Start
Mój profil

Olga Herring

Moderator: verysweetcherry
asiaan
Mokra Włoszka

Re: Olga Herring

Post autor: asiaan »

Limonene pisze: śr kwie 30, 2025 10:21 pm A to nawet nie wiedziałam, że o niej robiła. Wiem że Eleni zawsze robi czystki i nikt nie może o tym mówić, nieważne czy przedstawia rodzinę w superlatywach czy nie
Tak, masz rację - ucina wszelkie publikacje. Bo w tej sprawie też się okazuje, że Afrodyta święta nie była, a ona jako matka też raczej miała luźne podejście do jej wychowania i może gdzieś w głębi duszy czuje jakieś poczucie winy, że zawiodła.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

asiaan pisze: śr kwie 30, 2025 10:24 pm Tak, masz rację - ucina wszelkie publikacje. Bo w tej sprawie też się okazuje, że Afrodyta święta nie była, a ona jako matka też raczej miała luźne podejście do jej wychowania i może gdzieś w głębi duszy czuje jakieś poczucie winy, że zawiodła.
Zainteresowałaś mnie, czy mogę gdzieś o tym poczytać?
asiaan
Mokra Włoszka

Post autor: asiaan »

PrzemoKondratowicz pisze: śr kwie 30, 2025 11:05 pm Zainteresowałaś mnie, czy mogę gdzieś o tym poczytać?
Zacznijmy od tego, że Afrodyta kiedy zginęła, miała 17 lat, Piotr 21. A spotykali się od kiedy ona miała 14 lat… 😬😬
Było sporo dobrych opracowań, ale niestety widzę głównie artykuły z pudelków i tego typu portali.
Kiedyś jeszcze na jeden z mniej znanych platform był ten usunięty podcast OH, ale nie wiem czy nadal można do niego dotrzeć.
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Polanistka
Skarpeta Rakieta

Post autor: Polanistka »

Limonene pisze: czw maja 01, 2025 2:04 pm Jest dostępny tutaj https://www.ivoox.com/3-tajemnica-afrod ... amp_1.html
Odpaliłam i ojej, jak bardzo styl narracyjny Olgi się od tamtego czasu zmienił! Intonacja, tempo mówienia -znacznie naturalniejsze.
Limonene
RealDiamond

Polanistka pisze: czw maja 01, 2025 6:27 pm Odpaliłam i ojej, jak bardzo styl narracyjny Olgi się od tamtego czasu zmienił! Intonacja, tempo mówienia -znacznie naturalniejsze.
Właśnie się zastanawiałam na początku czy to zwolnione tempo 😅 i w dodatku żadnych evergreenów typu bańka mydlana czy strzał w dziesiątkę
ania_nw
Mokra Włoszka

Post autor: ania_nw »

Kogo wg Was Olga najbardziej podlukrowała ? (jaka sprawę ?)
Ojojojka
Koczkodan

Post autor: Ojojojka »

ania_nw pisze: pt maja 02, 2025 7:25 pm Kogo wg Was Olga najbardziej podlukrowała ? (jaka sprawę ?)
Ostatnio to sprawa Oli Łęczyckiej. No po prostu cyrk.
LoriLovingLife
MoetGlass

Post autor: LoriLovingLife »

animal pisze: śr maja 03, 2023 12:15 pm Choć są osoby, które tego nie robią - np. A.ga Rojek - ale ona się nie utrzymuje tylko z kanału.
Wiesz może z czego Aga Rojek się utrzymuje?
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

Aga normalnie pracuje
LoriLovingLife
MoetGlass

mezalians_urodowy pisze: ndz maja 04, 2025 10:54 am Aga normalnie pracuje
To ciekawe. Co ona robi? Bo patrząc po jej insta to daje vibe takiej wiecznie kwitnącej w domu paprotki, której zajęciem są tylko podcasty.
Awatar użytkownika
ineV
KlasaBiznes

Post autor: ineV »

LoriLovingLife pisze: ndz maja 04, 2025 10:59 am To ciekawe. Co ona robi? Bo patrząc po jej insta to daje vibe takiej wiecznie kwitnącej w domu paprotki, której zajęciem są tylko podcasty.
Jeśli dobrze pamiętam to partner Agi pracuje bodaj w liniach lotniczych, ale nie wiem jaki kto (jeśli się mylę to poprawcie mnie), co się wiąże z regularnymi przeprowadzkami. Ale czy ona pracuje, czy nie musi bo on dobrze zarabia to nie wiem, na pewno parę lat temu pracowała.
LoriLovingLife
MoetGlass

ineV pisze: ndz maja 04, 2025 8:53 pm Jeśli dobrze pamiętam to partner Agi pracuje bodaj w liniach lotniczych, ale nie wiem jaki kto (jeśli się mylę to poprawcie mnie), co się wiąże z regularnymi przeprowadzkami. Ale czy ona pracuje, czy nie musi bo on dobrze zarabia to nie wiem, na pewno parę lat temu pracowała.
Nie tak dawno opisywała, że on zarabiał jako "odprowadzacz" samochodów i jechali czyimś autem przez niemal całe Stany, a ona była na doczepkę i jechała z nim czysto turystycznie.
Teresa Gattara
Mokra Włoszka

