Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherry- mezalians_urodowy
- GrzaneWino
Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej
Ale w pierwszych klasach podstawówki przecież nie ma się ocen i średniej tylko świadectwa opisowe więc nawet jeśli to najwcześniej w 4 klasie
-
stromek.bart
- KlasaBiznes
Czyli jak miał 10-11 lat czyli wtedy kiedy niby hejtował innych. Bo hejtował ich pierwszy. Coś ta narracja i to wszystko się kupy nie trzymamezalians_urodowy pisze: ↑sob maja 03, 2025 9:09 pm Ale w pierwszych klasach podstawówki przecież nie ma się ocen i średniej tylko świadectwa opisowe więc nawet jeśli to najwcześniej w 4 klasie
-
zwinka1993
- Ciastko
może dysfunkcyjna a może po prostu samotna rodzina? może też mają ludzi przy sobie ale w obecnym stanie tej mamy to ciężko o zdrowy rozsądek i słuchanie kogokolwiek? nie bronie tego chłopaka bo jeśli zrobił co zrobił to kare ponieść musi ale te wiadomości mamy "zwaliłabym" jednak na jakieś załamanie nerwowe
- SmokAnalog
- 120mkw
Czekam na podcast OH o tym morderstwie, aby dowiedzieć się, że Maja nie sprawiała żadnych problemów, była lubiana, miała dobre serce i świetne stopnie.
Tym bardziej w takim przypadku powinna mieć zapewnioną opiekę, a już na pewno psychologiczną. Jeżeli nikt jej się nie włamał na konto i to ona odpisuje ludziom których widać że to bawi to już niedługo może dojść do kolejnej tragediizwinka1993 pisze: ↑sob maja 03, 2025 9:13 pm może dysfunkcyjna a może po prostu samotna rodzina? może też mają ludzi przy sobie ale w obecnym stanie tej mamy to ciężko o zdrowy rozsądek i słuchanie kogokolwiek? nie bronie tego chłopaka bo jeśli zrobił co zrobił to kare ponieść musi ale te wiadomości mamy "zwaliłabym" jednak na jakieś załamanie nerwowe![]()
-
Chandler Bing
- Modna
Z tego co zdążyłam zobaczyć na profilu na fb tej kobiety to te czerwone paski były dobre kilka lat temu ;)
Plus nie wiem jak u was, ale u mnie w klasie byl chłopak który zachowywał się okropnie ale byl inteligentny i miał dobre oceny, często zabłysnął jakąś dobrą odpowiedzią na lekcji i byl za to klepany po główce a zachowanie mu podwyższano bo "to taki mądry chlopiec"...
Plus nie wiem jak u was, ale u mnie w klasie byl chłopak który zachowywał się okropnie ale byl inteligentny i miał dobre oceny, często zabłysnął jakąś dobrą odpowiedzią na lekcji i byl za to klepany po główce a zachowanie mu podwyższano bo "to taki mądry chlopiec"...
mi nie pasuje totalnie dlaczego tam poszła zaznaczając że mogą się pokłócić. Dziewczyna zaczepna, strasznie.. potrafiła nawet dziewczynie nożem grozić..SmokAnalog pisze: ↑sob maja 03, 2025 9:16 pm Czekam na podcast OH o tym morderstwie, aby dowiedzieć się, że Maja nie sprawiała żadnych problemów, była lubiana, miała dobre serce i świetne stopnie.
Mam wrażenie, że to zaznaczenie że mogą się pokłócić albo nie, mogło odnosić się do tego, że albo się pogodzą po jej powrocie do mławy albo będzie dalej i kosa i wtedy gadka nie ma sensu i wróci do domu.
Ja uczyłam się na wypizd@wie i u nas wystarczyło mieć matkę/ojca nauczyciela lub kogoś kto jest szanowany na wsi i bez problemu dostawało się czerwony pasek więc jego świadectwo, zważywszy na profesję w rodzinie, wcale niczego nie zmienia. Uroki takich miejscowościChandler Bing pisze: ↑sob maja 03, 2025 9:18 pm Z tego co zdążyłam zobaczyć na profilu na fb tej kobiety to te czerwone paski były dobre kilka lat temu ;)
-
Nela_z_Polski
- Ciastko
Słuchajcie nie dam rady wszystkiego przeczytać, udało mi się 20 stron ale powiedzcie, ktoś już pisał o tym, ze ona była prawdopodobnie zakochana w innym chłopaku z Mławy? Poczytałam jej reposty na TT i wynika z nich, ze podkochiwała sie w jakimś chłopaku o imieniu na K (nawet jedna dziewczyna komentuje dokładnie o jakie imię i nazwisko chodzi). Jej materiały wskazują na to, ze była to nieszczęśliwa miłość, chłopak mógł ja zdradzać. To by dawało motyw zazdrości ze strony Bartka.
Odpowiesz jakie dowody są na to, że ten chłopak był bezbronną ofiarą hejtu? Konto na ig było nieaktywne kilka lat.stromek.bart pisze: ↑sob maja 03, 2025 9:13 pm Czyli jak miał 10-11 lat czyli wtedy kiedy niby hejtował innych. Bo hejtował ich pierwszy. Coś ta narracja i to wszystko się kupy nie trzyma
mimo to nie usunięte, a teraz w posmiechu raz konto prywatne a raz nie, zdjęcie też znikło jak i komentarze ale komentarze mogły usunąć osoby komentujące. Zdjęcia Bartka które wysłała sama Majka również trafiły na tą stronę, był ofiarą hejtu. Pedofilskie wyzwiska nie są śmieszne.
