Start
Mój profil

Co się stało z Izą, znalezioną w hotelu?

Moderator: verysweetcherry
Jutuber
Trening tenisa

Co się stało z Izą, znalezioną w hotelu?

Post autor: Jutuber »

Iza z Małopolski miała jechać do rodziców, a pojechała do Warszawy i została znaleziona w wannie. Ponad rok minął i nic nie znaleziono? W hotelu nie było kamer? Nikt nie meldował się? Dziwna sprawa.
Awatar użytkownika
maly.ludek
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: maly.ludek »

Jest może jakiś podcast o tym?
Ja tu tylko czytam

:zzz: :zzz: :zzz:
szpileczka
Willa z basenem

Post autor: szpileczka »

Jutuber pisze: śr gru 11, 2024 10:30 am Iza z Małopolski miała jechać do rodziców, a pojechała do Warszawy i została znaleziona w wannie. Ponad rok minął i nic nie znaleziono? W hotelu nie było kamer? Nikt nie meldował się? Dziwna sprawa.
Nic nie wiadomo, nawet chyba skąd się wzięła w stolicy, skoro miała być pod Wadowicami.
Zoja83
GreckieWakacje

Post autor: Zoja83 »

Ona tam z jakimś facetem była, ale czy go znaleźli to nie mam pojęcia.
szpileczka
Willa z basenem

Post autor: szpileczka »

Zoja83 pisze: śr gru 11, 2024 11:04 pm Ona tam z jakimś facetem była, ale czy go znaleźli to nie mam pojęcia.
Chyba z kimś była, mało informacji przedostaje się do mediów.
opti202
Currently:Top

Post autor: opti202 »

szpileczka pisze: czw gru 12, 2024 10:14 am Chyba z kimś była, mało informacji przedostaje się do mediów.

Tak, było gdzieś napisane, że zameldowana w pokoju z mężczyzną a znaleziona przez serwis sprzątający uduszona w wannie. Mężowi powiedziała, że jedzie do rodziców w odwiedziny a u rodziców się nie pojawiła. Pojechała w inne miejsce. Co jest zastanawiające, jak mąż zaczął jej szukać, bo nie wróciła do domu to ona jeszcze żyła a ponoć się z nim nie kontaktowała. Może jakiś romans z żonatym na boku? Zakochała się, albo zawsze w ciążę/ chciała odejść .. powiedziała to kochankowi i wpadł w szał? Tylko, że to wystarczy przejrzeć bilingi, to samo kwestia zameldowania, kamery w hotelu. Powinni mieć wizerunek gościa. A tu oprócz info o znalezieniu ciała - cisza
aillem
RoyalBaby

Post autor: aillem »

A może rodzina sama nie chce nagłaśniać tego zdarzenia i romansu, żeby nie posypały się oczerniające komentarze.
aanhedoniaa
Tritonotti

Post autor: aanhedoniaa »

aillem pisze: ndz gru 15, 2024 12:07 am A może rodzina sama nie chce nagłaśniać tego zdarzenia i romansu, żeby nie posypały się oczerniające komentarze.
Jest dokładnie tak jak piszesz - rodzina nie chce rozgłosu, życia to jej nie wróci.
Marbellaxx
Pierścionek_od_passera

Post autor: Marbellaxx »

Może nikt nie zabiega o rozwiązanie sprawy, gdybym się dowiedziała, że mąż został zamordowany gdy mnie zdradzał, nie wiem czy zależałoby mi na sprawiedliwości dla niego czy chciałabym jak najszybciej zamknąć ten rozdział.
Daisy123
ŚpięWRezydencji

Post autor: Daisy123 »

Marbellaxx pisze: pn gru 16, 2024 4:36 am Może nikt nie zabiega o rozwiązanie sprawy, gdybym się dowiedziała, że mąż został zamordowany gdy mnie zdradzał, nie wiem czy zależałoby mi na sprawiedliwości dla niego czy chciałabym jak najszybciej zamknąć ten rozdział.
No ale miala jeszcze rodzine, tzn rodzicow, do ktorych powiedziala mezowi ze jedzie.
agave
GreckieWakacje

Post autor: agave »

Ostatni artykuł w tym temacie jest z października tego roku i jest w nim napisane, że sprawca nadal nie został namierzony.
Daisy123
ŚpięWRezydencji

agave pisze: wt gru 17, 2024 10:07 am Ostatni artykuł w tym temacie jest z października tego roku i jest w nim napisane, że sprawca nadal nie został namierzony.
Strasznie to dziwne. Przeciez musiala sie jakos umowic z ta osoba, pewnie przez telefon/internet. Zeby wziac pokoj tez daje sie dokumenty.
aillem
RoyalBaby

W hotelu dokumenty często wystarczą od jednej osoby, pokój mógł być na nią. No ale powinien być też monitoring.
Co do umawiania się, to może miała jakiś drugi numer, telefon i sprawca go zabrał. Albo komunikator, gdzie od razu znikają wiadomości, ale to by było do namierzenia.
Daisy123
ŚpięWRezydencji

aillem pisze: wt gru 17, 2024 11:50 am W hotelu dokumenty często wystarczą od jednej osoby, pokój mógł być na nią. No ale powinien być też monitoring.
Co do umawiania się, to może miała jakiś drugi numer, telefon i sprawca go zabrał. Albo komunikator, gdzie od razu znikają wiadomości, ale to by było do namierzenia.
Ale numery sa chyba rejestrowane teraz, a u operatora mozna zdobyc wykaz polaczen bez posiadania aparatu ? Monitoring napewno byl bo to nowy hotel.
aillem
RoyalBaby

