Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: pieczonyziemniak. »

Dobrze, że w Internecie nic nie ginie
kulturalnyrozmowca
GreckieWakacje

Post autor: kulturalnyrozmowca »

mezalians_urodowy pisze: pn maja 05, 2025 3:35 pm Rozpatrzeć zażalenie muszą, ale nie ma żadnego powodu żeby był sądzony w Grecji i to sie nie wydarzy. Nie ma sie co ekscytować, po prostu kupują sobie czas.
Nie ma mowy o procesie w Grecji, bo ani on ani ofiara to nie są Grecy a i morderstwo nie było popełnione na terytorium Grecji.
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

kulturalnyrozmowca pisze: pt maja 16, 2025 11:44 pm Nie ma mowy o procesie w Grecji, bo ani on ani ofiara to nie są Grecy a i morderstwo nie było popełnione na terytorium Grecji.
Jest jeszcze trzecia furtka, przesłanki że w Polsce nie będzie sprawiedliwego procesu. Ale wątpię żeby Grecja się odważyła nas o to oskarżyć.
plotki3030
Currently:Rio

Post autor: plotki3030 »

Niewiemocochodzi pisze: pt maja 16, 2025 8:24 am Najgorsze jest to, że ona w tych postach nawet nie wypiera się już, że jej syn to zrobił. Ona jest przekonana, że postąpił słusznie zabijając swoją koleżankę. To jest chore. Jestem pewna, że jeśli nie w zabójstwie, to na pewno pomogła mu w ukryciu zwłok i tuszowaniu sprawy.
Nadrabiam co piszecie łącznie ze screenami postów i jestem w szoku jak ta kobieta się zachowuje i odnosi do całej sprawy. Mowa o zabójstwie, zabójstwie gdzie ofiara była torturowana a ta kobieta wykłóca się i rzuca te swoje mądrości jakby chodziło o zbita szybę w samochodzie. nie widzi w tym nic szczególnego? Nawet z jej postów wynika że ona ostrzegała że tak się skończy a Maja sama się prosiła 😱

To ich środowisko z Mlawy ogolnie jest jakieś chore ale jeśli ta Maja była taka problemowa i uprzykrzala im życie to z pewnością były inne metody by to rozwiązać a nie zwabić ja na spotkanie i zamordowac.
kulturalnyrozmowca
GreckieWakacje

Post autor: kulturalnyrozmowca »

Mamusię za to co wypisuje też powinni zamknąć.
Awatar użytkownika
Alexa2344
LouiBag

Post autor: Alexa2344 »

plotki3030 pisze: sob maja 17, 2025 8:47 am Nadrabiam co piszecie łącznie ze screenami postów i jestem w szoku jak ta kobieta się zachowuje i odnosi do całej sprawy. Mowa o zabójstwie, zabójstwie gdzie ofiara była torturowana a ta kobieta wykłóca się i rzuca te swoje mądrości jakby chodziło o zbita szybę w samochodzie. nie widzi w tym nic szczególnego? Nawet z jej postów wynika że ona ostrzegała że tak się skończy a Maja sama się prosiła 😱

To ich środowisko z Mlawy ogolnie jest jakieś chore ale jeśli ta Maja była taka problemowa i uprzykrzala im życie to z pewnością były inne metody by to rozwiązać a nie zwabić ja na spotkanie i zamordowac.
Ja bym z takiego toksycznego środowiska spieprzyła ,jeśli jej synowi było tak źle,mieli kasę mogli zacząć życie gdzie indziej.
Ale jeśli ktoś uważa morderstwo za dobre rozwiązanie to brak słów.
Orzeszek44
BlondDoczep

Post autor: Orzeszek44 »

marley71 pisze: pt maja 16, 2025 10:12 pm Oho, mamusia skasowała profil na fejsie :)
Raczej fejsbuk jej skasował. Szaleje na koncie syna.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
plotki3030
Currently:Rio

Post autor: plotki3030 »

Orzeszek44 pisze: sob maja 17, 2025 9:53 am Raczej fejsbuk jej skasował. Szaleje na koncie syna.
Też tak myślę, pewnie dużo ludzi zgłaszali jej konto jako np. mowa nienawiści czy groźby itp.

