Tak, masz rację - ucina wszelkie publikacje. Bo w tej sprawie też się okazuje, że Afrodyta święta nie była, a ona jako matka też raczej miała luźne podejście do jej wychowania i może gdzieś w głębi duszy czuje jakieś poczucie winy, że zawiodła.
Olga Herring
Moderator: verysweetcherryRe: Olga Herring
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Zainteresowałaś mnie, czy mogę gdzieś o tym poczytać?
Zacznijmy od tego, że Afrodyta kiedy zginęła, miała 17 lat, Piotr 21. A spotykali się od kiedy ona miała 14 lat…PrzemoKondratowicz pisze: ↑śr kwie 30, 2025 11:05 pm Zainteresowałaś mnie, czy mogę gdzieś o tym poczytać?
Było sporo dobrych opracowań, ale niestety widzę głównie artykuły z pudelków i tego typu portali.
Kiedyś jeszcze na jeden z mniej znanych platform był ten usunięty podcast OH, ale nie wiem czy nadal można do niego dotrzeć.
Jest dostępny tutaj https://www.ivoox.com/3-tajemnica-afrod ... amp_1.html
-
Polanistka
- Skarpeta Rakieta
Odpaliłam i ojej, jak bardzo styl narracyjny Olgi się od tamtego czasu zmienił! Intonacja, tempo mówienia -znacznie naturalniejsze.Limonene pisze: ↑czw maja 01, 2025 2:04 pm Jest dostępny tutaj https://www.ivoox.com/3-tajemnica-afrod ... amp_1.html
Właśnie się zastanawiałam na początku czy to zwolnione tempoPolanistka pisze: ↑czw maja 01, 2025 6:27 pm Odpaliłam i ojej, jak bardzo styl narracyjny Olgi się od tamtego czasu zmienił! Intonacja, tempo mówienia -znacznie naturalniejsze.
-
LoriLovingLife
- MoetGlass
- mezalians_urodowy
- GrzaneWino
Aga normalnie pracuje
-
LoriLovingLife
- MoetGlass
To ciekawe. Co ona robi? Bo patrząc po jej insta to daje vibe takiej wiecznie kwitnącej w domu paprotki, której zajęciem są tylko podcasty.
Jeśli dobrze pamiętam to partner Agi pracuje bodaj w liniach lotniczych, ale nie wiem jaki kto (jeśli się mylę to poprawcie mnie), co się wiąże z regularnymi przeprowadzkami. Ale czy ona pracuje, czy nie musi bo on dobrze zarabia to nie wiem, na pewno parę lat temu pracowała.LoriLovingLife pisze: ↑ndz maja 04, 2025 10:59 am To ciekawe. Co ona robi? Bo patrząc po jej insta to daje vibe takiej wiecznie kwitnącej w domu paprotki, której zajęciem są tylko podcasty.
-
LoriLovingLife
- MoetGlass
Nie tak dawno opisywała, że on zarabiał jako "odprowadzacz" samochodów i jechali czyimś autem przez niemal całe Stany, a ona była na doczepkę i jechała z nim czysto turystycznie.ineV pisze: ↑ndz maja 04, 2025 8:53 pm Jeśli dobrze pamiętam to partner Agi pracuje bodaj w liniach lotniczych, ale nie wiem jaki kto (jeśli się mylę to poprawcie mnie), co się wiąże z regularnymi przeprowadzkami. Ale czy ona pracuje, czy nie musi bo on dobrze zarabia to nie wiem, na pewno parę lat temu pracowała.
-
Teresa Gattara
- Mokra Włoszka
A ja lubię jej podcasty , słucham nałogowo i cenię .
-
Tomorrowneverdies
- RoyalBaby
Nie wiem, ale przecież ta sprawa była wałkowana na wszystkie strony, dziwny wybór jak na odcinek płatny.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Ja się tylko zaśmiałem jak zobaczyłem że to odcinek płatny. Na ten temat wyszły już odcinki seriali i książki. Ostatnia rzecz za jaką bym zapłacił to research na temat sprawy na którą chat gpt w pięć sekund zrobić research. Jak mam już płacić to niech to będzie coś mało dostępnego jak sprawy Wochala, przeglądanie akt czy archiwum gazet. Coś o czym nie wiem a nie coś co znam na pamięć.
-
29362523190006
- LouiBag
Tomorrowneverdies pisze: ↑wt maja 06, 2025 1:53 pm Na kanale ślady pojawił się nowy materiał i znów zrobiony bardzo jednostronnie...
Bardzo dziwny odcinek. Zamiast pomóc rodzinie mam wrażenie że miesza im w głowach. Smutna sprawa i znowu bardzo dziwne reakcje Olgi
Tzn? Możesz trochę rozwinąć temat, nie chcę nabijać wyświetleń tej zblazowanej lambadziarze, sam format tego programu budzi niesmak.29362523190006 pisze: ↑sob maja 10, 2025 12:05 pm Bardzo dziwny odcinek. Zamiast pomóc rodzinie mam wrażenie że miesza im w głowach. Smutna sprawa i znowu bardzo dziwne reakcje Olgi
-
crystalorchid
- BlondDoczep
Yep. Zwłaszcza że coraz częściej zaczyna się rozgrzebywanie starych spraw, dawno zamkniętych. Ten nowy odcinek o policjancie nic nie wnosi w zasadzie.
Który był jako płatny? Teraz widzę tylko o Rakowiskach i faktycznie ludzie niezadowoleni