-
stromek.bart
- KlasaBiznes
I co z tego, że nie był aktywny? To są dowody na to, że był hejtowany. Takie wyśmiewanie się z dzieciaków siedzi w ludziach całe lata i czasami wystarczy bodziec żeby to wróciło. I tym bodźcem mógłbyć jej powrót do Mławy. Jak narazie to nie ma żadnych dowodów na to, że to on hejtował poza słowami osoby, która założyła prześmiewczy profil na niego
-
rozemocjonowana
- 120mkw
Jednocześnie nie ma dowodu, by Maja go hejtowała, a jakoś nikt nie ma problemu w to uwierzyćstromek.bart pisze: ↑sob maja 03, 2025 8:27 pm Tak piszę bo na hejt na niego są dowody. Za to na jego zachowania są tylko słowa i to tych które hejtowały jego![]()
Ruch na koncie zrobił się po tej tragedii. To żaden dowód. Wielokrotnie pisałeś, że to ofiara hejtu gdzie poza komentarzami nie ma niczego. I sam nie potrafisz niczego wskazać. Komentarze to są i takie, że to on hejtował.salceson pisze: ↑sob maja 03, 2025 9:37 pm mimo to nie usunięte, a teraz w posmiechu raz konto prywatne a raz nie, zdjęcie też znikło jak i komentarze ale komentarze mogły usunąć osoby komentujące. Zdjęcia Bartka które wysłała sama Majka również trafiły na tą stronę, był ofiarą hejtu. Pedofilskie wyzwiska nie są śmieszne.
O to chodzi?Nela_z_Polski pisze: ↑sob maja 03, 2025 9:26 pmPoczytałam jej reposty na TT i wynika z nich, ze podkochiwała sie w jakimś chłopaku o imieniu na K (nawet jedna dziewczyna komentuje dokładnie o jakie imię i nazwisko chodzi). Jej materiały wskazują na to, ze była to nieszczęśliwa miłość, chłopak mógł ja zdradzać. To by dawało motyw zazdrości ze strony Bartka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
stromek.bart
- KlasaBiznes
Przecież dowodem jest samo istnienie tego profilu. Te przerobione zdjęcia to jest właśnie hejt.
Są inne komentarze, nawet tu wklejano screeny jego zachowań. Czemu wierzysz w te o Mai, a nie w te o tym chłopaku? Całe to środowisko było patologiczne, więc kolejny raz,czemu ofiarą hejtu jest Bartek?stromek.bart pisze: ↑sob maja 03, 2025 9:39 pm I co z tego, że nie był aktywny? To są dowody na to, że był hejtowany. Takie wyśmiewanie się z dzieciaków siedzi w ludziach całe lata i czasami wystarczy bodziec żeby to wróciło. I tym bodźcem mógłbyć jej powrót do Mławy. Jak narazie to nie ma żadnych dowodów na to, że to on hejtował poza słowami osoby, która założyła prześmiewczy profil na niego
Ale nie ma dowodów na to, że stronę prowadziła Maja.stromek.bart pisze: ↑sob maja 03, 2025 9:43 pm Przecież dowodem jest samo istnienie tego profilu. Te przerobione zdjęcia to jest właśnie hejt.
Nigdy nie uwierzę w to, że ten chłopak to spokojne dziecko, które nie miało niczego za uszami. Widzisz tylko jedną stronę. Szkoda, że skoro był tak przestraszony nie zablokował Mai? Czemu się z nią umawiał?stromek.bart pisze: ↑sob maja 03, 2025 9:43 pm Przecież dowodem jest samo istnienie tego profilu. Te przerobione zdjęcia to jest właśnie hejt.
-
stromek.bart
- KlasaBiznes
Typ zabił dziewczynę łopatą, sprofanował jej zwłoki, zacierał ślady i próbował świadomie mylić śledczych, a na koniec wywalił sobie do Grecji, a Wy robicie z niego pokrzywdzoną, bezwolną ofiarę hejtu.
Nie ma ani dowodów na to, że Maja go hejtowala, ani na to, że on kogoś hejtował, to wszystko pogłoski. Nie róbcie ze sprawcy mordu ze szczególnym okrucieństwem ofiary.
Nie ma ani dowodów na to, że Maja go hejtowala, ani na to, że on kogoś hejtował, to wszystko pogłoski. Nie róbcie ze sprawcy mordu ze szczególnym okrucieństwem ofiary.
Dlatego ciągle bierzesz za pewnik to że to Maja go gnębiła? Przyjrzyj się swoim poprzednim wiadomościom proszęstromek.bart pisze: ↑sob maja 03, 2025 9:50 pm Ani dowodów na to, że on hejtował ta grupę. Dziwi mnie, że jedno bierze się za pewnik bo nie ma dowodów a jak na hejt Mai wobec niego nie ma dowodów to nie można brać za pewnik
-
stromek.bart
- KlasaBiznes
Może po to żeby sie o tym hejcie rozmówić. Dlatego ona mowiła o kłótni lub spokojnej rozmowie i dacie powrotu. Może to spotkanie po jej powrocie do Mławy miało zamknąć temat tego profilu ale sprawa skończyła się awanturą a on stracił panowanie nad sobą. To go nie tłumaczy ale może chciał żeby usunęła konto a ono nie było prowadzone przez nią więc chłopak stracił kontrolę nad sobą