Mnie jedynie dziwi, że ona wciąż sobie tak swobodnie wypisuje takie bzdury, grozi ludziom, podważa przebieg wydarzeń, sugeruje ze ofiara ma za swoje (!) i że dobrze się stało (!!) bo była taka a siaka.
Pomijając to, że szkodzi sprawie i własnemu synowi to czy serio nie można jej zamknąć ust prawnie? Jeszcze nigdy nie czytałam o zbrodni gdzie rodzic podejrzanego tak szaleje szkalujac dosłownie wszystkich na około (!)

PS. Aż mam ciarki, że ona jest po psychologii i mogłaby "ponagac" innym ludziom albo byłaby zatrudniona w szkole czy szpitalu w takiej profesji brrr
marley71
ToTylkoHermes

Post autor: marley71 »

Srodze odklejona baba 😅
Pewnie nie mogła uciec z toksycznego, mławskiego środowiska, bo przecież ma te swoje parrrkety! 😂

Mława rysuje się jako najbardziej patologiczne miasto w Polsce! 💀
MOTYL177
RoyalBaby

Post autor: MOTYL177 »

W głowie się nie mieści. Spotted Mława. Konto na FB. Coś strasznego te komentarze. Dlaczego policja nic z tym nie robi?!
Kitku90690
Gacie z oceanu

Post autor: Kitku90690 »

Ja jeb*e czytac sie nie da tego co ta baba wypisuje, choroszcz to za malo. Ja mozna sie tak odkleic zeby nie widziec ze robi przypal wiekszy niz jest i to jeszcze z konta syna. Jak jej nie postawia mataczenia i utrudniania sledztwa to bedzie cud
Willmaster
RóżowePolo

Post autor: Willmaster »

PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Idę wpłacić na zrzutkę rodziny Mai i mam nadzieję że już wystosowali pozew cywilny wobec tej kobiety albo złożyli zawiadomienie do prokuratury o podejrzenie przestepstwa. Nie wiem pod co to można podpiąć co jest ścigane z urzędu może utrudnianie śledztwa. Ale niech wejdą na drogę sądową bo to już przechodzi pojęcie człowieka. Mam nadzieję że mają jakąś pomoc z boku
Dawiddd04
RoyalBaby

Post autor: Dawiddd04 »

Jezuuu, ja nie mogę czytać, jak wy piszecie, że Bartek był nękany XD. Jestem z Olsztyna i znam to towarzystwo. Osoba jak Bartek miała wyjebane na takie zaczepki, to nawet gnębieniem nie można tego nazwać. Sama właścicielka hejterskiego konta napisała, że Bartek wiedział o tym koncie i mu to zwisało. Dodam, że nękał tę dziewczynę – założycielkę konta – już wcześniej. Serio, myślicie, że taka osoba jak ona doprowadziła do zabójstwa, bo ktoś wkleił jego twarz na kupę xD? Cała Mława ich zna, on normalnie napierdalał matkę przy ludziach.
Mają święta nie była ale on to wysyp patologi i nie ma co w ogóle porównywać kropka
Dawiddd04
RoyalBaby

Radoska pisze: pt maja 02, 2025 10:32 pm Piszesz o chłopaku, który był hejtowany od lat plus miał toksyczną mamusię. Mnie przeraziło już samo zdjęcie jego z matką. Mina tam wyraża wszystko. Stoi jak skazaniec. Jest zrezygnowany. Jeszcze ten szkalujący profil. Takiego kombo to i dorosłych by nie wytrzymał, a co dopiero nastolatek. Był zaszczuty jak mało kto. W jego głowie pewnie sporo się działo. I dzieje, karuzela emocji, ulga bo się odegrał, w końcu był górą. W Grecji cały czas był na adrenalinie pewnie. Poczucie winy przyjdzie, z czasem. Ja tam mu współczuję, zaplątał się, ale nie ze swojej winy. Nie usprawiedliwiam morderstwa, ale uważam, że współwinnych jest tu sporo. W szoku jestem jak dzieciarnia potrafi być okrutna...
Jezu jakie głupoty znam te towarzystwo i musiałem aż zrobić screena XDD Bartek taki biedny…. zwłaszcza jak podawał dalej tiktoki żartobliwe z policji w dniu kiedy dostał zarzuty czy wy ludzie zrozumiecie ze to jest patologia i on miał wyjebane na jakieś hatepage o nim ????
Znam go i to jest ostatnia osoba o której mogę powiedzieć ku*wa że jest biedna czy skrzywdzona XD zaznaczę ze z mają się nie lubiłem ale nie mogę czytać tych głupot po prostu
Dawiddd04
RoyalBaby

ania_nw pisze: sob maja 03, 2025 11:14 am To dziala tez w druga strone. Kogos moze nie dziwic ze np dreczona osoba doprowadzona na skraj samob ** nie wytrzymuje i sie mści.
Czyje zycie jest wazniejsze ? W ogole czyjes jest ?
Nie pisze tu o tej sprawie konkretnie ale ogolnie.

