Oczywiście, że tak. Ludzie którym się wydaje, że każdy oddział jest w każdym szpitalu to chyba sie za bardzo naoglądali Na dobre i na złe, albo Chirurgów. U mnie w mieście rodzinnym nie ma nawet głupiej laryngologii i żeby wyciąć dziecku migdałki trzeba jechać 40 km.
Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherry- mezalians_urodowy
- GrzaneWino
Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej
Idk kogo śmieszy brak oddziałów w szpitalach, to raczej dość żałosna reakcja na realny problem wpływający na bezpieczeństwo oraz zdrowie i życie ludzkie.
Życzę wam, żebyście nigdy nie musieli zetknąć się z ostrymi realiami w tej kwestii, bo jest to realna tragedia całej masy ludzi.
-
rzeppsiegoogona
- LouiBag
Ale matka jest dzis odpalona na fb, gdyby to nie chodzilo o sprawe zabojstwa to byloby zabawne ale az nie wiem jak to skomentowac
-
Hydroxkauan
- PsychoFanka
Z tym wpisem poleciała… to poprostu inaczej ubrane w słowa „dobrze jej tak”
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
. Chore babsko.Hydroxkauan pisze: ↑czw maja 15, 2025 7:32 pm Z tym wpisem poleciała… to poprostu inaczej ubrane w słowa „dobrze jej tak”
Ok, sama jestem matką, ale gdyby moje dziecko kogoś zabiło to czułabym, że zawiniłam. A ona? Jest dumna z synka, że jest zabójca? Wow, choreHydroxkauan pisze: ↑czw maja 15, 2025 7:32 pm Z tym wpisem poleciała… to poprostu inaczej ubrane w słowa „dobrze jej tak”
prawda, mamusiu? 
-
Niewiemocochodzi
- RoyalBaby
Najgorsze jest to, że ona w tych postach nawet nie wypiera się już, że jej syn to zrobił. Ona jest przekonana, że postąpił słusznie zabijając swoją koleżankę. To jest chore. Jestem pewna, że jeśli nie w zabójstwie, to na pewno pomogła mu w ukryciu zwłok i tuszowaniu sprawy.Hydroxkauan pisze: ↑czw maja 15, 2025 7:32 pm Z tym wpisem poleciała… to poprostu inaczej ubrane w słowa „dobrze jej tak”
- FaconSexe88
- Modna
W mojej okolicy w obrębie 100km tylko jeden szpital ma odział psychiatrii. Ba powiem więcej urazówka dziecięca najbliższa od mojego miasta jest 75km . Jak moje dziecko zostało potrącone przez samochód trafiło do Naszego szpitala gdzie jest oddział dziecięcy i tak musiało był przetransportowane 75km do innego miasta bo niema urazówki dziecięcej. Ten kraj to kpina jeśli chodzi o służbę zdrowia.
siaka bum bum
-
annakozak123
- RealDiamond
Może skończcie dywagacje na temat „służby” zdrowia (ten termin jest nieaktualny od przeszło 25 lat) bo to nie jest temat tego wątku i skończcie robić off topy:)
"Ostrzegałam [...], że dojdzie do tragedii" wtf, brzmi jakby brała w tym udziałHydroxkauan pisze: ↑czw maja 15, 2025 7:32 pm Z tym wpisem poleciała… to poprostu inaczej ubrane w słowa „dobrze jej tak”
prawda, mamusiu? 
- FaconSexe88
- Modna
Nawet jeśli Maja łaziła i nękała biednego twórcę domków drewnianych to co , miał on prawo ja zabić . Ta baba jest chora widać , że rodzina i znajomi się od niej odwrócili i nikt jej nie podpowiada co powinna robić aby siebie i syna nie pogrążać.
Skoro podobno mama Mai wysyłała policje do nich jak ona uciekała , to dlaczego Pani mama nękanego dziecka nie zgłaszała nękania i nachodzenia
siaka bum bum
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Nie wiemy czy tak naprawdę ta matka nie wyolbrzymia zachowań Mai. Jeśli faktycznie chodzili ze sobą, to może ona to wypiera i uważa Maję za niegodną jej syna. Widać, że ma się za kogoś lepszego, a Maja nie pochodziła z wyższych sfer. Może to typowa matka, która próbowała zohydzić synkowi "nieodpowiednią" dziewczynę. Mogę sobię tak spekulować. Może w jej fantazji Maja była potworem, choć w rzeczyistości to zwykła, trochę problematyczna nastolatka.
W każdym razie - też nie mogę uwierzyć, że ta kobieta to wszystko pisze ot tak, jakby omawiała występ w tzg. Zero wyobraźni, empatii, refleksji, a przecież pierwsze emocje już opadły.
W każdym razie - też nie mogę uwierzyć, że ta kobieta to wszystko pisze ot tak, jakby omawiała występ w tzg. Zero wyobraźni, empatii, refleksji, a przecież pierwsze emocje już opadły.
W 2022r pisała posty jak pozbyć się nękającej ich dziewczyny, wstawiała zdjęcia M w kominiarce na ich posesji z tego okresu, ale dlaczego to nie wiem? Bardzo możliwe, że spotykali się z B, a ona tego nie chciała i nie chciała przyjąć do wiadomości, że może ich coś łączyć
- mezalians_urodowy
- GrzaneWino
- IrlandkazWarszawy
- ZdalnaFanka
Ktos powinien odciac jej internet...czy tam nie ma ludzi wokol niej, ktorzy jej powiedza, zeby przestala odpowiadac na te wszystkie komentarze?
Ona jest jakas odklejona
-
Chandler Bing
- Modna
Myślę o tym, jak bardzo ta kobieta jest zaburzona i zapatrzona w syna, że usprawiedliwia to, co on zrobił.
Nie widzi w ogóle winy w sobie, bo przecież ona czytała książki psychologiczne (ponoć skonczyla psychologię również
) i pozjadała wszystkie rozumy nt wychowywania dzieci, a jej synuś po prostu trafił na złe towarzystwo 
Ten przypadek matki powinno się zamknąć na oddziale psychiatrycznym i opisać ten przypadek w badaniu naukowym.
Nie widzi w ogóle winy w sobie, bo przecież ona czytała książki psychologiczne (ponoć skonczyla psychologię również
Ten przypadek matki powinno się zamknąć na oddziale psychiatrycznym i opisać ten przypadek w badaniu naukowym.
-
Chandler Bing
- Modna
Pomijając już to, co zrobił Bartek, to wyobraźcie sobie jak tego typu matka musi być okropna jako teściowa, babcia czy matka dziecka, które uczycie gdy jestescie nauczycielem. Nikomu nie życzę trafienia na taką osobę.
Thank u God że nie została psychologiemChandler Bing pisze: ↑pt maja 16, 2025 3:33 pm Myślę o tym, jak bardzo ta kobieta jest zaburzona i zapatrzona w syna, że usprawiedliwia to, co on zrobił.
Nie widzi w ogóle winy w sobie, bo przecież ona czytała książki psychologiczne (ponoć skonczyla psychologię również) i pozjadała wszystkie rozumy nt wychowywania dzieci, a jej synuś po prostu trafił na złe towarzystwo
prawda, mamusiu?