Post autor: Teresa Gattara »

A ja lubię jej podcasty , słucham nałogowo i cenię .
Tomorrowneverdies
RoyalBaby

Post autor: Tomorrowneverdies »

Ojojojka pisze: pt maja 02, 2025 8:39 pm Ostatnio to sprawa Oli Łęczyckiej. No po prostu cyrk.
Na kanale ślady pojawił się nowy materiał i znów zrobiony bardzo jednostronnie...
benczes
BlondDoczep

Post autor: benczes »

Pojawił mi się płatny materiał o zbrodni w Rakowiskach na Spotify. Wiecie może czy to coś nowego? Pamiętam, że już kiedyś Olga robiła podcast o tej sprawie.
Qluska
Skarpeta Rakieta

Post autor: Qluska »

benczes pisze: śr maja 07, 2025 1:52 pm Pojawił mi się płatny materiał o zbrodni w Rakowiskach na Spotify. Wiecie może czy to coś nowego? Pamiętam, że już kiedyś Olga robiła podcast o tej sprawie.
Nie wiem, ale przecież ta sprawa była wałkowana na wszystkie strony, dziwny wybór jak na odcinek płatny.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Qluska pisze: pt maja 09, 2025 3:41 pm Nie wiem, ale przecież ta sprawa była wałkowana na wszystkie strony, dziwny wybór jak na odcinek płatny.
Ja się tylko zaśmiałem jak zobaczyłem że to odcinek płatny. Na ten temat wyszły już odcinki seriali i książki. Ostatnia rzecz za jaką bym zapłacił to research na temat sprawy na którą chat gpt w pięć sekund zrobić research. Jak mam już płacić to niech to będzie coś mało dostępnego jak sprawy Wochala, przeglądanie akt czy archiwum gazet. Coś o czym nie wiem a nie coś co znam na pamięć.
29362523190006
LouiBag

Post autor: 29362523190006 »

Tomorrowneverdies pisze: wt maja 06, 2025 1:53 pm Na kanale ślady pojawił się nowy materiał i znów zrobiony bardzo jednostronnie...

Bardzo dziwny odcinek. Zamiast pomóc rodzinie mam wrażenie że miesza im w głowach. Smutna sprawa i znowu bardzo dziwne reakcje Olgi
Katoshi
Tritonotti

Post autor: Katoshi »

29362523190006 pisze: sob maja 10, 2025 12:05 pm Bardzo dziwny odcinek. Zamiast pomóc rodzinie mam wrażenie że miesza im w głowach. Smutna sprawa i znowu bardzo dziwne reakcje Olgi
Tzn? Możesz trochę rozwinąć temat, nie chcę nabijać wyświetleń tej zblazowanej lambadziarze, sam format tego programu budzi niesmak.
benczes
BlondDoczep

Mam wrażenie, że format Ślady się dość szybko wyczerpuje. Nowego odcinka nie dałam rady dosłuchac. Na Spotify pojawił się też początkowo jako odcinek płatny, i trochę w komentarzach ludzie to zjechali.
crystalorchid
BlondDoczep

Post autor: crystalorchid »

benczes pisze: czw maja 15, 2025 11:00 am Mam wrażenie, że format Ślady się dość szybko wyczerpuje. Nowego odcinka nie dałam rady dosłuchac. Na Spotify pojawił się też początkowo jako odcinek płatny, i trochę w komentarzach ludzie to zjechali.
Yep. Zwłaszcza że coraz częściej zaczyna się rozgrzebywanie starych spraw, dawno zamkniętych. Ten nowy odcinek o policjancie nic nie wnosi w zasadzie.
Kavorka
RóżowePolo

Post autor: Kavorka »

"Kolejne dni to czas oczekiwania na to co nadejdzie"
Limonene
RealDiamond

benczes pisze: czw maja 15, 2025 11:00 am Mam wrażenie, że format Ślady się dość szybko wyczerpuje. Nowego odcinka nie dałam rady dosłuchac. Na Spotify pojawił się też początkowo jako odcinek płatny, i trochę w komentarzach ludzie to zjechali.
Który był jako płatny? Teraz widzę tylko o Rakowiskach i faktycznie ludzie niezadowoleni
benczes
BlondDoczep

Odcinek Egzekucja na oczach syna był przez 24h dostępny tylko dla wybrańców, którzy zapłacą :D w tzw. przedpremierze