„Dręczona osob na skraju samob*” xD cała mlawa wie ze to patologia napierdalał matkę przy ludziach cpal nękał ludzi w szkole bali się przez niego przychodzić z tym człowiekiem zawsze jakaś była afera a wy piszecie ze no…. dręczony chłopak nie wytrzymał… lubię Wandę ale to jakie farmazony teraz piszecie to jest po prostu szok XD aż mi ciśnienie skacze
Dawiddd04
RoyalBaby

ania_nw pisze: sob maja 03, 2025 11:46 am A propos Bartka to jednak z odpowiednim wsparciem mial szanse sobie to poukladac, moze pojsc na terapie i zaczac od nowa a teraz ? Zemscil sie i co ? Poczul sie lepiej przez chwile, emocje opadly no to teraz w pasiak i do wiezienia ... Kolejne zmarnowane życie. I cala rodzina.
Wiem ze gdyby Bartek to przeczytał wyśmiałby Twoją naiwność xxdd
Dawiddd04
RoyalBaby

Ja ogólnie uważam, że raczej nie mówi się o osobie, która była nękana: „Idę się spotkać z X, jak się pokłócimy, to będę z 5 minut, a jak nie, to za 30 minut.”
Patrząc na to „jak się nie pokłócimy” — spędzą razem około 30 minut. Nie znam naprawdę przypadków, żeby ofiara i kat tak się zachowywali, z własnej woli spędzali więcej czasu ze sobą, jeśli wszystko będzie okej. XD Diabeł tkwi w szczegółach, musicie zrozumieć, o co mi chodzi. Po co w ogóle przyjmować, że mogę spędzić więcej czasu z osobą, którą nękałam, tak jakby z przyjemności? Co się potem okaże — „nękałam” do tego stopnia, że mnie zabił?
Odrzućcie w końcu te głupoty, że ona bardzo nękała Bartka i on się załamał. Przypominam, jakie on odwalał akcje w Mławie. Nie klei mi się, żeby patologiczny, cpun, agresywny, przez którego ludzie nie chodzą do szkoły, bo się go boją, załamał się tak nękaniem jakiejś drobnej dziewczyny, że postanowił ją zabić.

Znam ich prywatnie i dla mnie to oczywistość ale chcę wam coś przekazać
Dawiddd04
RoyalBaby

PrzemoKondratowicz pisze: sob maja 03, 2025 7:09 pm Ktoś się pytał czy ktoś ma odwagę napisać do matki - ja nie mam, i myślę że to powinna zrobić matka nastolatka bądź nastolatki. Jakaś wyważona kobieta w zbliżonym wieku. I myślę że to nie jest zły pomysł zaoferować jej śliwkę sparcia i spróbować przesłać jej telefony wsparcia czy zasugerować dokąd się zwrócić o pomoc. Bo naprawdę widzę że się znowu włączyła w internetowe przepychanki, naprawdę ona może być kolejną ofiarą. Policja też powinna skończyć majówkę i wziąć się za te pyskówki i ataki bo zaraz będą kolejne ofiary, jego matka czy autorzy jego hatepage. Dzieci źle zrobiły ale pewnie teraz od poniedziałku sami będą gnębieni za rzekome przyczynienie się do zbrodni. To wszystko zmierza w tragicznym kierunku.
Zastanawiam się czasami czytając takie wiadomości co macie z głową chyba naprawdę nie przeczytaliście wszystkiego co pisała jego matka
Dawiddd04
RoyalBaby