Przychodzi mi do głowy, że jeśli to był ukrywany romans, to mogła mieć drugi telefon i numer dostarczony przez sprawcę. Ale i tak dziwne, że się rozpłynął w powietrzu.
Zoja83
GreckieWakacje

Oni wizerunek tego kogoś mieli, było zdjęcie z monitoringu w windzie z tego co pamiętam. Nie wiem czy to jakiś obcokrajowiec nie był.
Zoja83
GreckieWakacje

Perlisia pisze: śr gru 18, 2024 3:14 pm Pamiętasz może, skąd ta informacja? Nigdzie o tym nie czytałam.
W którejś telewizji był pokazany zrzut ekranu z kamery w windzie.
Awatar użytkownika
agaklops
Mokra Włoszka

Post autor: agaklops »

PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

agaklops pisze: sob maja 10, 2025 11:17 pm https://wiadomosci.onet.pl/warszawa/byl ... lo/h5lbzv4

Bardzo dziwna ta sprawa.
Sprawca dalej nie został namierzony 😟
Kobieteria
BagietkaZszarlott

Post autor: Kobieteria »

„Przebieg zdarzenia został ustalony, ale ze względu na dobro rodziny nie zostanie on ujawniony”.
Rodzina najpewniej nie chce szargać dobrego imienia zmarłej, bo gdyby wydało się, że wdała się w romans świeżo po ślubie (a może i przed), to net by zapłonął. W takiej sytuacji jak mniemam dla własnego spokoju nic nie przedostaje się do mediów.
Z jednej strony spoko a z drugiej nie, bo jeśli morderca jest na wolności to mamy prawo wiedzieć o tym jak przebiega śledztwo w tej sprawie, czy wiedzą dokładnie kogo szukają, czy wszystko palcem po wodzie? Żadnego portretu pamięciowego, a podobno jakiś monitoring go uchwycił, być może ekipa hotelowa go widziała/rozmawiała z nim. Zwykły zjadacz chleba nie jest o niczym informowany „dla dobra rodziny”. A co z bezpieczeństwem ludzi, którzy być może każdego ranka stoją z nim w kolejce po pieczywo?
AnalogowySmok
Tritonotti

Post autor: AnalogowySmok »

Niesamowite, że sprawca nie został ustalony mimo zameldowania w hotelu w centrum Warszawy gdzie jest mnóstwo kamer.

Zbrodnia doskonała?
Daisy123
ŚpięWRezydencji

To nowy hotel, napewno monitoring tam byl, przeciez do zameldowania sie tez zawsze biora dokumenty. Co wiecej nie poszla raczej do hotelu z przypadkowa osoba z ulicy, nawet jesli nie wiem, swiadczylaby tam jakies uslugi seksualne, zostalby po tym slad w internecie.
Zoja83
GreckieWakacje

Daisy123 pisze: wt maja 13, 2025 12:52 pm To nowy hotel, napewno monitoring tam byl, przeciez do zameldowania sie tez zawsze biora dokumenty. Co wiecej nie poszla raczej do hotelu z przypadkowa osoba z ulicy, nawet jesli nie wiem, swiadczylaby tam jakies uslugi seksualne, zostalby po tym slad w internecie.
Tak jak pisałam wcześniej, jestem przekonana, że w tv pokazywali zrzut z kamery w windzie. Teraz tego nigdzie nie ma. Dziwna sprawa...
Marti37
Milion subskrypcji

Post autor: Marti37 »

AnalogowySmok pisze: wt maja 13, 2025 10:08 am Niesamowite, że sprawca nie został ustalony mimo zameldowania w hotelu w centrum Warszawy gdzie jest mnóstwo kamer.

Zbrodnia doskonała?
Wystarczy że założył czapkę z daszkiem/kaptur + miał brodę i ją zgolił (lub na odwrót) I wygląda jął milion innych młodych mężczyzn w Pl więc ciężko znaleźć jeśli meldunek w hotelu był na nią.
PEONIA
Licówka

Post autor: PEONIA »

Mnie dziwi też to, ze tak długo jej szukali.

Jeżeli ona okłamała męża, że jedzie do rodziców a rodzicom nic nie powiedziała to moim zdaniem świadczy to o tym, ze to miało byś spotkanie na weekend z kochankiem - w końcu wyjechała w piątek a kontakt urwał się w niedzielę... bo gdyby było dłuższe to wymyśliła inne alibi bo sprawa się rypła dość szybko i głosili jej zaginiecie.....

Tylko skoro na weekend noc to moim zdaniem dziwne jest to, ze przez trzy - cztery dni nikt się nie pokapował w hotelu że pokój jest zajęty i nieopłacony? Serwis sprzątający przychodzi na życzenie albo po wymeldowaniu by przygotować pokój na następnych gości.....Chyba, ze morderca przedłużył rezerwacje by mieć więcej czasu i opóźnić znalezienie ciała. Jeżeli tak to zapewne w Warszawie ani w Polsce go w czwartek gdy znaleźli ciało już nie było.

Ją chyba znaleźli w Royal Tulip - tam są kamery na każdym rogu bo to niemal centrum i wszystko tam jest nowo zbudowane i naszpikowane monitoringiem, nie chce mi się wierzyć, ze nie mają wizerunku tego chłopa....Przyjechała w piątek, zginęła w niedzielę - być może siedzieli całe dwa dni w pokoju ale nie chce mi się w to wierzyć też - nie wyszli by na jakaś kolację czy drinka. Też mi się nie chce wierzyć.....