Nie mi to oceniać, kto ma dobrze pod kopułą, a kto nie. Jak widać te filmiki cieszą się dużą popularnością, więc z jakichś powodów ludzie chcą to oglądać. Chociaż wiadomo, każdy ma inną wrażliwość na takie treści.klient007897 pisze: ↑pt maja 09, 2025 12:35 am Naprawdę uważasz, że jak ktoś chce oglądać ludzkie zmasakrowane ciało to ma dobrze pod kopułą?Moim zdaniem z takim człowiekiem coś jest nie tak a przede wszystkim ma to kolosalny wpływ na zdrowie psychiczne. Tego się nie da zapomnieć.
Po drugie, chciałabyś żeby ktoś oglądał w takim stanie kogoś bliskiego z twojej rodziny?
Doświadczyłam tragedii z udziałem bliskiej mi osoby i wprawdzie nie była to ani tak brutalna, ani medialna sprawa, ale nie wiem, jakbym zareagowała, gdyby takie rzeczy były udostępniane w mediach społecznościowych. Nie wiem, bo wiemy o sobie tyle, na ile nas sprawdzono. Jednak myślę, że niewiele by mnie to obchodziło, bo sama strata była moim prywatnym końcem świata.
Ludzie są różni, inni mogą odbierać to w zupełnie inny sposób. Może masz rację, zbyt subiektywnie do tego podeszłam.