MariaDolotes pisze: sob maja 03, 2025 8:12 pm Ja jestem zdania, że ta dwójka nakręcała się wzajemnie i podejrzewam, że ich relacja opierała się na wzajemnym gnojeniu i dawała duży zastrzyk w postaci adrenaliny - ona nazwała go matolem, on na nią napluł, ona go szarpnęła, on dał jej wpysk, i tak to pewnie sobie funkcjonowało (takie tam dzień jak co dzień). Możliwe, że przez lata na siebie naskakiwali i utrzymywali kontakt właśnie w takiej chorej formie. Nie doszukiwałabym się tutaj długów, narkotyków, szantażu, ciąży, stalkingu itd. Najzwyczajniej w świecie on ją zaczepiał, a ona odpowiadała tym samym (albo na odwrót), tylko że tego feralnego dnia sprawy poszły za daleko.

„Nie doszukiwałabym się tutaj narkotykow”
Narkotykow to było sporo każdy w Olsztynie wie ze cpali razem
Dawiddd04
RoyalBaby

stromek.bart pisze: sob maja 03, 2025 8:21 pm Twoje jest racjonalne tylko dla Ciebie. Mam prawo wyrazić tu zdanie a to, że Tobie się ono nie podoba to nie mój problem. Bagatelizowanie hejtu albo umniejszanie tego co ta grupa robiła to wybielanie dzieciarni która nie jedną osobę mogła doprowadzic do samob*. I nikt to nie broni Bartka. Każdy próbuje zrozumieć jak do tego doszło nie wykluczając tego co go spotkało
Nie wiem ile macie lat ale naprawdę w tych czasach nie przeżylibyście w naszym wieku jeżeli uważasz ze ten hatepage to był hejt czy nękanie
Dawiddd04
RoyalBaby

stromek.bart pisze: sob maja 03, 2025 9:13 pm Czyli jak miał 10-11 lat czyli wtedy kiedy niby hejtował innych. Bo hejtował ich pierwszy. Coś ta narracja i to wszystko się kupy nie trzyma

Skoro prawdopodobnie dopuścił się morderstwa w wieku 17 lat to dziwi Cię fakt ze w wieku 10-11 lat nękał innych ? Wow
Dawiddd04
RoyalBaby

KaSandrra pisze: sob maja 03, 2025 10:28 pm Czytając wszystko co się dzieje wokół tej sprawy myślę, że trafiła kosa na kamień. On wcale nie jest takim gnębionym niewiniątkiem na jakiego próbują niektórzy go kreować, a ona tak się bawiła w bandytkę aż się doigrała. Szkoda tych dwóch żyć, Majka mimo że dawała popalić to przecież miała dopiero 16 lat, znam ludzi którzy wychodzili na prostą z gorszego zachowania. Bartek miał idealny wymarzony start, w sumie nie musiał mieć nawet tych pasków, miał gotową firmę do przejęcia. Naprawdę jestem przerażona jak bardzo można nie znać swoich dzieci i jak bardzo chwilą może zmienić całe życie. Ale w sercu jako matce szkoda mi tej dziewczyny, myślę że nie przeżyłabym gdyby mojemu dziecku ktoś zrobił taką krzywdę.
Oboje byli spatusieni z tą różnicą ze to maja teraz nie żyje a nie odwrotnie ona wyszła do niego prawdopodobnie żeby się pogodzić wszystko na to wskazuje dziękuję dowidzenia nie mi się już tłumaczyć 40letnim mamusiom że Bartek nie był poszkodowaną biedną ofiarą hejtu tylko najgorszym człowiekiem jakiego poznałem osobiście
Dawiddd04
RoyalBaby

KaSandrra pisze: sob maja 03, 2025 10:49 pm Ale wierzycie że Majka prześladowała Bartka ? Dla mnie prędzej on ja. Komentarze były że ona gnębiła dzieci a nie Bartka. A profil hate page to nie zdziwiłabym się jakby ktoś założył DLA BEKI (równie modne słowo co HEJT) i Bartek nic by sobie z tego nie robił. Teraz takie są czasy że jak dla mnie to mógłby się jeszcze tym szczycić, że tak zalazł za skórę że mu profil stworzyli. Serio, znając dzisiejsze dzieciaki ja w to wierzę.
Dokładnie.
Dawiddd04
RoyalBaby

Zapomniałem dodać ze sama matka Bartka jest hejterka jej paskudne komentarze na temat wyglądu innych, stanu materialnego czy wyglądu/wagi na tiktoku były częste