zerojedynkowe
Awatar użytkownika
babycowboy
Koczkodan

Post autor: babycowboy »

Limonene pisze: czw maja 29, 2025 7:39 am Nie no ale napisałaś, że jak ktoś czyści narzędzia zbrodni to znaczy, że to nie był afekt. A to nie jest takie zerojedynkowe
Dla niej jest. A jak się nie zgadzasz to z tobą jest problem i nie umiesz czytać xD
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

obstawiam, że pan szanowany reżyser mocno tutaj popracował przy tej sprawie, aby córka chodziła dziś wolno